søndag den 1. september 2013

Se hvad jeg kan!"Se, hvad jeg kan, mor! Se mig nu! Jeg kan hive mine strømper af, og hvis du giver mig dem på, ja så hiver jeg dem bare af igen. Igen og igen og igen!"

Knap 5 måneder gammel - og også i stand til at vende sig om fra mave til ryg og endda fra ryg til mave. Endnu ikke bevidst, men kan godt. Øver sig i at sætte sig op i barnevognen (må efterhånden have nogle imponerende mavemuskler) og i at kravle.

Det går bare SÅ stærkt!


_________________________Askil 5 months old - now able to take of his socks. Also able to turn around from belly to back and reverse. It goes so fast!

  

3 kommentarer:

 1. Man kan ligefrem se stoltheden i hans ansigt:-) Det er en spændende og hyggelig tid hvor udviklingen bare går så hurtigt. Og når det så er knap så hyggeligt, så må du tænke på det gode. Jeg har selv to meget forskellige børn og min barsel nummer to var med et barn der brugte laaaaaang tid på at vænne sig til at sove i barnevogn (hun sov fint på mig) og det med sutten fik hun først lært da hun var et år, så jeg kender til mange af de frustrationer du beskriver. Det er dejligt du deler så meget og at det ikke kun er "lyserødt".
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Åh det husker jeg godt:-) Hvor ser han sød og dejlig ud din søn:-)

  SvarSlet
 3. Åh det husker jeg godt:-) Hvor ser han sød og dejlig ud din søn:-)

  SvarSlet