onsdag den 28. august 2013

En ny jerseykjole


Jeg har færdiggjort en ny jerseykjole i samme mønster som denne, men i en - efter min mening - meget smukkere jersey. Og denne holder endda farverne efter første vask! Det er dog tyndt og lidt slasket i det, ligesom de andre "voksen-jerseystoffer", jeg har på lageret. 

Kjolens knaplukning i halsen er blevet lige markant nok, men virker ikke nær så voldsom, når jeg har kjolen på. Men ellers er jeg godt tilfreds. Og jeg kommer til at sy flere jerseykjoler, for de er praktiske, pæne og behagelige at have på.


_________________________ 


Today I finished a new jersey dress. It's the same pattern as this one . I'm going to make some more dresses of this kind, because they are very comfortable to wear. 


7 kommentarer:

 1. Flot. Jeg synes de knapper er super fede, selvom de er meget markante som kjolen sidder på ginen. Jeg vil gerne se den på :-)

  SvarSlet
 2. Det er en rigtig flot model. Jeg kan dog bedre li´ den blå med de orange tilsætninger. Den er super flot :-)
  Jeg synes, at det er rigtig fint med de markante knapper. Det er jo netop dem, der gør dine kjoler så flotte :-)

  SvarSlet
 3. En rigtig fin kjole - jeg kan rigtig godt lide den facon. Jerseykjoler gør desværre ikke lige noget godt for min kropsfacon - jeg synes det fremhæver alt det "uheldige";-) Håber vi får lov at se den på.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Waouu, hvor er den flot! Kan rigtigt godt lide detaljen med de gule knapper!
  Kh Bodil

  SvarSlet
 5. hvor er den super flot!!
  kh viola

  SvarSlet
 6. Flot kjole.
  Er vild med de gule knapper, som giver kjolen kant.

  SvarSlet