lørdag den 22. juni 2013

Nederdel i retrostofI går formiddags fik jeg allernådigst lov til at sy en nederdel til Lara (den lille sov hele 2 timer i barnevogn - wauw!) Det blev til en hurtig udgave af denne (hvor der også er en diy), dog 5 cm kortere. 

Stoffet er fra min retrostofsamling og blandt mine yndlings. Jeg er nemlig vild med farvekombinationen lilla og grøn, og denne grønne farve synes jeg er særlig flot. Sat sammen med det sorte bliver udtrykket forstærket. 

(Og så nævner jeg ikke alle de syfejl, jeg lavede undervejs, fordi jeg fik stress af babyen ude i barnevognen, som kunne vågne hvert sekund;-)).


_________________________Yesterday I made this skirt for Lara. The fabric is vintage, and I really like the colours. You can see a tutorial on the skirt right here.6 kommentarer:

 1. Du har en meget smuk datter Anna :-) Dejlig nederdel i skønt, skønt stof - og kender godt det der med at blive helt stresset når barnet rent faktisk sover - lidt fjollet :-)

  SvarSlet
 2. Flot af lillerbror sådan at tage en lur, så mor kan få lavet lidt. Og hvor er det bare en skøn nederdel. Jeg er vild med den og ja, det sorte forstærker bare de andre farver.
  Skøn aften til jer alle.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. helt fantastisk stof! og skøn skøn pige :)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bare fin i sin nye nederdel! Det er et skønt syn og ihh hvor jeg dog glæder mig til at få lov til at sy den slags! :D

  SvarSlet
 5. Så skøn nederdel til fine Lara :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Sikke en fin storesøster.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet