søndag den 18. august 2013

En fransk skønhed


Så blev første forsøg med min nye franske sybog færdig. Og resultatet blev vellykket, synes jeg. Kjolen, som hedder "Lena" i bogen, er med pufærmer, krave, knapper og god vidde i nederdelen. Jeg kan godt lide mønsteret, men har dog lavet nogle ændringer undervejs. 

Kjolen er syet i en lækker bomuld af designeren Michael Miller. Stoffet hedder dandy damask. Bindebåndet er syet i en sort thaisilke. Det giver en god kontrast til kjolen, og silken er nem at forme til en flot sløjfe. Kjolen lukkes fortil med sorte trykknapper. 

Kjolen er en str 104 og sælges, da Lara har efterhånden har skabet fuld af kjoler. 
Prisen er 400 kr plus porto.

Skriv en mail til akjoensson@hotmail.com hvis du er interesseret.

Update: Kjolen er nu solgt


__________________________


My first attempt with my new sewing book. This dress is called "Lena" in the book, and I am very satisfied with the result. I've made some few changes, but I really like the pattern. The fabric is from Michael Miller and is called dandy damask. The belt is made of black silk and is a great contrast to the dress. 
This dress is a size 4 years and it's for sale - please write me an email if you're interested. 15 kommentarer:

 1. Wauw Anna, den er virkelig smuk. Lara må være ellevild;-)

  SvarSlet
 2. Den er super flot. Jeg tror jeg må kigge nærmere på den bog ;)

  SvarSlet
 3. Hold nu op hvor er den fin. Både model, stof og mønster!

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er den fin. Bliver vist næsten nødt til at ha' den bog. Kh Maria

  SvarSlet
 5. Hvor er både kjole og model bare skønne ;O)

  God aften til dig.

  Mona

  SvarSlet
 6. Sikke en fin kjole. Jeg er helt vild med mønstret! Pufærmer og knapperne foran er så smukke!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Den er virkelig blevet fin! Ih, du syr sådan nogle skønne ting :-)

  SvarSlet
 8. Årh hun er yndig... Jeg ved godt, at man ikke må sige det, men jeg er simpelthen nødt til at få en pige til flokken - jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af al min kjole-energi (har to drenge, som bestemt er de skønneste, men som bare ikke ser helt så fikse ud som din frøken i kjole;))

  SvarSlet
 9. Dei er berre heilt nydelege - både kjolen og modellen :)
  Puffermar er så flott! :)

  SvarSlet
 10. Så utrolig fin, og lekker kjole - og nydelig modell :)

  SvarSlet
 11. hold da op anna, hvor er den blevet flot!!! Og hvor er du hurtig. Jeg har haft bogen et stykke tid nu og jeg er slet ikke kommet i gang med at sy, eller klippe stof.
  Kh Viola

  SvarSlet
 12. Den er virkelig smuk - jeg skal SÅ meget have den bog :D

  SvarSlet
 13. Hej.
  Jeg har lige opdaget din side i dag. Man kan da kun blive solgt over de mange fine kreationer.
  Det er snart to børn siden jeg har været i gang ved symaskinen, men denne kjole er da så fin, så jeg bliver nødt til at komme i gang igen.
  Kan man købe bare et enkelt mønster eller skal man investere i hele den fine franske bog? Tænker at jeg nok må indse at lyst og tid ikke er et parallelt forløb med tre små børn :)
  Glæder mig til at følge dine kommende kreationer.
  Hilsen
  Christina

  SvarSlet