torsdag den 26. september 2013

SygdomDer er ikke noget værre end syge børn. Det skulle da lige være dødssyge børn, og der har vi da heldigvis aldrig været. Men hos os er det anden uge med sygdom. Hele sidste uge var Lara hjemme med halsbetændelse. Af den slags, som skulle behandles med penicillin. Og i denne uge er det så Askils tur. Jeg synes, at han er alt for lille til at få penicillin. Men sådan er det jo, når storesøster slæber sygdommene med hjem fra børnehaven.

Jeg har fået lavet lidt, men det meste af min tid er gået med at passe ham. Og vi er trætte alle sammen. Lara efter en uges sygdom, og Jonas og jeg grundet nætter med en urolig og febersyg baby.  


_________________________Last week Lara was sick, and this week it's Askil's turn. I think he is far to little to be sick. 7 kommentarer:

 1. Årh, vi var også igennem den ondeste halsbetændelse sidste år - børnene var bare SÅ syge! Rigtig god bedring med dine - håber I snart er på den anden side!
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Det er jeg ked af at læse...håber der snart er bedring hos jer :-)

  SvarSlet
 3. :( God bedring..Her er det snigende efterår også så småt begyndt at gøre sig bemærket med hvad der ellers følger af løbenæse og hoste hos de to drenge..

  SvarSlet
 4. Åhh nej altså! Forstår så godt din ærgrelse over at skulle give Askil penicillin.... Johan fik også penicillin da han var 3 mdr. fammel grundet lungebetændelse.... Jeg synes det var rædsomt at han skulle have det! Det stank, var klistret, smagte afskyeligt og følte det som et overgreb, hver gang jeg puttede sprøjten i munden på ham. Håber i snart er ovenpå igen.

  SvarSlet
 5. *Knus* - Jeg håber I alle sammen kommer hurtigt ovenpå igen....

  SvarSlet
 6. Åh, det lyder som en hård omgang! Håber snart i alle fire er ovenpå og friske igen! :-)

  SvarSlet