tirsdag den 24. september 2013

Karrygul jerseykjole


Dette er min tredje kjole syet efter mit eget jerseymønster. Denne gang med en lidt anderledes hals. 

Stoffet er fra Stof og Stil og i en skøn skøn karrygul farve, synes jeg. Faktisk er det bagsiden af stoffet, da der er tryk på den anden side. Jeg har aldrig før prøvet at lade stoffets bagside være forside, og jeg er spændt på, hvordan det bliver efter vask.

Knapperne er smukke orange vintageknapper fundet på Etsy.com. 


__________________________________This is my third dress in jersey. I've made the pattern myself. I love the colour of the fabric, and I think the result is really good. The orange buttons are vintage. 15 kommentarer:

 1. Det er et smukt mønster du har fået lavet dig...

  SvarSlet
 2. Virkelig flot kjole! Og flot farve - lad os høre om det har betydning at bruge bagsiden af stoffet.

  SvarSlet
 3. Den er så flot! Det mønster der kunne du nemt sælge mange kopier af... Især hvis du lavede en udgave med lange ærmer også...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 4. Oh my !!!!! Den er flot!!!
  Gid jeg dog havde dine evner! Er fuldstændig vild med den!!!

  SvarSlet
 5. Nydelig! Du er dyktig altså!

  SvarSlet
 6. Den er super flot! Jeg har også et eller andet kærlighedsforhold til karrygul dette efterår, så jeg er helt tosset med farvesammensætningen!!! Har du taget udgangspunkt i et mønster og selv tilpasset det til din figur? Hvis ja, må jeg så spørge om hvilket mønster? Eller har du lavet mønsteret helt fra bunden?

  KH
  Ann-Katrine

  SvarSlet
 7. Ihhhh den er godt nok flot.... Det mønster gad jeg godt eje:-) håber du på et tidspunkt vil overveje at sælge det mønster!!!!! Super flot....

  SvarSlet
 8. Hold nu helt magle, hvor er den flot!!

  SvarSlet
 9. Åh, den er virkelig flot! Det er et fedt mønster, du har lavet. Du har i det hele taget en cool stil :-)
  Jeg er spændt på at høre, hvordan det går med stoffet efter vask(e).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok melde tilbage, hvis det ikke virker! :-)

   Kh
   Anna

   Slet
 10. Denne kjolen likte jeg kjempegodt! Knappene passet veldig godt til stoffet :)

  SvarSlet
 11. Tusind tak for jeres kommentarer! Mønsteret har jeg tegnet af på den måde, at jeg har målt en jerseykjole, som passer mig godt, og som har et godt snit. Og så har jeg tegnet det over på mønsterpapir. Det lykkedes at få den første kjole brugbar - men ofte syr jeg først op i billigt stof, så jeg kan tilrette undervejs, uden at ærgre mig over, at stoffet går til spilde. Det er ret nemt med jerseystof, da det jo ikke skal passe så præcist, som hvis jeg syr i fast stof.

  Da kjolen passer mig tænker jeg ikke, at det giver mening at sælge mønsteret. Jeg orker ikke at lave større eller mindre størrelser, og det er også et stort arbejde at tegne det over på mønsterpapir.

  Kh
  Anna

  SvarSlet