fredag den 6. september 2013

De skønneste børnejerseystoffer
Småfolk go home:-) De nyeste stoffer fra Liandlo slå da Småfolks ellers så fine motiver med flere længder - og dette er jersey, som holder vask efter vask. Her kommer der ingen vaskefnuller eller farvetab!

Jeg er især vild med Noahs ark, som er super skøn i farverne og i motivet. Jeg tror, det stof skal blive til en efterårsjakke eller cardigan til en lille dreng, jeg kender. 

Liandlo er kvalitet hele vejen igennem. Prisen er en del dyrere - næsten det dobbelte af fx Stof og Stils billige jerseyvarer - men alle pengene værd. For det er - har jeg fundet ud af - alt for træls at sy i jersey, som ikke holder kvaliteten efter vask. Og så er Liandlos stoffer en del bredere end mange andre jerseystoffer - nemlig hele 170 cm. 

Stoffet er forresten købt lige her


___________________________


Two new jersey prints from Liandlo. Wonderful quality, wonderful colours and wonderful scenes! I especially love the fabric with Noah's Ark. I have bought the fabric right here.


9 kommentarer:

 1. Så enig! Og så laver jo du så mange skjønne klær ut av de nydlige stoffene:)

  SvarSlet
 2. Jeg er også vild med de nye stoffer fra Liandlo. Jeg skal bare lige have brugt lidt mere af alt det stof, jeg allerede har, og SÅ skal jeg også med på vognen og købe noget af det nye stof. Jeg håber, jeg når det, inden det er helt udsolgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skulle det nu være nødvendigt at bruge det stof, man allerede har?!? ;-) Tænk at kunne lade være med at købe nye stoffer - jeg har rygrad som en regnorm hvad det angår :-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Ja, det stof har jeg også forelsket mig i. Jeg skal dog nok sy lidt mere, før jeg køber mere stof. Eller også skal jeg bare købe det, så jeg bliver mere motiveret...

  SvarSlet
 4. Det er skønne stoffet :-D Jeg skal ligesom Christina, sy af det jeg har, før jeg køber nyt (og denne gang bliver jeg simpelthen nødt til at holde det mere end en uges tid, hvis jeg skal kunne opretholde bare en grad af troværdighed....suk) Tænker at et par hjemmejoggingbusker til mig selv i bus stoffet, ville være skønt ;-)
  Glæder mig til at se hvad du får ud af dem Anna :-)

  SvarSlet
 5. Jamen de er bare superskønne
  Jeg prøver desværre at holde forbrugsfri september..... Det skal holde! For jeg har, ligesom dig, ryggrad som en regnorm. Men mine stofdepoter bugner, så jeg bliver nødt til at bruge noget af det først..... Håber der er mere tilbage når vi rammer oktober (og børnepenge)

  SvarSlet
 6. Det koster faktisk ikk meget mere efterhånden. Noget af det stof og stil har pt koster jo også omkring 170 pr meter så kan sagtens svare sig at købe det her noget så skønne stof. Og ja det har en super god kvalitet som bare holder og hvor er det skønt. Jeg har for længst opgivet at bruge småfolk og molo som ellers var vores ynglings mærker her hjemme, det holder bare slet ikk som det her

  SvarSlet
 7. Læks! Og ja - jeg er ret træt af Småfolk; kan vildt godt lide deres design, men synes desværre ikke at kvaliteten følger prisen - knapperne ryger ud og farven falmer på rekordtid. Øv...

  SvarSlet
 8. Hej

  Elsker din side her på nettet, fede ting du syer, ville dog ønske det var i større størelser.

  SvarSlet