fredag den 16. august 2013

Modèles chics pour enfants
I starten af ugen viste Viola sine sommerferieindkøb frem, og deriblandt var den franske bog Modèles chics pour enfants. Jeg kunne ikke dy mig og købte bogen - den måtte jeg simpelthen bare eje. I dag er den så ankommet, og den er alle pengene værd. Jeg kan ikke et ord fransk, men modellerne - især kjolerne - er så fantastiske, at det er lige meget. Jeg skal nok finde ud af det alligevel ved hjælp af de tegninger, der er i bogen. Og hey, et af mønstrene hedder Lara :-)


_________________________


I have bought a new sewing book; Modèles chics pour enfants. It's a french book and I'm not able to read it, but it doesn't matter - I'll just use the drawings to understand. I think the dresses in the book are wonderful - one of them is called Lara like my daughter :-)


7 kommentarer:

 1. ...og en Lena - kjole :)
  Den ser spændende ud. Jeg glæder mig til at se hvad du får tryllet frem :)
  Kh Lena

  SvarSlet
 2. Wow - den blir jeg da vist også nødt til at kigge nærmere på. Jeg trænger også til at få genopfrisket mine fransk kundskaber :-)

  SvarSlet
 3. Hov, den skal da bist også lige hjem i min postkasse! Det ser godt nok ud til at der er mange fine modeller i! Også til drengene

  SvarSlet
 4. det var hurtigt den kom. Jeg har kigget meget i bogen og er vild med modellerne, men desværre er det ikke blevet til syning endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig sådan til at se, hvad du får ud af mønstrene:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Nøj hvor ser den bg lækker ud, hvor har du købt din???

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er købt på den franske udgave af Amazon, men jeg googlede bare titlen - så kom den frem.

   Slet