torsdag den 23. maj 2013

Nye stoffer fra Tyskland


Nye jersey- og frottestoffer, købt hos et tysk websted, der knap så beskedent kalder sig for Königreich der Stoffe. Der er nu også rigtig mange jerseystoffer at vælge imellem, også en del, som jeg ikke har fundet andre steder. Fx det orange med de små, hvide skyer. 
Problemet med webstedet er, at man skal bankoverføre - det bryder jeg mig ikke om, slet ikke til udlandet. Men stofferne kom prompte, og der var track and trace på pakken, så sandsynligheden for at den forsvandt, var ikke så stor.

Jeg glæder mig til at finde tid til at sætte saksen i stofferne. Men først skal de vaskes!


_____________________________


I have bought some new jersey fabrics from Germany - a webshop called Königreich der Stoffe. I really look forward to get the time to make children's clothes out of these wonderful fabrics. 

7 kommentarer:

 1. Skønne sager. Jeg har selv lige fået en sjat fra Tyskland, men jeg kender ikke denne side. Kh viola

  SvarSlet
 2. Wow.. jeg er helt vild med det orange med skyerne :) Hvad måtte du give for at få det sendt?

  SvarSlet
 3. Lækker stof og link..

  SvarSlet
 4. Skønne stoffer - jeg er blevet orangaholic :-) Og kan mærke at grøn bevæger sig op på ranglisten. Tak for inspirationen :-)

  SvarSlet
 5. Åååååh så fine stoffer! Takk for linken, der MÅ jeg bestille en gang :P

  SvarSlet
 6. Sikke en fin side. Skønt du deler, så tak for det :)

  SvarSlet
 7. Tak for en altid interessant blog! Er stødt på dette ældre indlæg og tænker at du måske finder dette her interessant: http://kreamamma.blogspot.dk/2014/03/tyske-stoffer-stofmesser-i-hamborg.html. Der er snart stofmarked igen i Hamborg (1. maj) ellers tjek udstillerlisten fra den netop overståede stofmesse. Der er mange spændende butikker og stoffer!

  SvarSlet