lørdag den 19. oktober 2013

Huer på udsalgDet er blevet huetid igen, og jeg har 7 LaRaLiL huer på lager, som jeg gerne vil af med. 
Derfor sælges de på udsalg til 120 kr plus porto som er 13 kr. 

Huernes yderstof er babyfløjl og retrostof. De er foret med den blødeste, dejligste øko-bomuldsfleece og kantet med kantbånd.

Det er desværre kun de små størrelser, der er tilbage. Børns hovedmål varierer meget, og mål derfor dit barns hoved først. Tag en størrelse over barnets hoved. Askil måler fx 42 cm om hovedet nu og passer fint de første tre huer. 

Hue nr. 1
Str 44 cm - ca 6-9 mdr.
Hue nr. 2 SOLGT
Str 44 cm - ca 6-9 mdr.
Hue nr. 3 SOLGT
Str 44 cm - ca 6-9 mdr.
Hue nr. 4 SOLGT
Str. 46 cm - ca. 9-12 mdr.
Hue nr. 5 SOLGT
Str. 46 cm - ca. 9-12 mdr. 
Hue nr. 6 SOLGT
Str. 46 cm - ca. 9-12 mdr.
Hue nr. 7 SOLGT
Str. 48 cm - ca. 1,5 år

Skriv en mail til mig på akjoensson@hotmail.com, hvis du er interesseret.


____________________________


LaRaLiL baby hats for sale. Please write me an email, if you're interested in buying. 
15 kommentarer:

 1. De er bare helt vildt fine :-) Bare ærgerligt at min pige på 2 er for stor til en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de store størrelser er desværre væk:-(

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Normalt synes jeg dit håndværk er så flot, men de her huer har du godt nok ikke syet kantebåndet pænt på, så er huen altså ikke den pris værd.
  Mvh
  T

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen da, T, sikke en kommentar! Heldigvis er der ingen der tvinger dig til at købe.

   Venlig hilsen
   Anna

   Slet
 3. Ikke syet pænt på?? Jeg synes, det er GLIMRENDE syet på! :-) 120,- for sådan et arbejde er TOP BILLIGT!!!

  SvarSlet
 4. Nu har jeg pudset brillerne en ekstra gang :-) Kan simpelthen ikke se, at båndene ikke er syet pænt på.

  SvarSlet
 5. Båndet krøller og syningen er skæv, og selvom jeg ikke køber noget somhelst i blogland, men selv syer, så synes jeg du skulle tage kritikken til dig, naivt at tro at du altid kun får positive tilkendegivelser.

  SvarSlet
 6. Vi købte en hue sidste år og den ser skøn ud, ville ønske Alberte stadig kunne passe den :) Har du en ide til hvor jeg kan finde en opskrift på huerne? Så vil jeg nemlig prøve at sy en selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er fra Elsebeth Gynthers bog Børnetøj du selv kan sy 0-4 år. Jeg har ændret på øreklappen, så den ikke er så lang. Sådan syede kvinderne dem i min familie, da jeg var lille:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Så lad vær med at kigge på dem, T. Hvis det er naivt at anna tror hun kun får positive kommentarer, så er det også naivt at tro du ikke får negative feedback på din kommentar. Beklager det sure opstød, det var helt sikkert ikke din mening med dette da du postede indlægget. Jeg elsker din blog og kigger tit derinde efter hjælp, da jeg synes du er rigtig god til at sy. Hilsen joan

  SvarSlet
 8. Jeg er ligeglad med de negative svar, jeg siger min ærlige mening til det jeg ser, og synes det er at snyde folk når de køber varer der ikke lever op, selvom de har set et billede, selvom det "bare" er blogland, kan man godt forvente noget, normalt er tøjet syet så pænt, men vi ser det måske ikke helt tæt på!
  Mvh
  T

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej T

   Egentlig tænkte jeg først, at jeg ville ignorere din kommentar, men nu svarer jeg alligevel.

   Du har såmænd ret i, at skråbåndet er pænere syet på de ting, som jeg syr nu. Disse huer er syet for 2 år siden, som varer til butikken Kiddo, og da Kiddo blev lukket, kom de resterende huer hjem til mig igen. Jeg kan dog sagtens stå inde for kvaliteten af huerne, også skråbåndet. Da det er resterne af min kollektion sælger jeg dem billigt - for 120 kr for en sådan hue er langt under halv pris af hvad disse huer normalt koster. Det har nu intet med skråbåndet at gøre, selvom jeg syteknisk er bedre nu - for jeg har syet rigtig meget skråbånd siden hen.

   Jeg har aldrig fået klager på mine ting, hverken skråbånd eller noget andet, og det tager jeg som udtryk for, at folk er glade for de ting, de har købt. Der er jo 14 dages returret ved mine produkter - sådan som det er lov her i Danmark. Mon du har købt noget af mig, som du ikke var glad for, siden der nu kommer denne slags "galde" fra dig?

   Jeg ville undgå at kommentere på blogindlæg, som jeg syteknisk eller designmæssigt ikke synes var pænt eller i orden. For jeg kan ligesom ikke se, at der kommer noget ud af at være kritisk - andet end at gøre personen bag det ked af det. Du vælger så at være kritisk - dine bevæggrunde bag det kan jeg kun gisne om, da jeg ikke ved hvem du er.

   Og det er det, jeg synes er mest ubehageligt - at du ikke skriver, hvem du er. Anonyme kommentarer af denne slags har jeg aldrig modtaget før. Men det gør, at jeg vil overveje, hvorvidt jeg skal lukke for anonyme kommentarer, så jeg ved, hvem det er, der skriver.


   Venlig hilsen
   Anna

   Slet
 9. Her var det mange flotte luer, den i lilla cord var helt fantastisk! Balansen mellom perfeksjonisme på den ene siden og misbruk av tid på den andre siden kan av og til være vanskelig for noen og enhver av oss som lager ting selv. Disse vil jeg si er godt nok sydd i massevis, fikk lyst til å kjøpe en av deg nå, men har ingen barn i så liten størrelse...

  SvarSlet