fredag den 20. september 2013

Sy til din baby - vil du være med?Jeg har besluttet mig for at sætte fokus på babytøj og babyaccessories hele november måned. Der vil komme nye ideer, vejledninger og mønstre, men jeg vil også tage de ideer, som jeg tidligere har vist på bloggen, op igen. Jeg har store ambitioner - et indlæg om dagen - nu må vi se, om jeg kan opfylde dem :-)

I den forbindelse vil jeg høre, om du vil være med? Der er ingen bindinger eller krav - det handler bare om, at du på din blog har lyst til at sætte fokus på syning til babyer i november måned. Om du vil komme med mange eller få indlæg, er helt op til dig. Og om du syr til egen eller andres babyer er selvfølgelig også lige meget. Det samme er niveauet - nybegynder eller øvet inden for syning - alle er velkomne.

Christine, som har den skønne krea-blog Frk. Turkis, har tidligere afholdt boys month på sin blog, hvor hun sammen med en masse andre bloggere satte fokus på syning af drengetøj. Ideen stammer vist fra den amerikanske syblog MADE by Dana (en blog, som bestemt er et besøg værd, hvis du er interesseret i at sy). Jeg ved fra Christine, hvor stort et arbejde det er at samle billeder og tekst fra andre bloggere. Derfor kommer det også til at foregå lidt anderledes her på bloggen, nemlig på denne måde: Du melder din blog til ved at skrive en kommentar herunder. Husk link til din blog. I slutningen af oktober laver jeg et indlæg om alle de blogs, som deltager. Listen over deltagende blogs kan således findes på min blog (der bliver link i min sidebar), og på den måde kan vi finde hinanden. (Tænker du på at komme i gang med at blogge, er dette jo en god mulighed for at blive synlig og få del i fællesskabet).

   Hvis du har lyst, må du meget gerne lave reklame for ideen på din blog. Brug gerne billedet herover. 
Jo flere, der vil være med, des bedre. Lad os sammen skabe kabe et sy-fællesskab her i Blogland - til inspiration og glæde for hinanden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)


___________________________


I have dedicated November 2013 to sewing clothes and accessories to babies. I am thinking of posting a new creation every day. Do you want to participate? No strings attached - you decide how many ideas you'll post. If you want to participate, please leave a comment (with link to your blog) on this post. In the end of October I'll post a list of the participating blogs. Let us create a sewing community together!  


  

98 kommentarer:

 1. Det lyder helt vildt sjovt, jeg vil gerne være med. Jeg kender 3 babyer, som bliver født i oktober/november, så der er rig lejlighed for at få syet en masse til de helt små.. :)
  Kh Nicoline

  www.himpsegimse.blogspot.com

  SvarSlet
 2. jeg vil da gerne være med - lyder sjovt :)

  har du overvejet et linky party - hvis du ikke ved hvad jeg mener så kig i bunden af dette indlæg, der kan du se et eksempel: http://www.sewcanshe.com/blog/2013/9/14/show-off-saturday-this-years-spooky-dresses

  her kan du selv lave en: http://www.linkytools.com/

  det fungerer i hvert fald rigtig godt og man bliver nemt inspireret til at gå ind på de andre blogs - plus du slipper for arbejdet ;)

  /sandra

  SvarSlet
 3. Det lyder sjovt - jeg skal også til at have lavet en masse efterårstøj til min den yngste, men han er 14 mdr., så han er jo ikke en rigtig baby mere - mere en lillebitte dreng :)

  SvarSlet
 4. Lyder rigtig spændende, men hvad vil din største størrelse være? Min mindste " baby " er snart 2 år, og bruger 86, som tit går under 2 "baby" ?
  Rigtig god weekend:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen selvfølgelig er det ok:-)

   Kh Anna

   Slet
 5. Jeg er bestemt også klar...en veninde føder i starten af december, så der er allerede planlagt babytøj og PIGETØJ...til en forskel :)...count me in :)

  http://fruflittig.blogspot.dk/

  Knus Anne/FruFlittig

  SvarSlet
 6. Ihhhh!! Det lyder som en super ide! Det vil jeg rigtig gerne være med til!
  Jeg har Klara Johanne på 8 mdr som jeg elsker at sy til. Det er jo alletiders anledning til selv at få lavet nogle indlæg om det der kommer ud af "systuen". Tak for at være ude i så god tid med dit initiativ <3

  Min blog hedder ditts og findes på www.diiitte.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Jeg vil rigtig gerne være med :-) virkelig godt initiativ :-)
  Mvh
  Karin
  www.migogmy.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Jeg er med! Godt nok ingen baby, men det er der så mange andre der har og en god måde at få nye ting igennem maskine!

  Rigtig god ide!

  Knus Tina aka mini ministeren

  SvarSlet
 9. Jeg er med - men så tæt på termin ved jeg nu ikke hvor meget jeg får lavet... Men så må jeg vel bare "gemme" indlæg fra de foregående måneder til november :0)

  SvarSlet
 10. Det var da en fantastisk idé!
  Jeg vil rigtig gerne være med! Min baby bliver 1 år sidst i nov, så kan lige nå det;) men ellers skal nogle af veninderne babyer da forkæles!
  Kh Catrine
  www.catlyng.blogspot.dk
  IG: catlyng

  SvarSlet
 11. Sikke en dejlig ide - jeg vil rigtig gerne være med :-)
  Og sikke et skønt billede :-))

  Mange hilsner,
  Mette
  www.madebymadvig.blogspot.dk

  SvarSlet
 12. Jeg vil meget gerne være med. Min "baby" er godt nok to år, men det går vel nok alligevel. Rigtig god idé.
  K.h.
  Christina

  http://carlaogkrudtuglen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 13. Jeg er også med. Min lille nevø kommer jo netop i november!

  SvarSlet
 14. Jeg melder mig også. Har to veninder der henholdsvis venter en dreng og en pige. Det giver også anledning til at få brugt nogle af de lidt mindre stykker stof.

  SvarSlet
 15. Eftersom min bedste ven skal være far til april, så var planen at de skulle have en masse babygrej i julegave.... Jeg er derfor med!

  SvarSlet
 16. Jeg er med! Så kan jeg få lidt gang i min blog og jeg har en undskyldning over for kæresten om hvorfor jeg liiige skal bruge tid på krea og blogging ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Ny adresse; http://mensdesover.blogspot.dk/

   Slet
 17. Min skønne kusine samt en anden veninde har termin i oktober/november + vi skal til navngivning i november hos en tredje veninde, så jeg har allerede planer om at forskellige babyting skal igennem symaskinen, så jeg vil rigtig gerne deltage :) Kh Pia
  www.kreativepips.blogspot.com

  SvarSlet
 18. Jeg er med:)

  Hilsen Mie

  http://ascanius-skrubbemorssysler.blogspot.dk/

  SvarSlet
 19. Det var da en hyggelig idé!Jeg vil mægtig gerne være med på legen :-)Nu må vi se om det kan blive til lige så mange indlæg som du pønser på...

  Jeg har linket til det på min blogside :-)

  KH
  Ann-Katrine

  SvarSlet
 20. Jeg vil meget gerne være med hvis min 14 måneder gamle søn kan gå an for en baby. I min verden er han stadig min lille bitte baby. Kh Maria (http://min-mors-mirakler.blogspot.dk/)

  SvarSlet
 21. Fed ide... desværre har jeg ingen baby at sy til... men ideen er så fin... Jeg følger med, men uden at sy...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 22. Det lyder rigtig spændende! Jeg har en "baby" på 17 mdr. som stadig kun bruger str.80. Så der kan jeg vist godt snyde mig med :-)
  Og så har jeg for nyligt knækket "jersey-koden", så nu mangler jeg bare inspiration. Og du laver jo simpelthen bare de lækreste ting, er SÅ misundelig over hvor dygtig du er!

  http://eventyrgennemlivet.blogspot.dk

  SvarSlet
 23. Så har du fået et reklameindlæg http://vaskavulla.blogspot.dk/2013/09/syning-til-babyer.html og jeg er med fra samme blog :)

  SvarSlet
 24. Det lyder rigtig spændende, og sikke en inspiration man kan få af alle dem som der allerede har tilmeldt sig :)
  Jeg vil også rigtig gerne deltage, min "baby" er bare 2½, håber det er okay :)
  Kh Sabrina
  http://brineh.blogspot.dk

  SvarSlet
 25. Sikke en fin idé - glæder mig meget til at se hvad du får kreeret. Jeg vil gerne være med, men med en lille purk på 1,5 måned som ikke vil sove om aftenen, og en storebror på 2 år, må vi se hvor meget det kan blive til :)

  SvarSlet
 26. Sikke en fin idé - glæder mig meget til at se hvad du får kreeret. Jeg vil gerne være med, men med en lille purk på 1,5 måned som ikke vil sove om aftenen, og en storebror på 2 år, må vi se hvor meget det kan blive til :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov glemte linket til min blog: http://sofieskreablog.blogspot.dk/

   Slet
 27. Den er jeg også med på, jeg tror dog bare at nogle af novemberprojekterne bliver i strik - men det er vel også ok? Det kan jo også godt inspirere tænker jeg. Jeg er med, med bloggen: www.baresimpelt.blogspot.dk

  SvarSlet
 28. Min "Baby" bliver 10 år om 3 uger, så han er nok lidt over målgruppen...
  Men heldigvis er der en lille fætter på 8 måneder som jeg ind i mellem syer til. Så jeg melder mig på :)

  Kh. Linette

  http://dethyggeligt.blogspot.dk/

  SvarSlet
 29. Jeg vil da også gerne være med! Jeg starter et sykursus i næste uge, så det er en oplagt mulighed for at få øvet mig. Det er ikke sikkert, at jeg kan vise de fineste ting frem - men med det er jeg!

  www.moster-marie.blogspot.com

  SvarSlet
 30. Yep - jeg vil også gerne være med - super idé
  http://helleshomemade.blogspot.dk/

  SvarSlet
 31. Jeg vil gerne være med, men jeg fødte min datter i går og har i forvejen en søn på knap tre år, så jeg ved slet ikke, hvornår jeg egentlig får tid til at sy igen ... - men om ikke andet glæder jeg mig til at læse alle jeres indlæg med babytøj og blive inspireret.

  www.gemetlillesmil.blogspot.dk

  SvarSlet
 32. Jeg vil meget gerne deltage, venter en lille pige sidst i oktober og laver mange ting til hende men også hendes bror i den forbindelse ;-) Jeg startede for alvor min blog i juli mdr og nyder rigtig at kunne dele ud af mine oplevelser og erfaringer men skam også vise mine forsøg frem både de vellykkede og de knap så vellykkede :-)

  Min blog er: Hverdagsmor.blogspot.dk

  Hilsen Janne

  SvarSlet
 33. fantastisk. Jeg er på!

  mariesfabrik.blogspot.dk

  SvarSlet
 34. Jeg vil også gerne være med. Har en dreng på 2 mdr og har ikke fået lagt noget op af det jeg har syet siden jeg fødte, så det er en god måde... og og så glæder jeg mig selvfølgelig til at alle de andre blogs
  lunanordlys.blogspot.com

  SvarSlet
 35. Sikke en god ide Anna jeg vil rigtig gerne være med, og når jeg nu venter vores andet barn til januar så er det jo oplagt at få fyldt lidt mere tøj i skabet inden bebs melder sin ankomst.

  Kh Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Min blog er gaevsegine.blogspot.com

   Slet
 36. Dejlig ide! Jeg er med... Glæder mig til at se hvad alle andre finder på.
  KH Gitte

  SvarSlet
 37. Super ide, jeg har godt nok ingen børn, men derimod masser af ideer, så vil meget gerne være med.

  Mvh helena

  SvarSlet
 38. kunne være man (læs: jeg) skulle springe ud som blogger :-)

  Min mindste søn er 3 mdr og det er jo så hyggeligt at sy til de små

  så er der bare lige det der med tid

  SvarSlet
  Svar
  1. det kender jeg godt - det med lige at springe ud i det.
   Min største hindring er nok om jeg kan finde ud af det computer tekniske og få taget nogle ligeså flotte bioller man ser alle steder...
   Måske man bare skulle prøve!

   Slet
 39. Jeg har deltaget i boys month de sidste to år:)
  Jeg har termin med lillebror midt November, så baby ting kommer helt sikkert til at fylde!
  Jeg vil gerne være med, nok mest første del af november;)

  SvarSlet
 40. Jeg vil også gerne være med - min baby er snart 1 år, og jeg synes jo snart han er en lille dreng istedet, men i denne sammenhæng kan han vist godt gå under baby- betegnelsen.
  Håber at det også er ok hvis der også sniger sig lidt babystrik i mellem.
  Min blog hedder msknit.blogspot.dk

  VH Tina

  SvarSlet
 41. Jeg vil også meget gerne være med. Min datter er lige blevet to måneder, jeg er på barsel og har netop startet min egen krea-blog, så jeg er SÅ klar. Skønt initiativ :-)

  Min blog hedder www.whybuy.dk

  Kh Annelise

  SvarSlet
 42. Hvor fint, Anna... Jeg vil også gerne være med :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
 43. Jeg tror jeg forsøger at være med. Jeg har en bunke med aflagt tøj som skal re-designes til babytøj - måske jeg så får det lavet?! :-)

  Kreamrslolli.blogspot.dk

  SvarSlet
 44. Har efter længere tids overvejelse oprettet en blog (det var faktisk det her indlæg der fik mig sparket igang)
  Og jeg vil vildt gerne være med :)

  SvarSlet
 45. Jeg vil også gerne være med.. Sidder her og er højgravid og venter på lillebrors ankomst, så jeg har masser af babyprojekter i tankerne.. Om overskuddet så er til det, med en nyfødt på armene, det må tiden vise - men jeg er på.. :)

  SvarSlet
 46. Jeg vil veldig gjerne få være med. Å sy til baby er jo bare så hyggelig. Gleder meg masse til å se alt det fine som blir sydd av alle de andre (og deg) også :)
  http://avmeg.blogspot.no

  SvarSlet
 47. Det vil måske være en god anledning til at komme i gang med bloggen igen. Jeg har en lille nevø der gerne skulle komme ud til os om et par uger og en lille niece der bliver en del af familien i oktober/november. Så jeg er på :)

  SvarSlet
 48. Det vil måske være en god anledning til at komme i gang med bloggen igen. Jeg har en lille nevø der gerne skulle komme ud til os om et par uger og en lille niece der bliver en del af familien i oktober/november. Så jeg er på :)

  SvarSlet
 49. Det vil måske være en god anledning til at komme i gang med bloggen igen. Jeg har en lille nevø der gerne skulle komme ud til os om et par uger og en lille niece der bliver en del af familien i oktober/november. Så jeg er på :)

  SvarSlet
 50. Jeg er med - glæder mig til at se, hvad andre finder på, og om jeg bliver færdig med sengeranden :s

  SvarSlet
 51. Jeg er også med - kender mindst fem babyer, der skal til verden inden for de kommende måneder! Bliver dog nok nødt til at "tyvstarte" lidt, hvis jeg skal nå det hele - og så bliver der også krydret med lidt strik. Www.mangebaekke.blogspot.com.

  SvarSlet
 52. Jeg kunne godt tænke mig at være med, min baby er 6 uger og vil gerne i gang med at sy lidt selv igen - og kan rigtig godt bruge lidt inspiration fra andre til nogle lette modeller.

  Min blog er himmelspjæt

  http://himmelspjaet.blogspot.dk/

  SvarSlet
 53. Jeg er med! Har en veninde der venter sig til december og flere nye babyer i vennekredsen. :)

  SvarSlet
 54. det kunne jeg godt tænke mig at være med til :)
  Min blog er:
  www.susansdrømme.blogspot.dk
  Er allerede i gang med lidt projekter, men er så dårlig til at blogge, så det ku måske sætte lidt gang i det :)
  Godt initiativ :) og lækker blog :)
  Kh. Susan

  SvarSlet
 55. Fantastisk initiativ! TAK, og det glæder jeg mig til ;-.
  Jeg venter på en masse økologisk bomuld med lidt elastahn i - som kan blive til bjerge af leggins og andet lækkert tøj til de mindste.

  vivatex.blogspot.com

  kh
  Hanne

  SvarSlet
 56. Gid jeg havde en baby :o) Min baby han er ikke meget baby længere. Ja det er 4 1/2 år siden han kom til verden. Hvor bliver tiden dog af??? Men jeg kender da et par babyer eller to som er j´kommet til verden inden for den sidste stykke tid...

  SvarSlet
 57. Super ide og initiativ, jeg melder mig også under fanerne! Selvom babyen godtnok bliver 1 år i november! Men så er der vel nogle andre jeg kan sy til!

  Det er vel alt? Tilbehør, udstyr, tøj etc?

  SvarSlet
 58. Jeg er med, fødte i onsdag's mit tredje bare, denne gang en lille pige 😊

  SvarSlet
 59. KÆRE ALLE SAMMEN

  HVOR ER DET DEJLIGT, AT I VIL VÆRE MED. JEG LÆGGER BILLEDET UD I MIN SIDEBAR INDEN LÆNGE, SÅ I KAN FINDE DETTE INDLÆG - OG BLIV BARE VED MED AT TILMELDE JER. I SLUTNINGEN AF OKTOBER SAMLER JEG OP OG LAVER EN LISTE OVER DELTAGERE.

  OG JA, STRIK OG HÆKLING ER SELVFØLGELIG OGSÅ VELKOMMENT. JEG TÆNKER, AT DET BÅDE ER TØJ OG TILBEHØR TIL BABY.

  KH
  ANNA

  SvarSlet
 60. hej Anna jeg vil også gerne være med. Min blog er lidt sløv, men er rigtigt meget på instagram - hvor jeg gerne vil være med fra. Der kan jeg sagtens dele tips. billeder ideer og modeller.

  Det bliver en god november - lækkert initiativ!

  SvarSlet
 61. Hej Anna
  Super godt initiativ!
  Jeg vil også rigtig gerne være med! Jeg er helt ny i blog-universet - har først lige netop oprettet en blog, men tænkte at dette kunne være en rigtig god mulighed for at lære nogle at kende i bloguniverset og få nogle læsere til min blog også.
  Min blog hedder:
  ejsikkelejsikkeladetus.blogspot.com

  SvarSlet
 62. Vildt god idé og godt initiativ. Jeg glæder mig til at se, hvad I får tryllet frem :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 63. Hej Anna.

  God ide! Den vil jeg gerne være med til, at støtte op om. Så kan det være der kommer lidt gang i bloggeriet, for det har godt nok været for sløvt!

  Mvh Kis

  http://kisfiflerier.blogspot.dk/

  SvarSlet
 64. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 65. Hej!
  Jeg vil oss gerne være med! :D Hvis det gerne må være syning m.m. ? :$
  Så er jeg klar med Selvgjort Babygrej på en efterhånden smule forsømt blog...

  MVH Trine
  http://selv-gjort.blogspot.dk/

  SvarSlet
 66. Så fik jeg taget det sidste skridt som blogger og har nu ændret "solstrålen" til metskreativerum.blogspot.com
  Så jeg vil da også gerne være med.

  SvarSlet
 67. Perfekt Rasmus mangler tøj og jeg elsker at sy jeg er så klar 😄 www.denkreativesky.dk

  SvarSlet
 68. Jeg vil også rigtig gerne være med - der liller en lille dreng inde i min mave som melder sin ankomst her til marts.
  Egholmvej 16 - www.ehv16.dk
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 69. Jaah, jeg har godt nok ikke nogle baby, men har fornøjelsen af at sy til venner og bekendtes babyer, det er bare såååå hyggeligt hilsen Helle ( MiniMe, blogspot)

  SvarSlet
 70. Fedt initiativ Anna!
  Jeg er helt sikkert med! Min forsømte blog ville have rigtig godt af at jeg kom lidt i sving igen...
  Kh. Marlene
  Fruoverbyesorensen.blogspot.dk

  SvarSlet
 71. HEY! jeg har da en baby!:-D og han mangler faktisk tøj... plus jeg tror jeg har brug for et venligt spark bag i, evt lidt gruppepres, for at få gang i symaskinen igen.. tak Anna - jeg er med:-) www.denretrohusmoder.blogspot.com

  SvarSlet
 72. Kære Anna
  Jeg glæder mig. Har forsøgt at lave et link på min blog, men dit billede er meget stort så man kan kun se den ene side. Mon jeg er den eneste med det problem?
  KH GItte

  SvarSlet
 73. Sejt Anna :-) Jeg vil også gerne være med - omend jeg syr til andres babyer! Kh maria

  SvarSlet
 74. Jeg er med - bedsteveninden har lige født sin første, så der må noget igennem maskinen - og min egen lille "baby" på snart 2 trænger også til lidt nye varmere sager :-)

  Kh Sabine - aberdabei.tumblr.com

  SvarSlet
 75. Skøn ide :) er helt sikkert med - omend min egen "baby" er passeret de to ;) har en niece på vej i februar, så det er oplagt at få gang i syningen af babytøj til hende :)
  Kh Maria (hverdagenpaavrangen.wordpress.com)

  SvarSlet
 76. Jeg har længe gået med tanken om at oprette mig en krea-blog, så det her jo den perfekte mulighed for at føre det ud i livet. Jeg har de sidste par måneder fået syet en del ting til min søn på nu 5 mdr., bl.a. med inspiration og hjælp fra dine fine DYI'er. Og der er en masse syprojekter i pipelinen for de næste par måneder også :)

  Så nu vil jeg springe ud i det!
  Jeg vender tilbage med et link til min nye blog når den er klar.

  Hilsen Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er min nye blog ved at være klar, lige i rette tid!

   bullernuller.blogspot.com

   Slet
 77. Uhh jeg kunne også rigtig godt tænke mig at være med :D
  Jeg har 100-vis af projekter både til lillepigen men også til storebror, som skal sys og stof i lange baner der skal bruges - så mon ikke jeg også kunne hoppe med på vognen og få kreeret lidt i november måned til baby :) Super lækkert initiativ :D

  SvarSlet
 78. Jeg vil også rigtig gerne være med. Ved at læse din blog over de sidste ca 5 mdr er jeg blevet meget inspireret af dine DIY's og er via dem blevet klogere på diverse syteknikker. Jeg har selv en baby på knap 4 mdr og dette initiativ har givet mig lysten til selv at lave en blog!

  SvarSlet
 79. Det er en rigtig god ide, både at have en samlet liste med bloggere der alle har fokus på babytøj, så man kan få en masse inspiration og hele konceptet i det hele taget. jeg er med

  nicoliviakj.blogspot.dk

  SvarSlet
 80. Hvis 92 også gælder som baby så er jeg også med.
  Lise-tj.blogspot.dk
  Savværksvej

  SvarSlet
 81. Sikke en god idé. Det bliver spændende at se, hvaf folk finder på. Jeg vil gerne være med!
  gugge-gugge.blogspot.dk

  SvarSlet
 82. Sikke en sjov og hyggelig ide.
  Min søn er 2 måneder og jeg er ikke alt for god til symaskinen, men jeg vil nu forsøge alligevel, om ikke andet ser jeg frem til udfordringen og ikke mindst at se hvad alle I andre får lavet, hvilket kan give inspiration. Og tænk alle de lækre ting lille V ender med at få!;)
  /Nuller
  Nulleris.blogspot.dk

  SvarSlet
 83. Det er en suuuper god ide!! Jeg vil også gerne være med! Så har jeg også en god undskyldning for at få shoppet lidt nyt stof osv ;-) tusindetanker.blogspot.com

  SvarSlet
 84. Jammen altså...

  Min baby ligger stadig i maven og bager færdig, til hans ankomst først i februar.
  Der er mange forberedelser og især ting jeg selv skal lave til ham...jeg har allerede lavet en del, men har mange flere planer ;O)

  Jeg vil gerne være med til at sætte fokus på "sy til din baby" i den kommende måned, så sæt endelig mig på listen:

  http://hosfrkjensen.blogspot.dk/

  Jeg skal nok dele projektet på min blog...en gang i aften, når min datter er puttet ;O)

  Kram
  Betina

  Ps.
  Godt initiativ ;O)

  SvarSlet
 85. Fedt initiativ Anna! Jeg vil meget gerne være med! Har jo ikke selv nogen baby mere men har gang i nye planer der omhandler at skulle igang med at sy igen :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 86. Hvor hyggeligt :) Godt initiativ :) hvis jeg stadig kan nå det blinker meget gerne være med :)

  www.bysandie.blogspot.dk

  SvarSlet
 87. Jeg vil også gerne være med :) Har haft gang i projekt "sy til din baby" hele året, pga. min datter, som kom til verden 22/8, men har ikke fået lavet så meget, siden hun blev født. Det her er en super mulighed for at komme lidt i gang igen :)

  Kh. Rebecca (bexienbox.blogspot.dk)

  SvarSlet
 88. Jeg er også gerne med på min blog kreagrotten.blogspot.dk
  Jeg venter en lille pige til marts, og skal igang med at sy i de helt små størrelser for første gang. Startede med at sy for halvandet år siden da min datter var 1 år. Desuden har jeg lige fået fingre i en overlocker, så det bliver et perfekt projekt at kaste mig ud i :)

  SvarSlet
 89. JAAAAAAAAAAAHH! Brand-god idé - også for at komme med ind i netværket som ny! Den invitation kan jeg ikke modstå - håber at jeg stadig kan nå det! Er først lige i gang med at gen-lancere min gamle blog, efter at den har ligget stille siden 2009.....(der er sket meget siden da rent teknisk, kan jeg se!)

  Der kommer snart SYNING på dagsordenen! KH L

  Her 'bor' jeg i CyberSpace: http://lillyslounge.blogspot.dk/

  SvarSlet
 90. Kan man stadig nå at være med?
  Hvis man kan, vil jeg gerne melde mig på banen. Men termin i december er det vel også ved at være tid til at komme op i omdrejninger;-)
  - Sandra (Dagdrømmer)
  http://mollypi.blogspot.dk

  SvarSlet