fredag den 23. august 2013

Dåbskjole Agnes


Den første dåbskjole i min lille dåbskjolekollektion er nu helt færdig og klar til salg. Forhåbentlig kan den gå i arv og få et langt liv. Dåbskjolen har jeg døbt Agnes.

Yderkjolen er en rustik blonde med en smuk tungekant. Den går ned over inderkjolen, som er i råhvid thaisilke. Kjolen har læg, hvilket giver mere vidde i den nederste del. Silken falder tungt og smukt. 

Kjolen er foret med satin. Den lukkes på bagsiden med en lynlås. Længden fra nakke og ned er ca. 130 cm. Kjolen er en str. 68 eller ca. 4-6 måneder. 

Hjelmen er ligeledes i råhvid silke og blonde. Den bindes med et satinbånd. 

Med til sættet hører en bog i kunstnerkvalitet (selvfølgelig i syrefrit papir). Tanken er, at man i bogen skriver lidt om hver enkelt barn eller barnedåb, som kjolen er brugt til. Bogen skal således følge kjolen. 

Sættet leveres i en sort æske. Kjolen og hjelmen er pakket ind i flere lag syrefrit silkepapir. Det er vigtigt, at kjolen opbevares liggende og pakket ind i silkepapiret. Således kan den holde generation efter generation, uden at stoffet bliver gul eller mørnet. 

(Det er svært at fotografere silke og blonde, og jeg synes ofte, at mit kamera blev snydt, hvad angår farverne. Derfor har jeg forsøgt mig med en farvestrålende klematis, som kan hjælpe kameraet lidt på vej. Samtidig pynter den også, ikke?)


__________________________This is my first christening gown for sale. It is made of natural white silk and lace. The length of the dress is 130 cm, and the size is 4-6 months. You can write an email to me - akjoensson@hotmail.com - if you want to hear more. 


22 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk! Billederne er skønne - og blomsten gør dem kun endnu skønnere :-)

  SvarSlet
 2. Den er virkelig smuk og jeg syntes bestemt at prisen er helt i orden, det må have været et kæmpe arbejde.
  Ærgeligt at jeg ikke kender nogle der skal bruge en dåbskjole lige p.t. Vil da følge med i dit arbejde - håber jo snart på nogle børnebørn :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den smuk Anna, hvis jeg havde en baby var jeg helt sikkert køber til så smuk en dåbskjole.

  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 4. Helt vidunderlig! Smukke billeder og lækker indpakning! Prisen helt sikkert i underkanten, da det uden tvivl er et enormt arbejde at lave den slags :-)

  SvarSlet
 5. For en fantastisk fin dåpskjole...rett og slett vakker :)

  God helg ønskes
  Ann-Charlotte

  SvarSlet
 6. Den er virkelig smuk Anna. Super flot stykke arbejde.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Hvis vi ikke havde en dåbskjole i familien, havde jeg købt den på stedet! Og prisen er på ingen måde urimelig!
  Virkelig smuk!

  SvarSlet
 8. Hold nu op, hvor er den smuk og hvor er du bare dygtig!!!
  Får jo helt kuldegysninger - og lige nu ærgrer jeg mig lidt over, at alle mine er blevet døbt...
  Men jeg skal da lige have spredt budskabet til alle, der kunne få brug for en dåbskjole.
  Fantastisk!

  SvarSlet
 9. Super flot kjole! Og helt i orden pris!:)
  kh Johanne

  SvarSlet
 10. Helt igennem pragtfuld.. Min søn skal døbes om 2,5 uge, og nu et jeg da helt forelsket i din skønne kreation! Desværre er der en familiekjole (som han egentlig nok skal mases ned i), men det ville da være fantastisk at kunne iklæde ham din flotte kjole..

  SvarSlet
 11. Hvor er den smuk ;-)

  Jeg forærer en masse gratis reklame for folks tekstile blogs væk i øjeblikket, er det ikke noget for dig?? -> http://gitteluna.blogspot.dk/2013/08/tekstil-bog-og-blogdag-oprab-til-alle.html

  SvarSlet
 12. Anna, hvor er den bare fantastisk smuk! Din ide med den medfølgende bog, som følger kjolen er helt genial. Jeg har ikke noget barn, der skal døbes, men jeg elsker navnet Agnes. Så smukt. Er sikker på der findes en baby derude, som mangler så flot en kjole :-)

  SvarSlet
 13. Wauw, hvor er den smuk. Vi er ikke religiøse, og vores børn er derfor heller ikke blevet døbt. Men hvis de skulle, så havde vi helt sikkert købt en dåbskjole af dig. Denne her er fuldstændig fantastisk. Sikken et smukt håndværk!

  SvarSlet
 14. Hold da op, hvor er den bare smuk.. Havde jeg bare en baby der skulles døbes :)

  SvarSlet
 15. Oh, ja, den der bare havde en lille baby der skulle døbes... Den er simpelthen über-lækker, Anna!! ♥
  Prisen er der intet at sige til, synes jeg, det ligger mange arbejdstimer bag, og så er den helt unik, simpelthen et lille kunstværk! Glæder mig til at se mere af dine dåbskjoler i fremtiden!

  Rigtig god weekend!

  Kh Marthe

  SvarSlet
 16. Den er helt vidunderlig smuk!! :)

  SvarSlet
 17. Det er den smukkeste dåbskjole jeg nogensinde har set. Nu er mine børn ikke døbt, men hvis jeg nogensinde skulle, ville jeg klart købe denne. Jeg synes ikke at 2000 kr er mange penge overhovedet. Havde faktisk tænkt at den nok kostede det dobbelte. ahrmen.......jeg har ikke flere ord, helt fantasktisk

  mvh Tina

  SvarSlet
 18. Den er fabelagtig smuk! Og helt enig med de andre - det er på ingen måde for dyrt for sådan et stykke kunsthåndværk :-)

  SvarSlet
 19. Ih, den er så smuk. Har fået vist den til de kommende bedsteforældre.
  Faderen får den først at se når den kommer hjem!

  Fortryder på INGEN måde at jeg slog til, og glæder mig enoooormt til betalingen er klaret, og den bliver sendt.

  SvarSlet
 20. Hej Sisse

  Det er jeg glad for at høre - du siger bare til:-)

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet