torsdag den 20. juni 2013

Første dåbskjole er næsten færdig
Den første dåbskjole i den lille dåbskjole-kollektion, jeg håber på at kunne finde tid til at sy, er ikke helt færdig, men jeg kunne ikke vente med at vise billeder af den på bloggen - omend den er noget krøllet! Der er ikke mange sytimer i døgnet, da den lille stadig bliver ved med at mene, at søvn i løbet af dagen er stærkt overvurderet. I hvert fald i en barnevogn. Derfor er det mest om aftenen, jeg får syet, og der er energien ikke på sit højeste.

Dåbskjolen her har allerede taget mange timer, men jeg tror, at jeg ender med at blive rigtig glad for resultatet. Det er en af de kreationer, jeg har glædet mig mest til at se i virkeligheden, da jeg var spændt på virkningen af det sorte satin-pipingbånd sat sammen med den snehvide silke. De fine knapper har jeg fundet i Cairo og bragt med hjem. 

Jeg mangler at sy foret i samt lave kysen, som skal passe til kjolen. Men så skal I nok også få billeder, hvor kjolen er nystrøget ;-)


_________________________


This is the first christening gown in my little collection of handmade christening gowns. It's not quite finished, but I already like the result. I think the black satin piping is a good contrast to the white silk. The buttons are from Cairo. 27 kommentarer:

 1. Super smuk. Glæder mig til at se den kollektion!

  SvarSlet
 2. Så fin dåpskjole, og så passende for en liten gutt:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin Anna...du har en smuk sans for detaljen. Er spændt på at se dine andre kreationer hen ad vejen.

  SvarSlet
 4. Den er virkeligt smuk, Anna!! Den skiller sig pænt ud med de sorte tittekanter, det er jeg helt vild med! Kan godt forstå du har glædet dig til at vise den frem!

  SvarSlet
 5. WOW hvor flot er helt vild med designet
  Mette

  SvarSlet
 6. Den er rigtig fin, flot og enkel.... Og helt anderledes end alle de "almindelige" dåbskjoler.... Glæder mog til at se hvad du ellers finder på!

  SvarSlet
 7. WOW hvor er den fed! Hvilke prisleje tror du dene ender i (hvis du vil sælge)? Men må indrømme jeg er imponeret over du overhovedet får syet. Jeg er på barsel med første barn (som heller ikke sover meget som tidligere skrevet) og jeg har hverken fået syet, læst en eneste bog eller lign de sidste 8 mdr! Alle mine kræfter går med at aktivere mit eneste barn... Så hatten af for at du når det med to unger og et hus;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne:-) Jeg skal lige have regnet på materialer og tid, før jeg kan finde en pris.

   Kh
   Anna

   Slet
 8. Ved ikke hvordan jeg skal forklare mine gode varme følelser over at se den smukke kjole. Det er næste med tårer.
  Dåben er for mig dn vigtigste handling, det lille nye menneske får den største gave i livet, nemlig guds kærlighed. At lægge SÅ mange stunder i at kreére og skabe en lille bitte kjole der kun skal på det samme barn én gang er vel at ligne med en kærlighedsgave.
  Glæder mig i hjertet at du kan lave noget så smukt.

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 9. WOW hvor er den bare FANTASTISK FLOT!!!
  Fedt med den læg foran og den brede bort (eller hvad den kaldes) forneden.
  Wow!

  SvarSlet
 10. Super smuk kjole! glæder mig til hele sættet og resten af kollektionen.

  SvarSlet
 11. Den er meget smuk - kollektionen kan kun blive god.

  SvarSlet
 12. Den er bare flot, bliver spændende og se mere fra den front.

  Mona

  SvarSlet
 13. Det er simpelthen den smukkeste og lækreste dåbskjole jeg nogensinde har set!

  Og jeg er helt i samme båd som dig mht baby der hader barnevognen og søvn generelt, så det at du får lavet noget som helst er imponerende!

  KH Camilla

  SvarSlet
 14. Smuk smuk smuk siger jeg bare. Tager hatten af for at gå igang med sådan et projekt.

  SvarSlet
 15. Super smuk dåbskjole, glæder mig til at følge resten af kollektionen

  Vh bianca

  SvarSlet
 16. Hvor er det bare en smuk dåbskjole! Så enkel og fin i udtrykket og snittet er helt fantastisk! Ej nu kan jeg sler ikke vente med at se kollektionen ♥ du er en stjerne er du :-D

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 18. Smuk smuk dåbskjole! Er dybt imponeret over dine evner ud i syning.

  SvarSlet
 19. Den er så flot, Anna. Håber at det går bedre med Laras ben nu :-) God weekend. Kh Maria

  SvarSlet
 20. Ooooh my!!! Den er jo en lille prins eller prinsesse værdig!!! SÅ smukt arbejde :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 21. Tusind tak for jeres søde kommentarer - det er dejligt, at I kan li den! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 22. Utroligt smuk kjole! Jeg er vild med detaljerne - så gennemførte :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 23. Hvis jeg kunne lave de der tegn med en tommelfinger op som man kan på telefonen, så havde du altså lige fået 10 af dem. Den er bare sååå fin, du er altså super dygtig Anne

  SvarSlet
 24. Usædvanlig smuk dåbskjole... hvis det ikke var ford,i vi i min familie har en dåbskjole der går i arv, ville jeg ønske, at se mine kommende børnebørn blive døbt i sådan en kjole ;-)

  SvarSlet