torsdag den 19. september 2013

Retrostof-udfordring august: Vest og nederdel
Så fik jeg syet august måneds retrostof-udfordring. Stoffet er utrolig smukt, synes jeg - jeg er vild med sammensætningen af farverne lyserød og grøn. 

Nederdelen er syet efter vejledningen her. Mønsteret til vesten har jeg lavet selv, da jeg synes, at de mønstre til veste, jeg har, ikke har en særlig god pasform. Jeg pønser på at lave en vejledning med mønster i str 86-104 på vesten - som en diy her på bloggen. Men jeg skal lige sikre mig, at jeg kan finde ud af at formindske mønsteret. Hav tålmodighed med mig - det tager lang tid at lave en diy :-)


_________________________This is August's answer of the blog challenge I am participating in. I really love this piece of retro fabric. I think the colours pink and green look good together. The waistcoat is my own pattern. You can find the tutorial of the skirt right here


8 kommentarer:

 1. Wauw - så glemmer man helt, det er efterår. Flot:-)

  SvarSlet
 2. Skønne farver.....;-)

  Sættet er super sødt til Lara og farver klær hende så godt ;-)

  SvarSlet
 3. Rigtig fint og jaaaa en diy på vesten vil jeg helt klart gerne se på bloggen. Den er rigtig sød

  SvarSlet
 4. Jaa det vil jeg gerne sy! Skønt stof!

  SvarSlet
 5. Super lækkert sæt!! Og sikke noget fint stof :)

  SvarSlet