torsdag den 11. juli 2013

BarnedåbsinvitationerNu hvor navnet endelig er på plads, kan invitationerne sendes ud. De har ligget klar i flere uger og bare ventet på, at vi kunne finde et navn. 

Jeg kunne ikke beslutte mig for en enkelt farvesammensætning, så derfor har jeg lavet kort i både orange/turkis og grøn/brun. Jeg er mest tilfreds med de sidstnævnte. Ambitiøs som jeg jo er, gik jeg også i gang med også at sætte svampe på kuverterne - men måtte sande, at det var for stort et arbejde.  Jeg tror heller ikke, de ville have overlevet Post Danmarks hårdhændede behandling.


_________________________


Now when we have found a name for our little baby boy, we are able to send out the invitations. I couldn't decide weather I should use the colours brown/green or orange/blue, and therefore I made two kinds. I like the green/brown most. 


9 kommentarer:

 1. De er virkelig fine :) neutrale pås en fræk måde !

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare rigtig fine. Og sikke nogle dejlige billeder du har fået taget af lille Askil.
  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Hvor er de blevet fine dine dåbsinvitationer! Og sikke et fint navn i har fundet til jeres dejlige lille dreng! :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte. Jeg mindes, at det skønne svampe motiv også har været brugt på noget tøj?!

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte, kan selv rigtig godt lide at få hjemmelavet invitation. Håber I får en rigtig god dag når først det er så vidt.

  Mona

  SvarSlet
 6. Rigtig fine invitationer, der står "Anna" på dem. Jeg ville kunne gætte det var dig, der havde lavet dem, selvom jeg ikke vidste det :-)

  Og skønt navn til jeres lille dreng.

  SvarSlet
 7. Wauw, de er så flotte. Fedt at de er i forskellige farver. Meget stilfulde.

  SvarSlet
 8. rigtig sødt navn og super skønne invitationer

  SvarSlet
 9. Anna, hvor er de fine dine invitationer! Må man spørge hvor materialerne er købt, og er svampene lavet i fri hånd ?
  Mvh. Mette

  SvarSlet