lørdag den 18. maj 2013

Vores lille paradis springer ud

Billeder fra vores lille paradis - vores hus og vores have. Det er jo første forår her, og det er vidunderligt at opleve, hvordan det hele springer ud - efter en kold og alt for lang vinter. Nu giver det virkelig mening at have købt et hus på landet!

Planterne udvikler sig med voldsom hast, og allerede i dag er der forandringer. Vores kirsebærtræ står med nu de smukkeste lyserøde blomster. Billederne tog jeg i går. 

Pinsen skal gå med at være i haven. Vi har ingen andre planer. Heldigvis, for det er her, vi allerhelst vil være.

Rigtig god pinse til jer alle.


___________________________


Pictures from the garden and our house. I really love this time of the year.
15 kommentarer:

 1. skønne billeder og flot have i har :) men sikke et arbejde der skal laves når man har hus og have :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er et kæmpe arbejde. Og jeg skal hele tiden sige til mig selv, at vi når det vi når - og at der også skal være tid til bare at slappe af. Men samtidig er det også skønt - hvis man altså synes om have- og husarbejde;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Skønt paradis I har! - Og hvor har du RET, livet på landet renover særligt, ikke mindst på denne årstid. Rigtig dejlig pinse til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, og også rigtig god pinse til dig:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Hvor ser det rigtig hyggeligt ud. Det kan jeg godt forstå I er glade for.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar, Gitte.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Paradis må være det helt rigtige ord for jeres hus og jeres have. Det ser simpelthen helt vildt vidunderligt ud. Håber jeg selv får sådan et lille landsted en gang.... Det er drømmen her.

  SvarSlet
 5. Der er nu altså også noget skønt i at lære sine børn, at man godt kan bruge ferier og fridage til at komme helt ned i gear. Og kan godt forstå gerne vil det i jeres nye hus med den skønne have, som jeg kan se rummer flere små eventyrlige steder. knus Heidi

  SvarSlet
 6. I har simpelthen fået jer et rigtig lille paradis der, skøn skøn have med rigtig mange skønne små spots. Husk nu at nyde charmen ved de lidt vilde og ikke altid så velplejet små kroge en land have har, til modsætning af en altid velplejet by have.
  Fine muligheder for køkkenhave og drivhus og så ser jeg i har 3 døre til huset, har i mon indgang direkte til køkkenet, det har jeg altid drømt om :-)
  (jeg glæder mig til at se Lara i sin nye kjole når den kommer)

  SvarSlet
 7. Hvor bor i smukt! :)

  Kh /Christina

  SvarSlet
 8. Foråret er smukt! Kan se I har se klatrehortensia - min ynding!

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder! Det er virkelig et smukt sted i bor. Sødt fuglehus :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 10. Jeg elsker bare alle de dejlige billeder fra jeres lille paradis på jord! Det er så smukt og minder mig om der, hvor jeg kommer fra og giver mig endnu mere lyst til at forlade storbyens pulserende liv og trække ud, hvor man kan høre sig selv tænke, fuglene kvidre og mærke græsset under de bare fødder...

  Rigtig god Pinse til jer.

  SvarSlet
 11. Naturen er virkeligt smuk her for tiden, hvor den forandre sig time for time.

  SvarSlet