torsdag den 22. august 2013

Jerseykjoleforsøg

Jeg har fået syet en kjole færdig, som jeg påbegyndte i sommerferien. Det er et forsøg, for mønsteret har jeg selv konstrueret. Jeg har taget udgangspunkt i en af mine yndlingskjoler, og resultatet er egentlig blevet meget godt. Der skal nogle ændringer til, men så har jeg også et kjolemønster til strækstoffer, som passer mig godt.

Stoffet er et af de jerseystoffer, som jeg havde i mit stoflager. Jeg er egentlig ikke særlig vild med det, men det skulle jo bruges. Udover mønsteret er kvaliteten heller ikke i top. Og langt de fleste af de mønstrede jerseystoffer, som jeg kan finde, er slaskede og meget tynde. Hvorfor kan man ikke producere dem i samme kvalitet, som man efterhånden producerer børne-jerseystofferne i?


__________________________ 


This dress is a test. I have made the pattern myself, and the result is not perfect, but all right. I need to make a few changes, but then I have a good pattern for dresses in jersey fabric. 
I think however it's difficult to find jersey in a good quality. Most of the jersey fabrics are floppy and thin.


15 kommentarer:

 1. Det er da et super fedt mønster du har lavet.
  Jeg synes godt om stoffet, måske fordi du bryder det med det orange. Jeg har på det sidste syet en del jerseykjoler til mig selv ognufik jégo lige lidt skøn inspiration til et par nye.

  Du er altså meget dygtig med en symaskine.

  SvarSlet
 2. Jeg er helt tosset med dine designs. Jeg drømte faktisk forleden at jeg skulle giftes og at du skulle sy min brudekjole! Haha! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi kan jo bytte - så kan du lave min bryllupskage, når vi engang kommer så langt;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Øj hvor er den flot. Gad godt at jeg kunne gå i sådan nogen kjoler.
  Jeg synes stoffet er flot med den orange kontrast til. Men mht kvaliteten er jeg enig. Jeg har tit selv tænkt det samme..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar, Helle.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Hold nu op hvor er du sej. Den er vildt flot, og kan levende forestille mig hvor flot den må sidde også.
  KH Gitte

  SvarSlet
 5. Ja, jeg er så helt vild med kjolen... Kunne du ikke sælge det mønster? Sådan en gad jeg godt at sy...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 6. Er vild med den kjole, synes stoffer er rigtig flot sammen med den orange. Hvem der bare kunne finde ud af at sy sådan en....

  SvarSlet
 7. Kjempestilig kjole!! Ellers så høres slaskete + meget tynn + voksentype print ut som viscose jersey. Jeg innbiller meg at mange av de flotte økotex-bomullsjerseyene med barneprint som er i salg i Scandinavia for tiden er designet nede hos dere/jer på Jylland (http://www.stofengros.dk/tekstil/forside/??, *jeg gjetter*) Hva om det kom en hyggelig(rar) og dyktig dansk blogger med 1500 lesere og spurte dem om de ikke kunne lage noen flere print som passet for voksne? ;-) Da ville stoff-designerne sikkert bli interessert! :-)

  SvarSlet
 8. Det er kanonflot - du er virkelig dygtig. Jeg er til gengæld vild med stoffet.

  SvarSlet
 9. Den er da blevet super fin Anna, men ja indrømmet stoffet er ikke sådan go-go. Kontrasten med det orange er dog rigtig godt og tager lidt fokus :)
  Glæder mig til vi skal se den på.

  SvarSlet
 10. Den er bare super fin :-) og Jersey er jo så behageligt 😀👍

  SvarSlet
 11. Nogen ideer til hvor jeg kan finde små blomstret Jersey i mørke farver el sådan liberty agtigt - til en lækker buksedragt ? Kh Maja

  SvarSlet