tirsdag den 3. september 2013

Dinobukser
Askil har fået sig et par babybukser - syet efter mit babybuksemønster, dog med ekstra sømrum og forlænget i benene, så de passer ham. Det er egentlig ikke fordi, at han mangler bukser - nok nærmere bodyer og heldragter - men bukser er så dejligt nemme og hurtige at sy.

Disse bukser er syet i en lys grøn isoli, som er perfekt til det efterårsvejr, vi oplever lige nu. Kanten er rib i stribet hvid/brun. Og lommen er pyntet med en lille dinosaur af strygestof. Denne gang er det en Stegosaurus - min absolut yndlings-dinosaur, hvis man altså kan have sådan en. Jeg har vha. Google billedsøgning fundet tre forskellige stegosauruser, som skal bruges til strygestof - de to andre viser jeg snarest.


Hovedpersonen er vældig tilfreds med sine nye bukser - men det er nu heller ikke, fordi han stiller store krav, hvad angår tøjet.


________________________


I have made these pants to Askil. Actually he lacks bodysuits, not pants - but these are easy and fast to sew. I have used my own pattern - you can find it here. On the pocket I've placed a little dinosaur - it's a Stegosaurus, which is my favorite dinosaur. I've made it of ironing fabric6 kommentarer:

 1. Han er da så lækkersmart i dem.. Dejlige Askil :0)

  SvarSlet
 2. Hvor er han fin!
  Lækker lækker knægt!
  Ja det er jo fordelen ved de små størrelser..... Der er ingen sure miner når mor bestemmer påklædningen.

  SvarSlet
 3. Fedt med den lille stegosaurus. Jeg må altså også prøve det der strygestof, nu jeg endelig har fået gang i symaskinerne.

  SvarSlet
 4. Fantastisk bukse til en flott gutt! Det er så uvant å lese Askil, som vår eldste også heter, da det er et uvanlig navn i Norge. Ha en flott onsdag.

  SvarSlet
 5. Fine bukser - og virkelig god ide med dinoer...
  Og hvor ser han utrolig lækker ud... Lige til at spise!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet