lørdag den 7. september 2013

Bagud

Ovenstående tre stoffer er månedens retrostof-favorit i juli, august og september. Jeg er bagud med mine udfordringer, men det er ikke ensbetydende med, at jeg har droppet at følge med. Det tager bare lidt længere tid, for ambitionerne er så store, at jeg gerne vil have en diy tilknyttet hver månedens retrostofudfordring - og det tager altså ekstra tid! Ideer er der nok af - det er tiden, jeg mangler.

Jeg er i gang med samtlige projekter på samme tid, og mit mål er, at alle tre kan vises på bloggen her i september måned. 

I dag og i morgen skal jeg være alene med Askil og Lara, så nu må vi se, hvor meget tid til syning der bliver. Ikke meget, tænker jeg. Heldigvis får vi besøg af en god veninde og hendes dreng, der er jævnaldrende med Lara, og hvis de to store vil lege og Askil vil sove, ja så bliver der tid til at være kreativ.


__________________________


These retro fabrics are my favorites for July, August and September. I'm participating in Marthe's blog challenge, but I'm 3 months behind. I'm not lacking ideas but time. In this month I'll hopefully post the challenges for the last three moths. 5 kommentarer:

 1. Smukke stoffer - og er vildt spændt på at se DIY's (hvis du når det - ingen stress, vel?)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle fine stoffer. Især det første er jeg helt vild med. Jeg glæder mig til at se, hvad du får syet, når du får tiden til det.

  SvarSlet
 3. Skønne sager, men kattene er da for dejlige! Glæder mig til at se hvad de bliver til. Fortæl endelig noget mere om det tryk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er vist ikke så meget at fortælle - lidt kraftig stof, et gammelt gardin måske?

   Kh
   Anna

   Slet
 4. glæder mig til at se hvad du viser frem :) og hold op hvor er det første print bare SÅ lækkert

  SvarSlet