mandag den 29. juli 2013

Dåbskjole-blonder


Jeg har efterhånden så mange fine blonder, både nye og vintage, som jeg tænker skal bruges til min lille dåbskjole-kollektion. Indtil videre har jeg kun fået syet halvanden dåbskjole, men blonderne - og ideerne - til de næste mange ligger klar. Nu må vi se, hvor langt jeg når! Men blonderne er så fine, synes I ikke?


_________________________


Over the years I have collected lace. Now I am thinking of using it for my own collection of christening gowns. I have enough lace, but could need some more time!


16 kommentarer:

 1. Hold da op, jeg er helt vild med den med stjernerne!

  SvarSlet
 2. Åhhh, sikke mange smukke blonder, og perfekt til dåbskjoler :) Jeg glæder mig til at se nogle at dem i brug :)
  Kh Lena

  SvarSlet
 3. Skønne blonder du har i din samling. De er smukke hver og en.

  SvarSlet
 4. Vildt flotte blonder, hvor har du dog fået fingerne i dem. Er helt vild med dem alle, men stjernerne er da vidst et særligt stykke blonde i sig selv. Håber du når at blive færdig med kjolen, men hvis jeg kender dig ret, så skal du nok få den syet færdig, også selvom du så skal sidde den sidste aften forinden og sy de sidste sting.

  SvarSlet
 5. Sikke en masse smukke blonder. Især er jeg vild med dem på billederne 2-3, 9 og 11 :) Er spændt på at se, hvad du får tryllet frem, når tiden tillader det.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Blonden med stjernerne er virkelig unik, men de er alle meget fine - det er svært at vælge en favorit ;)

  SvarSlet
 7. åhhh, mister helt vejret, når jeg ser dem! Hvor er de bare smukke :-)

  SvarSlet
 8. De er så skønne.. Spændende at se hvad du får ud af dem :)

  SvarSlet
 9. Så fine blonder😄
  Kan man mon købe en af de fine dåbskjoler du syr? Står lige og mangler en...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julie

   Ja, på sigt skulle der gerne komme en lille kollektion til salg. Hvornår skal du bruge den? Du kan skrive en mail til mig på akjoensson@hotmail.com, hvis du er interesseret.

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 10. Ja, jeg er også lidt vild med stjernerne, det er ikke så tit, man ser blonder med stjerner - hvor har du fundet dem?
  Jeg er også lidt vild med den med mange ens blomster, billede nr. 8 fra oven, hvor har du mon fundet dem?
  God fornøjelse! :-)

  SvarSlet
 11. Ja, jeg er også lidt vild med stjernerne, det er ikke så tit, man ser blonder med stjerner - hvor har du fundet dem?
  Jeg er også lidt vild med den med mange ens blomster, billede nr. 8 fra oven, hvor har du mon fundet dem?
  God fornøjelse! :-)

  SvarSlet
 12. Tusind tak for jeres kommentarer!

  Blonden med stjernerne er fra en blondebutik i London - købt for et par år siden. Og blonden med de små blomster havde en veninde med hjem til mig fra Hong Kong.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 13. Smukt Anna... - Jeg er også så heldig, at have mange gamle blonder i gemmerne, men er ingen ørn til, som du, at sy... Så jeg nyder synet af dem, og glæder mig over, at jeg har min elskede farmor, der har mange flere på lager, og også kan "hekse" de fineste sager frem, når hun svinger nål og saks. Håber, I må få den skønneste barnedåb - tillykke og lykke til

  Kh. Kristina

  SvarSlet