tirsdag den 29. oktober 2013

Deltagere til "sy til din baby" månedLige om lidt er det november, og så går det løs - der skal sys babytøj og babytilbehør til den store guldmedalje! (Ved du ikke, hvad jeg snakker om, så kig på indlægget her).

De seneste aftner har jeg brugt på at lave en liste over deltagende blogs til babymåneden, og den kommer her: 
Der er hele 80 bloggere, som i november måned sætter fokus på syning, strikning og hækling af babytøj og babytilbehør. Dejligt, at så mange vil være med! :-)

Er du ikke på listen, og vil du gerne på den, så skriv en kommentar til dette indlæg. Det er vigtigt, at du skriver din blogs navn samt webadressen. Jeg ved, at I er en ti stykker, som gerne vil være med, men som ikke efterlod sig en blogadresse - og jer har jeg ikke taget med på ovenstående liste, da jeg ikke kunne finde jeres blogs.
Skriv ligeledes en kommentar, hvis du er på listen, men gerne vil slettes igen.

Listen opdateres løbende, så skriv dig bare på! (Men vær nu sød at huske din blogadresse, så jeg ikke skal lege detektiv).  

Jeg sætter listen i min sidebar, så du kan finde den igen i løbet af måneden. Brug listen til at besøge de andre blogs. Jeg vil også forsøge at nå rundt - så meget som tiden tillader det.

Jeg glæder mig meget til at blive inspireret af jer alle!


_________________________In a few days we reach November, and it's Babymonth. 74 bloggers are sewing or knitting baby clothes and baby accessories this month. In this post I've made a list of participating blogs. Then you are able to visit each other. I really look forward to get inspired! 41 kommentarer:

 1. Jeg er vist en af de 10...min helt nystartede blog hedder: Blåvild og findes på: www.blaavild.blogspot.dk. Jeg glæder mig til november!!! Kh Stine

  SvarSlet
 2. Arlianas.blogspot.dk.... og jeg havde vist glemt at skrive bloggen på ;0)

  SvarSlet
 3. Hvis jeg stadig kan nå det vil jeg også gerne være med.... en god mulighed for både at gøre opmærksom på min nye blog, og samtidig få produceret noget ;o)
  Kluns kotyre.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Wuhu - glæder mig til november :) Selvom min "baby" er 16 mdr...:-P

  SvarSlet
 5. Nåh så'n, så kunne jeg bedre forstå jeg ikke kunne finde mig selv på listen.... Min blog hedder

  Madebycatesa.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er det en sjov idé. Jeg ville egentlig gerne være med, men jeg har vitterligt ikke tiden til det. Men jeg vil følge alle jer der deltager. Det er en super god måde at bruge rester på. Der kan næsten altid blive til en lillebitte et eller andet :-)

  SvarSlet
 7. Hov jeg må da også ha glemt blognavn, for jeg skal da også være med;)
  Linsensprojekter.blogspot.dk

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Jeg er vist også en af dem der glemte blognavn.. :)
  frkhimmelblaashemmeligheder.blogspot.dk

  SvarSlet
 10. Jeg vil gjerne være med - så hyggelig med babymåned :) Min adresse: http://avmeg.blogspot.no/

  SvarSlet
 11. Jeg har lige startet ny blog og vil også gerne være med. Jeg findes på uldfeber.blogspot.dk

  SvarSlet
 12. Jeg skal hive meg på denne, har hatt så og si sytørke etter at minsten ble født i Mars. NÅ skal jeg komme igang igjen. www.komadyret.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Hej Anna

  Hvor er det et fint projekt du har startet her. Jeg så godt dit første indlæg, og overvejede det meget kraftigt, men blev enige med mig selv om at jeg ikke havde tid (startede nyt job i går). Men men men, jeg tror ikke jeg kan lade være... Jeg vil da også være med, hvis det ellers ikke er for sent. Jeg laver ikke et nyt indlæg om dagen (som du har planer om), men jeg skal nok finde lidt tid til at lave nogle fine baby-projekter :-)

  Håber jeg må være med - og tak for det god initiativ :-) min blog ligger på www.mettebundgaard.dk

  Jeg sad lige og kiggede nogle af de andre deltagers blog, og faldt over et link som ikke virkede - Tænkte du gerne ville havde denne info. Det drejer sig om: Susans drømme

  Rigtig god tirsdag aften til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for oplysning ang Susans Drømme - den skulle virke nu:-) Og velkommen til, glæder mig til at se hvad du får kreeret.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Tak for hjælpen. Mærkeligt det ikke virkede.. Men dejligt du opdagede det så jeg kan være med :))
   Kh. Susan

   Slet
 14. Så kjekt prosjekt! Jeg hadde gjerne deltatt men har ingen blogg ;)

  SvarSlet
 15. Har lige lånt dit billede af Askil til min blog, så jeg lige kan reklamerelidt

  SvarSlet
 16. Så gøy! Jeg vil gjerne med. Kommer til å bruke den nye hobbybloggen min, tednes.dk

  SvarSlet
 17. Sikke en skøn og fantastisk ide! Jeg vil super gerne være med!

  Anne/Mannemor.blogspot.dk

  SvarSlet
 18. Jeg vil gerne være med!! Er der plads? Kan min pige str 86 gå an som baby? ;)) Ser frem til masser af inspiration kh Nina nummer99.blogspot.com

  SvarSlet
 19. Fedt Anna! Flot med så stor deltagelse og kan allerede se at folk har kigget ind :) Glæder mig til det bliver november, jeg har tyvstartet lidt dog for at få plads til alle indlæggene. Der er meget forberedt :)

  SvarSlet
 20. Hvor er det en god ide! Jeg har ingen blog, men glæder mig til at blive inspireret!

  /Gro

  SvarSlet
 21. Jeg vil også gerne være med :-)

  SvarSlet
 22. Www.nysoemom.wordpress :-)

  SvarSlet
 23. TAK FOR JERES KOMMENTARER! :-)
  ALLE KAN VÆRE MED. DER ER IKKE EN ØVRE GRÆNSE FOR DELTAGERE. SÅ SKRIV BARE EN KOMMENTAR HER, HVIS DU VIL VÆRE MED. LISTEN ER NU OPDATERET, MEN JEG VIL FORSØGE AT OPDATERE LØBENDE OGSÅ. SKRIV TIL MIG, HVIS DER ER LINKS, DER IKKE VIRKER.
  GLÆDER MIG TIL AT SE JERES KREATIONER :-)

  KH
  ANNA

  SvarSlet
 24. Uh jeg tager springet og melder mig http://soegaard-expressen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 25. Jeg skal være mormor for første gang i slutningen af året og vil gerne være med. Måske kan jeg så endelig få gang i min blog!? :-D

  SvarSlet
 26. Kan jeg nå at være med?
  Håber ikke det gør noget hvis der kommer til hæklet til baby undervejs :)
  KH Micha

  SvarSlet
 27. Så fik jeg taget mig tid til at oprette en blog, så her på falderebet vil jeg gerne være med :-)

  kreakrogen.blogspot.com

  SvarSlet
 28. Svar
  1. Jeg mangler lige din webadresse:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Hov havde ik lige set at du havde svaret :)
   kreagrotten.blogspot.dk og bloggen hedder bare Kreagrotten :)

   Jeg har forresten også en giveaway du måske vil deltage i om et stk Minikrea mønster og 1m stof fra Malika&Rosa (ikke for at reklamere, mere hvis du vil deltage)

   Slet
 29. Åh dejligt initiativ Anna. Jeg vil rigtig gerne være med:-)
  www.byfonna-byfonna.blogspot.dk

  Kh Jonna

  SvarSlet
 30. JAAAAAAAAAAAHH! Brand-god idé - også for at komme med ind i netværket som ny! Den invitation kan jeg ikke modstå, da jeg har fuldt med på sidelinjen i nogle år nu - håber at jeg stadig kan nå det! Er først lige i gang med at gen-lancere min gamle blog, efter at den har ligget stille siden 2009.....(der er sket meget nyt siden da rent teknisk, kan jeg se!)

  Der kommer snart SYNING på dagsordenen på min 'nye gamle' blog! KH L

  PS: Her 'bor' jeg i CyberSpace: http://lillyslounge.blogspot.dk/

  SvarSlet
 31. Jeg havde egentlig besluttet at jeg ikke ville deltage, men har i dag fået syet lidt til lillebror. Så du må meget gerne skrive mig på listen :)
  www.muslingens-mor.com

  SvarSlet
 32. Hej Anna.

  Dit lille tema her, har simpelthen fået mig til at springe ud i det. Jeg har længe overvejet at startet min egen blog og dit fine initiativ, var åbenbart det der skulle til, for at skubbe mig i gang. Yep, har startet bloggen "By Spangen". Jeg er total grøn og har en MASSE at lære, men det skal nok komme. Jeg synes det kunne være rigtig sjovt at være med i november måneds "sy til din baby" og håber jeg kan nå at være med?

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
  Svar
  1. .... nårhja... min blogs webadresse er www.byspangen.blogspot.dk

   Slet
 33. Selvom vi nu er nogle dage inde i november vil jeg da også gerne være med. Min baby kommer godt nok først til februar, men der skal jo forberedes lidt så dette vil være en fin anledning.
  Min blog hedder designbydalkaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 34. Kan se jeg ikke er på listen, men det gør heller ikke noget, for når desværre ikke at være med af personlige årsager, ser frem til at have tid til at se, hvad i andre har fundet på :)
  KH Micha

  SvarSlet
 35. Jeg havde egentlig skrevet en kommentar, men der er nok gået noget galt med den ;)
  Jeg er også med og benytter lejligheden til at vise lidt af det jeg har lavet til babyen i maven (og det vi har fået af hjemmelavede sager i gaver).
  Kh Dyveke
  L'Ornithorynque
  (www.lornithorynque.dk)

  SvarSlet