søndag den 15. september 2013

Retrostof-udfordring juli: Sengerand
Ja, jeg er bagud med mine retrostof-udfordringer, men jeg skal nok få det indhentet! ;-) Og I dag fik jeg syet denne sengerand færdig, som er er mit svar på juli måneds retrostof-udfordring. Stoffet, som er et gammelt gardin, har jeg haft liggende længe til dette formål. Og sengeranden pynter nu i Askils seng.

Jeg er tilfreds med resultatet, men det drillede en del undervejs. Først syede jeg den sammen med pladevat imellem, og det blev alt for slattent og tyndt. Denne udgave er med et skumgummilag på 1 cm som kerne. Inden længe kommer der en vejledning til at sy en lignende sengerand - det er egentlig ikke særlig svært.

__________________________


This is July's answer of the blog challenge, I am participating in. I'm three months behind, but I will catch up this month;-) July's answer is a baby bumper set for Askil. The fabric is a old curtain - I really like the scenes. 10 kommentarer:

 1. sikke et scoop af noget lækkert stof!! helt fantastisk til formålet også :) den er godt nok blevet fin

  SvarSlet
 2. Den er bare rigtig flot.... Er helt vild med farverne!

  Jeg synes det er lidt svært det med at finde den perfekte sengerand! Til Nanna havde vi sådan en tynd én der skulle bindes fast, men den var slatten og faldt sammen. Eneste fordel var så at den kunne kiles ned mellem mdras og tremmer.
  Til Freja og nu Johan har vi sådan en tyk skum én der selv kan stå! Rigitg smart og nem at flytte rundt med... Men den kan de så få hænderne ind under og flytte med!
  Du kan se den her! http://madebycatesa.blogspot.dk/search/label/sengerand

  SvarSlet
 3. Hvor er den sød. Det er da lige det helt rigtige stof til sådan en sengerand.
  Skøn!

  /Linette

  SvarSlet
 4. Hold da op, hvor er den PERFEKT ♥ Perfekt fin, altså!
  Du er nok ikke den eneste (kremt) der er bagud med bidrag i Retrostof-udfordringen.. ;-) Er med på at indhente en del bidrag, ja, og skønt og inspirerende at se, at du holder tråden, Anna! ♥

  Knus herfra

  SvarSlet
 5. Den er godt nok skøn - han er en heldig lille fyr, ham Askil. Vil se frem til en DIY :)

  SvarSlet
 6. Den er så fin! Rigtig lækkert stof i flotte farver med masser af motiver at kigge på.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 7. Jeg tror dette er den fineste sengerand jeg har set til dags dato! Den er SÅ fin. Det stykke stof er virkelig perfekt til en sengerand, både med motiverne og farverne - Hvor er Askil heldig :-)

  Og, ja jeg kender godt det der med at være kommet lidt bagud med retrostofudfordringen. Det er jeg nemlig også selv... Det er bare nogle gange lidt svært at få lavet alt det kreative man gerne vil, når man også lige har en baby...

  SvarSlet
 8. Superfin sengerand - det stoffet var jo helt perfekt :)

  SvarSlet
 9. Den sengerand er helt fantastisk! Vildt god måde at udnytte stoffet og striberne på :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet