fredag den 2. august 2013

Barnedåbsforberedelser

I disse dage løber vi stærkt - for nu er der kun en uge til Askils barnedåb, hvor vi får 41 mennesker i huset (pyha, håber sådan på godt vejr, så vi ikke kun kan være inde!) Maden har vi heldigvis fået en kok til at lave, og det er en kæmpe lettelse! Det giver overskud til det mere sjove, nemlig bordpynt. Her er det 41 små slikposer, som også kommer til at fungere som bordkort. 


_________________________


In these days we are preparing the christening of our son (which is next week). Together with Lara I have made 41 small bags of sweets, which are to be used as place cards.8 kommentarer:

 1. Og så blev jeg da lige sliksulten... Flotte farver

  SvarSlet
 2. Sjov ide med slikposer som bordkort :-) Håber I får en rigtig dejlig dag :-)

  SvarSlet
 3. Så morsomt! Vår eldste gutt på 6 år heter også Askil. Flott navn dere har valgt :) Det kan virkelig være travlet med dåp - lykke til! Ha en strålende helg!

  SvarSlet
 4. Sikke en fin ide - og smuk farve kombination :-)
  (Og så siger slikmunden lige; sådan et bordkort burde der være ved ALLE fester og komsammener. Eller bare hver dag når man mødte ind på arbejdet :-) :-)
  Håber I når det hele og at I får en fantastisk dag.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hvor er de blevet fine. Jeg havde lavet præcis det samme til Victor og Livas dåb (med henholdsvis blå og lyserød slik). Jeg havde på sløjferne bundet små billeder af dem, jeg har valgt nogle forskellige gode fra deres første tid. Så fik alle gæster også et lille billede med hjem. Pøj pøj med barnedåben - krydser fingre for godt vejr.

  SvarSlet
 6. Hvor fint, er sikker på de falder i god jord - skumfiduser og saltlinser er altid et hit!
  Rigtig god fest.

  - Anne

  SvarSlet