onsdag den 31. juli 2013

Det går fremadDet går fremad med den 50er kjole, som jeg er i gang med at sy. Heldigvis da, for den skulle gerne være færdig til barnedåben. Bæltet mangler at blive lavet færdig, kjolen skal lægges op, og der skal sys en usynlig lynlås i siden. Så det er det kedelige arbejde, der er tilbage - men det skal jo gøres.

Min motivation daler ofte, når jeg kan se resultatet af den idé, som jeg havde i hovedet. På det tidspunkt er det ikke altid et færdigt stykke tøj, jeg har i hænderne. Fx har denne kjole hængt på ginen i flere måneder - den mangler bare usynlig lynlås, knapper og bælte. Men jeg har jo heller ikke kunnet være i den grundet graviditet, så motivationen til at sy den færdig har ikke været stor.

I dette tilfælde er det striberne, som var den helt store udfordring, og det lykkedes mig at få det udtryk, som jeg gerne ville. Men mere om det, når kjolen præsenteres sådan rigtigt her på bloggen. 


 _________________________


A new 50ties dress is soon to be finished. I just need some small details. I often have difficulties finishing my creations. When I can see the result, I loose the interest. This dress has been almost finished for months now - it just need a zipper and a belt. The dress on this post I need to finish now - because it's going to be the dress I'll wear at the christening of our son, which is Sunday the 11th of August. 

    

11 kommentarer:

 1. Men du skal nok få den færdig også - og jeg er sikker på at den er helt fantastisk!

  SvarSlet
 2. Super fin ... Kender det med halvfærdige ting man har liggende :-)

  SvarSlet
 3. Kjolen ser utrolig flott ut! Stripene går jo helt parallelt i fronten. Kjenner godt til det å ha halvferdige ting liggende, den siste finishen er ofte litt kjedelig... Gleder meg til å se den ferdig :)

  SvarSlet
 4. den er da super skøn :-)

  SvarSlet
 5. Åh, den kommer säkert att bli fantastisk!

  SvarSlet
 6. Wauw! Glæder mig til at se den på :)

  Smil

  SvarSlet
 7. Den ser nu flot ud, selvom den ikke er helt færdig til at blive vist rigtigt frem på bloggen.
  Jeg elsker også 50'er-kjoler, så glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 8. Den ser nu flot ud, selvom den ikke er helt færdig til at blive vist rigtigt frem på bloggen.
  Jeg elsker også 50'er-kjoler, så glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 9. Fantastisk flott kjole! :) Eg gler meg til å sjå den på :)

  SvarSlet
 10. Wow, hvor ser den flot ud! Og hvor jeg kender det med at man lige mangler det sidste ;)

  Glæder mig til at se det færdige resultat på og høre mere om striberne - jeg er vild med den måde de er skrå på foran - ser vildt godt ud :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 11. Den er SÅ flot - jeg elsker 50ér og 60ér kjoler, ja alt ved den tid egentligt.
  Jeg glæder mig til at se den færdig (og PÅ :-)
  Man kommer lidt til at tænke på amerikanske diners i 50érne - på den gode måde altså:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet