tirsdag den 25. juni 2013

Udfordringer
Når man nu har et barn, som ikke sover særligt meget, må man jo finde på løsninger, så man alligevel kan få lidt tid. I hvert fald hvis man er sådan en som mig, der har svært ved at fungere, hvis der går for lang tid mellem de kreative stunder. 

Derfor er min lille dreng kommet op på spisebordet, så jeg kan klippe i stof og samtidig underholde ham. Det fungerer fint, og det lykkedes mig faktisk at få klippet op til en ny badekåbe til Lara, inden han brokkede sig. 

Jeg har tidligere syet denne badekåbe til hende, men den er ved at være for lille. Så nu skal hun have en ny. Denne gang bliver den brun med blomster i pink, orange og hvid. Inspirationen til farvesammensætningen har jeg fundet i dette smukke stof, og blomsterne er fra en 60er bog med skønne illustrationer. 

Blomsterne blev syet, imens han tog en lur i barnevognen - ja ja, det skal nok lykkes at få det hele til at fungere! :-)


_________________________


If your baby doesn't sleep very much, you need to be creative, if you want some time of your own. Therefore my baby boy is on the dinner table while I am cutting fabric for a new bathrobe to Lara. In this way I can entertain him while I am working. For two years ago I made this bathrobe for Lara, but it's too small now. This robe is going to be brown with flowers in pink, white and orange. The inspiration I have found right here12 kommentarer:

 1. Nydelige fargerike blomster! Og kjekt med tilskuer på kjøkkenbordet, fint å kunne få vært litt kreativ samtidig som man er sammen med baby.

  SvarSlet
 2. Flot projekt i skønne farver. Jeg har også brugt meget at have mine børn på bordet og når de så blev så store at de ikke længere lå stille har vi brugt vores bumbo stol rigtig meget.
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 3. ser den for mig - hvor bliver den lækker! :)

  SvarSlet
 4. hvor er den bare lækker. Måske jeg skulle overveje at lave dem selv. Hvor køber du stoffet til den henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hos Frau Tulpe, lige her: http://www.frautulpe.de/stoffe/frottee/handtuchfrottee/handtuchfrottee-braun.html

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Du er simpelthen for sej til at jonglere baby og kreative gøremål! Havde jeg dine evner under min første barsel, så havde det nok ikke taget mig over 6 måneder at få syet et babytæppe! :D

  SvarSlet
 6. God idé. MindsteDatters bade-poncho er også ved at være for kort, Og jeg har tænkt på at jeg skulle have lavet en ny. Så nu fik jeg da lidt inspiration (tak :-)) og må bare i gang.

  SvarSlet
 7. Super idé - tror jeg vil afprøve det med min lille Hannah, næste gang der skal klippes stof ud :-)

  Glæder mig til at se den færdige badekåbe!

  SvarSlet
 8. Så fin en lille dreng:-) Jeg kan ikke finde frotté nogen steder. Hvor har du købt det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige her:http://www.frautulpe.de/stoffe/frottee/handtuchfrottee/handtuchfrottee-braun.html

   Slet
 9. Hej Anna...simpelthen så god en idé :) Jeg faldt over denne forhandler og tænkte af flere af motiverne måske var dig og der er også et udvalg af frotte http://de.dawanda.com/shop/stoffbuero - skønt at læse at den lille mand for hver dag der går har behvo for at hænge mindre på mor :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for link, Anne! Der er meget lækkert stof (men nu skal jeg jo spare sammen til et sådant vidunder, som du har fået dig, så ikke mere stof til mig;-))

   Slet