søndag den 8. september 2013

Vest med Noahs Ark


I dag blev det til en vest i mit nyindkøbte jersey med Noahs Ark. Det er en str 98, og den er til en lille dreng, som jeg kender.

Vesten er foret med turkis isoli, så den kan fungere til efterårs- og vinterbrug. Knapperne er trykknapper i stedet for almindelige knapper, hvilket ser ok ud, synes jeg - de er måske en smule for små. 

Mønsteret er fra Ottobre nr. 6/2010 og hedder "Penny Lane". Det fungerer rigtig fint, og jeg har da heller ikke lavet mange ændringer.  


__________________________Today I made this waistcoat - it's a gift for a little boy. I made it of my latest jersey acquisition. The pattern is from Ottobre Magazine number 6/2010, and it's a good pattern, I think.18 kommentarer:

 1. Hvor er den bare SKØN! Det stof er jeg vist nødt til at få fingrene i :-)

  SvarSlet
 2. Så fin den et! Det ser ud til at være et godt mønster! Jeg ser den for mig, opsyet i noget uldstrik af en slags!

  SvarSlet
 3. Ej, den er flot! Jeg synes knapperne passer perfekt! :)

  SvarSlet
 4. Super fed...ja gid da at det var min dreng der skulle have sådan en vest...han er en heldig lille gut den snart glade modtager :-)

  SvarSlet
 5. Så fin den er, skal vist lige kigge på det mønster.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
 6. Hvor er den skøn... den tager sig bare bedre ud i dit stof, end det den er syet op i Ottobre, for der har den ikke fanget min intresse.

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin. Og rigtig god i det stof, jeg har set på den i blandet, men der synes jeg ikke den var noget særligt. Men denne her er skøn!

  Kh. Linette

  SvarSlet
 8. Nøj, altså, hvor er den bare virkelig dejlig!

  SvarSlet
 9. den er godt nok fed... og synes nu ikk de knapper er for små. På billederne ser de ud til at være helt perfekte i str

  SvarSlet
 10. Åhhhh hvor er den altså sød Anna, og knapperne passer da super fint dertil.

  SvarSlet
 11. den er virkelig sød den lille vest :-)
  kh Birgitte

  SvarSlet
 12. Hvor er det fedt at se stoffet syet op - det er virkelig fint til en vest. Jeg kan godt forstå, at du måtte have mere, og det var godt, vi lige snakkede, for nu er det (midlertidigt) udsolgt.

  Kh Line

  SvarSlet
 13. Mega lækkert stof!! Og jeg synes knapperne passer super fint til!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 14. Intet mindre end fantastisk, men så igen, alt hvad du laver er det. :)

  SvarSlet