onsdag den 10. juli 2013

HaveglæderDet er i sommeren, at man for alvor bliver glad for at være flyttet på landet. Sådan forholder det sig i hvert fald for mit vedkommende. Og selvom buskene gror os over hovedet, og selvom vi slet ikke kan følge med snerlerne, brændenælderne og skvalderkålen, så er det helt fantastisk at have en have. Især en gammel én med sjæl og charme.

Og vi har fået plantet, sået og sat lidt forskelligt - kartofler, agurker, squash, tomater, jordskokker, persille, løg, dild, purløg og jordbær - ikke meget, men nok til at kunne få lidt og føle, at nu er vi i gang. Næste år er tiden forhåbentlig ikke så knap som den har været i dette forår.  

Nu begynder vi så at kunne høste frugten af vores arbejde. Lara har for længst plukket de første jordbær i haven, og selvom der ikke er mange, er det alligevel stort. Både når man er 4 og et halvt år og når man er 33. 


_________________________


Our first summer in our new old house is also our first summer with a real (and old) garden. And even though we haven't  had the time to plant and sow all the flowers and vegetables we would like to have, we have managed some. Lara has already picked the first strawberries, and soon we'll be able to eat our own potatoes and Jerusalem artichokes. 4 kommentarer:

 1. Elsker billedet af Lara i gummistøvler og ballarinaskørt :)

  SvarSlet
 2. Kombien af gummistøvler og strutskørt holder 100!!

  SvarSlet
 3. Så herlig med stor hage og egendyrkede jordbær :)

  SvarSlet
 4. Herligt at se, at Lara ikke går ned på udstyr til haven...

  SvarSlet