torsdag den 8. august 2013

Tilbage til fuldskabenNu gik det ellers lige så godt. Med nogenlunde fornuftige nætter uden alt for mange vågne stunder (Askils sovemønster blev markant bedre, da vi begyndte at give majsgrød i løbet af dagen og flyttede babysengen ud af soveværelset) og derfor nogenlunde udhvilede forældre. 

Men så blev jeg syg. Det startede i lørdags og var rigtig slemt natten til søndag. Det er længe siden, at jeg har haft feber og været så dårlig. Men jeg formåede da alligevel at gennemføre et loppemarked på Ingerslev Boulevard i Århus (nu havde vi jo endelig fået en stand, og alle tingene var pakket). 

Det var dumt. For derefter blev jeg virkelig syg. Men det var først, da Jonas tirsdag også begyndte at blive dårlig, at jeg kom til lægen. Det var Jonas, der insisterede, for jeg havde udskudt det gang på gang - af den grund, at jeg slet ikke kunne overskue, hvordan jeg skulle komme ud af huset i min tilstand. 

Afsted kom vi begge (uden Askil, som vi lod blive hos min mor - vi var simpelthen for dårlige til at tage ham med os), og dommen var, at vi havde erhvervet os en halsbetændelse af den slags, som man kan behandle med penicilin. Resten af dagen var bestemt ikke sjov. Alle, som har prøvet at være syge samtidig med at have raske børn, hvoraf det ene er et krævende spædbarn, ved hvad jeg taler om.  

Her på andendagen af penicillinkuren har jeg fået det markant bedre, men er nu tilbage i følelsen af at være fuld. Jeg svimler rundt og har svært ved at holde balancen. Svimmelheden skyldes sikkert træthed og udmattelse efter flere dages sygdom, og jeg burde sove. Men med kun tre dage til barnedåben går det ikke. Listen over praktiske ting er alenlang, og vi har intet nået siden weekenden.

I dag er målet at få syet min kjole færdig. Den mangler stadig lynlås, oplægning og bælte. Jeg ved ikke helt, om jeg når det. Hvis ikke, må jeg jo finde noget andet at tage på. 

Men barnedåben skal vi nok nå. Maden er for længe siden bestilt, og familien kommer og hjælper lørdag. Og mon ikke det går, også selvom vi ikke når alle punkterne på to-do-listen? Det vigtigste er, at vi alle er raske - og i mit stille sind krydser jeg fingre for, at vi ikke nåede at smitte Lara og Askil ...


__________________________


Since last Saturday I've been quite sick, but it wasn't until Jonas got sick as well that we visited the doctor. We have a throat infection, but luckily it's fast curable with penicillin. So today I'm feeling much better, even though I'm really tired and exhausted after so many days with fever and sickness. I'm not able to relax, because the christening is this Sunday - and I haven't finished my dress yet. There are tons of things which have to be done before Sunday, and some of them we may not get to. But it's all right, as long as we're all well. Hopefully Lara and Askil haven't been infected ...8 kommentarer:

 1. Øv... God bedring! Håber at børnene forbliver raske og energiske.

  SvarSlet
 2. Skønt at det er lykkedes med nogenlunde søvn om natten :-) Ærgerligt med sygdom (synes altid det er spild af tid, og virkelig træls med små børn). Men hurra for catering mad, penicilin og familie som giver en hånd med :-) Og helt enig, det går nok selvom alt ikke er perfekt - thumbs up for din indstilling :-)
  Rigtig god barnedåb :-)
  Hilsen,
  Mette

  SvarSlet
 3. Uha sikke da en omgang! Og ja sygdom er bare ekstra dumt når man har børn!
  Jeg krydser fingre for raske børn og en god barnedåb :-)
  Edith.

  SvarSlet
 4. Puha sikke en omgang - håber penicillinen hurtigt hjælper jer. God barnedåb på søndag

  SvarSlet
 5. Puha Anna I har sørme meget at se til i øjeblikket, og det er da også ret så uheldigt, at I begge står og bliver syge herop til barnedåben. Krydser alt hvad jeg kan for, at I når at blive raske begge to.

  SvarSlet
 6. Øv! Ej ja, det er bare noget møg, at være syge forældre. Da vores ældste var lille blev vi begge ramt af Roskildesyge. Jeg siger dig, det var også hårdt! Men godt I begge bliver behandlet, så I snart kan vende tilbage til normalen.
  Jeg må til sidst lige påpege, hvor N U T T E T han bare er jeres lille dreng :-)

  SvarSlet
 7. Oj, halsbetennelse er ikke til å spøke med. Håper antibiotikaen tar skikkelig knekken på den. Sender dere mange gode tanker nå før dåpen. Klem :)

  SvarSlet
 8. Åh ja, det værste ved at være syg er at have børn - eller hvordan man nu siger, haha :) Øvøv... God bedring

  SvarSlet