tirsdag den 9. juli 2013

Elefanttæppe i grønt og brunt
Endnu et babytæppe med elefanter og i skønne retrostoffer i brunt og grønt. Jeg bliver aldrig træt af at lave disse babytæpper, da der er uanede muligheder for stofsammensætning - og der er så mange smukke retrostoffer at vælge imellem. Havde jeg tiden, lavede jeg en hel stak. 

Jeg tager gerne imod et par bestillinger af elefant-babytæpper, så skriv en mail til mig, hvis du gerne vil eje et sådant.


_________________________


A baby patchwork blanket made of the wonderful elephant fabric and retro fabrics. I love making these blankets because they are all unique. If you want such a blanket I will be happy to make one for you - please write me an email.   


12 kommentarer:

 1. Endnu en skønhed fra din hånd :0)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud, når du ikke kanter dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også, at det giver en fin effekt. Lidt lettere end med kantbånd.

   Slet
 3. Wow... Den er smuk!

  God sommer
  Kh
  /Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:-) Også god sommer til dig.

   Slet
 4. Smukt Tæppe! Hvor har du dine labels fra?

  SvarSlet
 5. De er virkelig smukke!! Jeg er virkelig imponeret :)
  Hvad koster de at få lavet?

  Hilsen fra Amanda.

  ps. Jeg har fulgt med rigtigt længe, uden rigtigt at kommentere (nok fordi at jeg ikke ved hvad jeg skal skrive, jeg er kun 20 og har hverken mand, hus, have eller børn), jeg får dog meget inspiration fra de spændende blog, da jeg elsker at være kreativ og sy selv! Til fastelavn syede jeg et påfulgekostume til mig selv, til fastelavnsfest i den ungdomsklub jeg arbejder, som det du syede til din datter, det var et hit!
  Tak for en fantastisk blog, det må du aldrig holde op med! Jeg er fan! :o)

  SvarSlet
 6. Hvor er du god til at sy. har selvfølgelig meldt mig som fast læser

  SvarSlet