mandag den 12. august 2013

Askil i dåbskjolenStakkels Askil kom i dåbskjolen igen i dag, da jeg gerne ville have taget lidt billeder af ham i den inden han vokser ud af den. Han tog det meget pænt - på trods af, at han er træt efter dagen i går. 

Dåbskjolen syede jeg oprindeligt til Lara, og jeg har tidligere vist den i dette indlæg. Den har stor betydning for mig, og jeg håber, at mine børn vil bruge den, hvis de engang selv får børn, der skal døbes. 

____________________________


Pictures of Askil in the christening gown. I made it for Lara, and I have shown it before in this post. The christening gown means a lot to me, and I hope my children will use it in the future. 10 kommentarer:

 1. Nydelig kjole, skjønner godt den betyr mye for deg. Den grønne kjole under er også fantastisk flott. God å høre at dåpsdagen gikk fint. Det er godt å kunne roe ned når det hele er over :)

  SvarSlet
 2. Fantastisk flott kjole! Forstår godt at du ønsker at Lara og Askil skal bruke den hvis de får barn selv. En ny tradisjon som vil være med på å bære viktig og flott historie :)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fantastisk og virkelig smuk! For du broderet deres navne og dato for dåb i den også?

  SvarSlet
 4. Så helt fantastisk smukke i er i jeres fine kjoler :-) Tillykke med ham

  SvarSlet
 5. Den er simpelthen bare så flot.

  SvarSlet
 6. Hvor er den smuk, meget fine detaljer!!

  SvarSlet
 7. Den er en rigtig smuk dåbskjole, man kan se hvor meget omtanke og kærlighed der er lagt i den :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det en smuk dåbskjole! Der er bare noget helt specielt over sådanne dåbskjoler og jeg krydser da bestemt fingre for, at den skal gå i arv ellers ville det være synd og skam. Vores dåbskjole til de små er en lånt dåbskjole, som både min mand, hans bror, kusine og fætter er døbt i, så der ligger også lidt historie bag, selvom den er knapt så skøn, som den du har lavet her :)

  SvarSlet
 9. Meget fin :) Min mor har syet min dåbskjole og det er den mine to børn er døbt i også (plus mine søskende og mine kusiner).. Det gør den lidt højtidelig på den gode måde :)

  SvarSlet
 10. Meget smuk dåbskjole.
  Jeg kan også godt lige traditionen med at flere bliver døbt i samme kjole.
  Min Mormor syede min dåbskjole, her var der brugt blonde fra min mors slør. Begge mine drenge er også døbt i den kjole og jeg håber da at de også vil bruge den til deres børn.
  Men det kan jo være at en kommende svigerdatter og så bringer en dåbskjole med...

  SvarSlet