fredag den 26. juli 2013

Sommer i Danmark


Sommeren i Danmark har vist sig fra sin smukkeste side. Og vi har nydt dagene i fulde drag. Både ved vandet, hvor min familie har sommerhus (mindre end 10 minutters kørsel fra vores hjem), på familiebesøg i Sønderjylland og hjemme hos os selv. Det er den første sommer i vores hus, og det har været skønt.

Nu har vi halvanden uge tilbage, inden hverdagen starter for Jonas' vedkommende. Dagene bruges på at forberede Askils barnedåb den 11. august, hvor vi har inviteret familie og nærmeste venner. 

Symaskinen har ikke stået helt stille, men næsten. Når der er mulighed for det, syr jeg på en 50er kjole til mig selv. Nu må vi se, om den når at blive færdig inden barnedåben. 


 _________________________


Summer in Denmark. The weather has been wonderful, and we have been enjoying the warm days in our garden and at the beach. My family has a summer house nearby our home, where we have stayed a week together with my family. We have also been visiting family and friends. But being in our garden and house is the most wonderful. It's our little paradise. 

The 11th of August is the day of our baby boy's christening. We still need a lot of preparations for it. In these days I'm sewing a new 50ties dress for my self, and hopefully I've finished it before the christening.  


7 kommentarer:

 1. For noen deilige sommerbilder. Ja, vi har hatt et deilig sommervær her også . Lykke til med alt som skal ordnes til dåpen. Gleder meg til å se din nye kjole :)

  SvarSlet
 2. Skønne sommerbilleder af både børn og natur ♥ Min favorit er billedet af Lara og drengen i båden - jeg tænker, at de sikkert har hygget sig med at fange en masse spændende dyr på det lave vand, så mon ikke spanden gemmer på en krabbe eller to ;-)

  KH
  Laila

  SvarSlet
 3. Skønne billeder du har taget, nu må vi da vist ikke sukke efter sommeren mere, vi har vist fået fuld valuta for pengene ;O)

  Mona

  SvarSlet
 4. Fantastiske billeder hele vejen igennem ♡.
  Det er sådan en sommer hvor man knap kan tro sit ejet held. Skønt, skønt, skønt!

  SvarSlet
 5. Hvor lyder det dejligt, Anna og smukke, smukke billeder! I øvrigt også tillykke med at I fandt et navn til Askil. Det er flot og passer så fint til Lara. Kh Maria

  SvarSlet
 6. Indeed you can call it paradise,
  Lovely ,have a great summer!

  SvarSlet
 7. Jeg elsker sommer i Danmark! Kunne så gjerne bodd i Danmark hadde det ikke vært for all familie og venner i Norge. Liker meg så godt der :) Og jeg er SÅ misunnelig på det fine huset dere har kjøpt altså. Perfekt :)

  SvarSlet