mandag den 23. september 2013

Dåbskjole Smilla
Så blev min anden dåbskjole i min lille dåbskjolekollektion færdig. Denne dåbskjole har jeg døbt Smilla.

Kjolen er syet i snehvid thaisilke med pipingbånd i sort satin som kontrast. Den er helforet med hvid satin. Knapperne med små glassten har jeg købt i Cairo for år tilbage. De er også på ærmerne. 
Dåbskjolen er i et enkelt design - men knapperne gør den samtidig eksklusiv i sit udtryk. 

Kjolen lukkes på ryggen med en lynlås. Størrelsen er 68. Længden fra nakke og ned er 127 cm.

Med til kjolen hører en hjelm i samme silke og med sort satinpipingbånd og bindebånd i satin. 

En bog i syrefrit papir og kunstnerkvalitet følger med sættet. Tanken er, at den skal følge kjolen, og at man i den skriver lidt ned om de børn, som er døbt i kjolen. 

Dåbskjolen med hjelm og bog leveres i en sort opbevaringsæske. Den er pakket ind i flere lag syrefrit silkepapir. På den måde kan den forblive pæn år efter år og forhåbentlig gå i arv i generationer. Dåbskjolen er unika - den sys kun i dette ene eksemplar.

Prisen for sættet er 1750 kr.

Du kan hente (og se) dåbskjolen hjemme hos mig. Jeg sender den også gerne som pakkepost. Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret. 

Skriv en mail til akjoensson@hotmail.com, hvis du er interesseret._________________________"Smilla" is my second christening gown for sale. It's made of snow-white silk. The buttons are from Cairo. Please write me an email (akjoensson@hotmail.com), if you're interested in buying.   10 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk - du er så dygtig Anna

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare smuk, stort arbejde du har lagt i den.

  Mona

  SvarSlet
 3. Præcis ligesom den sidste er også denne et rent kunstværk :)

  SvarSlet
 4. WOW den er flot - Må holde øje med din side, som jeg jævnligt gør i forvejen, når jeg engang får et barn :)

  SvarSlet
 5. SMUK SMUK SMUK. For pokker du er dygtig.

  SvarSlet
 6. whauuu havde jeg haft brug for en havde jeg helt klart købt hos dig....De er så flotte og personlige den måde du pakker kassen og det arbejde du har lagt i dem. Vil klart anbefale dig hvis nogle skulle mangle en dåbskjole. venligst Jane

  SvarSlet
 7. Tusind tak for jeres søde kommentarer! Og ja, fortæl det endelig videre, hvis I kender en, som mangler dåbskjoler!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Kære Anna. Vores kære lille Buster strålede da han d. 26/10 blev båret op ad kirkegulvet i din smukke dåbskjole Smilla. Han var simpelthen så kær med den lille kyse på. Kjolen i sig selv og de strålende knapper forvandlede ham til et prangende midtpunkt. Vi fik alle gæster til at skrive en hilsen til ham i den fine bog du havde vedlagt. Nu er det hele pakket pænt ind og gemt væk, så håber vi at der en dag dukker yngre søskende op, så kjolen igen kommer i brug. Vi er simpelthen så glade for den. Tak!

  SvarSlet