lørdag den 3. august 2013

Nye stoffer og mønstreI den seneste måneds tid er der ankommet en del nye stoffer til mig (ikke fordi jeg mangler, men nok snarere fordi jeg er afhængig - men det kender de fleste af jer jo godt:-)) 

Det er både jerseystoffer og retrostoffer. 
Billede 1 og 2 viser jerseystoffer samt en lækker strækfrotté - alle sammen fra Königreich der Stoffe. Jerseystofferne på billede 2 regner jeg med at skulle bruge til jerseykjoler til mig selv - når jeg engang kommer så langt.

Billede 3 og 4 er skønt skønt stof fra Liandlo.com. Jeg har dog købt det i Lines webshop og dermed sparet porto fra Sverige. Og nu hvor jeg var i gang, måtte jeg også købe en Xo Ein Ding undertrøje i samme stof. Den er super sød, og stoffet samt syningen er af høj kvalitet!

Billede 5, 6 og 7 viser de seneste retrostoffer. Nogle af stofferne har jeg ledt efter længe, så det er skønt at have dem i hus nu. 


Og til sidst et par nye mønstre:

Kjolen i voksenstørrelse er en Marilyn Monroe kjole fra Serendipity Studio, og den gjæder jeg mig rigtig meget til at sy. Jeg fandt det på denne skønne syblog, som i øvrigt varmt kan anbefales.

Den lille kjole med vinger er til Lara, og det er et mønster fra Ottobre Design. Jeg fandt den på deres blog, og den kan købes i deres Etsy-butik.

Ja, så mangler jeg bare lidt mere tid, for syprojekter er der vist nok af!


__________________________


New fabrics and patterns. The fabrics on the first pictures are all from Königreich der Stoffe. And teh wonderful turquoise jersey fabric with small houses is bought in the webshop Xo Ein Ding. The last fabrics are all retro fabrics. And the patterns are from Serendipity Studio and from Ottobre Design.  
Now I just need some more time!


8 kommentarer:

 1. Skønne stoffer, jeg har selv 1 meter med ræve liggende hos veninde i Vejle. Udover den brune ræv har jeg også 1 meter i blå... Det er købt i Danmark, til billige penge, så jeg håber ikke du har givet for meget for det.

  SvarSlet
 2. ser fantastisk ud. Jeg har selv overvejet den kjole fra Ottobre, men er ikk nået til at købe den endnu :D

  SvarSlet
 3. De 2 ens betræk (billede 7), men i forskellige farvekombinationer, er mine 2 absolut favoritter.
  Det mest blå har jeg selv haft, og værnet om og kigge på og beundret farvekombinationerne.
  Men det grønne er da også helt fantastisk.
  Hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge af de 2, så sig endelig til ikke?:))

  God søndag, Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine

   Jeg sælger gerne noget af det blå, for det er et helt betræk. Men jeg vender lige tilbage til dig efter barnedåben, hvis det er ok?

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Det er noget lækkert du har fået købt, har selv lige købt den grønne version af din den nederste brune...

  SvarSlet
 5. Så flotte stoffer - det er bare deilig med litt nytt selv om man har fra før :)

  SvarSlet
 6. Uh, det er altid herligt med nyt stof til samlingen.
  Og dejlige mønstre. Det der Marilyn-mønster ser virkelig flot ud. Lige en model for mig!

  SvarSlet
 7. Hej Anna. Hvordan er din erfaring med at handle på den tyske hjemmeside, er det svært og besværligt? Jeg er ny i blog verdenen, men bliver meget inspireret af din blog. Jeg er lige nu "between jobs" så jeg har lidt tid til at sy, og derfor skal jeg have nogle lækre stoffer hjem... Mange hilsner fra Johanne

  SvarSlet