lørdag den 7. september 2013

Katten PhillipHusets nye beboer er katten Phillip. Det er Lara, som har navngivet den. Først mente hun, at den skulle hedde Sofus, men det mente Jonas og jeg ikke. Og så fandt hun på Phillip. Hvor hun har det navn fra, ved jeg ikke. Vi håber stadig, at Sofus vender hjem igen, men jeg tvivler på, at det sker. 

Jeg hentede Phillip i sidste weekend, en uge efter Sofus' forsvinden. Vi har jo også katten Sigurd, og hvis den skulle kunne finde ud af det med en ny kat, tænkte vi, at den ikke skulle være enekat alt for længe. Sofus og Sigurd var meget glade for hinanden, og det er nu hyggeligere med to katte, som nyder hinandens selskab.

Det er gået over alt forventning med Phillip. Den var noget skeptisk over for Sigurd i starten, men nu er de glade for hinanden og søger hinandens selskab. Phillip er også meget glad for os. Men sikke et arbejde det er at opdrage en killing. Den er overalt og bryder alle regler. 


__________________________We have bought a new cat. Sofus is still missing, and I don't think he returns. Lara has named the new cat Phillip. Luckily Phillip and our old cat Sigurd get along. Phillip is however just a kitten and very playful so I spend a lot of time trying to raise him. 8 kommentarer:

 1. Å, den var meget søt. Vi har også 2 katter. Det er hyggelig selskap . D

  SvarSlet
 2. Ja, han er godt nok en energisk, men sød killing :-) Vi har også haft to katte og efter at den ældste er blevet aflivet har "Harris" været meget alene - nu har han imidlertid en masse katte at socialisere sig med i parcelhuskvarteret og det nyder han.

  God weekend - Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 3. Tillykke med jeres nye familiemedlem Phillip.
  Hvor er han sød og fræk ud på billedet ;-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med Phillip. Der er altså ikke noget om kattekillinger :-D

  SvarSlet
 5. Nårh, hvor sød, den ligner vores Jacob-kat. Vi har også 2, der dog ikke altid er så glade for hinanden :(

  SvarSlet
 6. Aii hvor er den sød! Den anden dag var Joahn og jeg med "min" børnehave på bondegårdsbesøg, og de havde et kuld killinger på ca 3 uger, der var flasket op, moderen var forsvundet! De var så lækre og nuttede, og så meget vant til at være i hænder, at selv en flok børnehave børn ikke kunne få dem til at blive forskrækkede... Da fik jeg godt nok lyst til at få kat igen, men vi nøjes med vores hund!
  Held og lykke med den lille bandit, og vær sikker på, at selv om den lærer "reglerne" så er det langt fra sikkert at den nogensinde kommer til at overholde dem!!

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres søde kommentarer:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Åhr den er sød :) Ville ønske at vi kunne have en kat - men både min mand og jeg er allergikere. Mine forældre har to katte, og den 3,5-årige har flere gange udtalt at han vil have "to katte ligesom mormor eller en lillesøster", men jeg kan ikke rigtig love at indfri noget af det;) (og han har en lillebror, så vi tager det lige med ro haha)...

  SvarSlet