fredag den 6. september 2013

Gaveindpakningens mester

I går havde jeg besøg af Christine. Første gang jeg mødte hende, var til et blogtræf for et par år siden - dengang jeg var helt ny i Blogland. Siden har vi holdt kontakt og engang imellem afholdt kreadage sammen. Det er jo en af de fantatiske ting ved bloggeriet - man kan få nye bekendtskaber.

 Det var længe siden, at vi sidst havde set hinanden, og derfor blev det også til mest snak. Det var ellers meningen, at vi skulle være produktive, men mange ting skulle vendes først :-) Og Askil ville ikke lade mig være kreativ, men Christine fik syet et par fine bukser til sin søn. Og jeg fik afluret et par sytricks, for pæn finish og nemme genveje er Christine nemlig en mester til.

Hun er også en sand mester i gaveindpakningens kunst. Og ovenstående gaver havde hun med til Lara og mig. Er de ikke smukke? Min var pyntet med et gammelt Burda mønster og en rose i blød tyll. Og selvfølgelig i farverne turkis og med stjernerne - begge ting som er Christines varemærke. 

Lara fik en smuk smuk hårbøjle med en stjerne, og jeg fik flere forskellige vintage blonder, som jeg nok skal finde ud af at bruge - til et eller andet.

I dag er jeg så heldig at få besøg af en anden syveninde. Disse dage med besøg er de allerskønneste - for dagen kan godt blive lang, når man kun har en baby som samtalepartner! 


_________________________ 


Yesterday Christine visited me. She brought the most beautiful presents for me and Lara. We had a wonderful day. I wasn't allowed to sew (Askil insisted on being in my arms all the time), but Christine made a couple of pants for her son. And we talked a lot :-) Today another friend is visiting me. Hopefully I am allowed to sew today. 


11 kommentarer:

 1. De er virkelig smukke, man nænner næsten ikke at pakke dem op!
  Hilsen Louise Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er det værste med sådanne pakker!

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Wow, hvor er de fine - indpakningen er jo nærmest det halve af det, når man får en gave... Så skønne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan har jeg det også - og elsker også selv at pakke flot ind. Men det er ikke altid, at jeg får det gjort - og Christines opfindsomhed slår altså min når det gælder gaveindpakning.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Kære Anna
  Det var bare så hyggeligt og dejligt at besøge dig - der skal bestemt ikke gå for længe før vi skal have en ny kreadag (hvor du også kan få lavet lidt) Magnus har allerede bukserne på i bh, så næste gang jeg ser dem er de nok temmelig beskidte!
  Lyder til, at det bliver til endnu en dejlig dag med besøg :-)
  Rigtig god weekend
  Bedste tanker herfra, Christine*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var altså super hyggeligt - det må vi gøre igen inden længe:-) Håber du fik taget billede af bukserne inden de kommer beskidte hjem;-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Nej, det nåede jeg ikke - så nu er der et billede af nogle beskidte bukser på bloggen! Sådan er det åbenbart med drenge ... Måske Askil også bliver sådan ;-)

   Slet
 4. Der er intet så skønt som at få en gave og endnu bedre når den også er en gave i sig selv at se på :)
  Det lyder som en rigtig hyggelig dag selvom der ikke var så meget plads til krestivitet fra din side. Men sådan er det jo at være babymor ind i mellem.

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan er det - jeg kan have svært ved at være i det, men prøver at acceptere, at det ikke altid kan lade sig gøre at få lavet noget - og at det også er vigtigt "bare" at være mor.

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Sikke da nogle fine gaver :)

  Og dejligt at høre at det ikke kun er herhjemme, at de kreative projekter nogle gange trækker i langdrag takket være en lille guldklump. Jeg går selv på barsel med en lille dreng, så jeg synes det er så hyggeligt at læse med herinde og få nogle kreafif, tak :)

  Hvis du får tid må du da gerne kigge forbi min blog. Jeg gør mig mest i strik og babymad for tiden - måske du kan blive inspireret.

  Hilsen Stephanie, www.baresimpelt.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord om min blog. Det er rigtig rart at vide, at jeg kan inspirere - og det giver mig mod på at fortsætte. Jeg kigger forbi din blog:-)

   Kh
   Anna

   Slet