torsdag den 27. juni 2013

Badekåbe med retroblomster


Så blev Laras nye badekåbe færdig. Den er syet i mørkebrunt håndklædefrotte (købt hos Frau Tulpe) og kantet med orange kantbånd.

Applikationerne er i ensfarvet bomuld. Blomsterillustrationerne har jeg fundet i Lis Paludans bog "Broderi i farver" - en skøn 70er bog. Jeg har strøget vliesofix på bagsiden af bomulden, så blomsterne kan stryges på frotten, inden jeg syr dem. På den måde bliver de siddende, hvor de skal, imens jeg syr.    

Mønsteret er fra Ottobre 6/2011. Jeg er ikke helt tilfreds med det og ærger mig over, at jeg ikke gennemskuede det, før jeg klippede stoffet. Jeg synes, at badekåben er blevet for åben i halsen, og jeg måtte klippe 10 cm af længden og flytte lommer, da den var alt for lang. Så længde og bredde passer ikke rigtigt sammen.

Men ellers er badekåben blevet fin, synes jeg. Lara er også glad for den. Den skal erstatte den gule badekåbe, som jeg syede til Lara for et par år siden.


_________________________


Lara's new bath robe is finished. I have found the flower illustrations in a wonderful book from the 70ties called "Broderi i farver". The brown towel cloth I have bought at Frau Tulpe. The pattern is from Ottobre 6/2011, but I'm not complete satisfied with it - I think it's too open in the neck, and I had to change the length of it. 


13 kommentarer:

 1. hold op hvor er den blevet lækker. og super fedt med de tre store blomster ned af ryggen :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin!
  Nu bruger jeg sjældent mønster, men når jeg gør, så er det virkelig et stort irritationsmoment hvis ikke skidtet passer! Det kræver så meget tid og tilpasning. Og ofte er stoffet jo så brugt..

  Jeg synes nu, du har reddet det rigtig flot, selvom jeg godt kan se den er lidt åben i halsen.

  Blomsterne er super fine! Hvordan bliver kanten i vask? Bliver den ved at hæfte pænt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maj

   Kanten holder ok, trævler en lille smule, men ikke meget. Det skyldes nok, at stoffet er limet på med vliesofix.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Så fin både badekåbe og Lara er!

  SvarSlet
 4. Hvor er den skøn, farverne er bare gode sammen.

  Mona

  SvarSlet
 5. Super sød og den klær Lara rigtig godt. Rigtig god sommer til dig og din familie.

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare blevet fin! Er vild med farvesammensætningen og ja Lara ser jo gudeskøn ud som altid :D

  SvarSlet
 7. Utrolig stilig badekåpe :)

  SvarSlet
 8. For en helt fantastisk badekåpe - du er bare så flink! Dåpskjolen var også nydelig :)

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres søde kommentarer:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet