mandag den 3. juni 2013

Hjerter fra Alice Apple
For ikke så længe siden faldt jeg over disse retroinspirerede hjerter i Alice Apples etsy butik, og jeg kunne ikke lade være med at købe en stak. De kan fungere som wallstickers (de har klister på bagsiden), men jeg har endnu ikke helt besluttet mig for deres fremtid. Måske som rammen på et navneskilt til Laras værelse? 

Engelske Alice Apple laver mange fine ting, og du kan følge på hendes blog Handmade by Alice Apple.


_________________________For a while ago I bought these fine retro hearts in Alice Apple's etsy shop. You can follow Alice Apple's wonderful creations at her blog Handmade by Alice Apple


5 kommentarer:

 1. Uhh ja hun laver fine ting - hvor er de søde :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har lige været inde på siden og kan ikke finde dem nogle steder :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg tror desværre ikke der er flere - prøv at skrive til hende, måske kommer de igen.

   Mange hilsner
   Anna

   Slet