tirsdag den 28. maj 2013

Min morgenI sidste uge lå denne seddel på spisebordet, da jeg og den lille stod op. Siden fødslen har vi nemlig fået lov til at sove længe (eller dvs. så længe, som den lille sover), mens Jonas er stået op for at tage Lara i børnehave og derefter selv tage på arbejde. Før lillebrors ankomst stod vi op samtidig. Men når nætterne er hårde, er det helt nødvendigt for mig at få alt den søvn, som er mulig. Dvs. sove (eller forsøge på det), når den lille sover. 

Det har været svært for mig ikke at få en snert af dårlig samvittighed over for Lara, når jeg ikke står op om morgenen og ønsker hende en god dag, som jeg plejer. Lara har dog taget det ganske roligt (vi er heldigvis i den situation, hvor far er mindst lige så god som mor - hvis ikke bedre;-)) 

I sidste uge havde hun dog brug for at give mig et farvelkys, og dette blev kompromiset. Jonas skrev teksten, hvorefter hun skrev under. Hun har lige lært at skrive sit navn og gør det gladeligt på alle de flader, hun kan få lov til. Så måske var det lige så meget det, der var på spil? Under alle omstændigheder gjorde sedlen mig rigtig rigtig glad. Og hvor er det stort, at hun nu kan skrive sit navn selv.  
  

_________________________


A goodbye kiss from Lara. She is now capable of writing her own name - it's big, isn't it?


12 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig! Og vi gjorde det på akkurat samme måte da lillebror kom til verden. Men nå som rutinene er mer på plass, og lillebror sover bedre om natta har vi igjen mulighet til å stå opp samtidig og få sagt ordentlig hadet til storebror :)

  SvarSlet
 2. Åh, hvor er det sødt! Du kan da bare lægge en seddel til hende om aftenen også ;) (selvom jeg godt ved, at det ikke er det samme)

  SvarSlet
 3. Hvor er hun sød - og flot at hun skriver fra venstre til højre. Magnus har et lidt sværere navn at skrive og han skriver spejlvendt. Og ja, få nu endelig sovet og undlad at have dårlig samvittighed :-) Men æv med gipsen!

  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 4. Det er stort når de begynder at finde skriftens magt. Jeg synes det er en dejlig besked at stå op til. Under dig al den kærlighed du kan få, så er den manglende søvn noget som går lidt i baggrunden for en stund.

  God dag til dig og dine små pus.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Så bliver det ikke større, de fire bogstaver er fire små hjerter.

  Kan du så få smidt den dårlige smvittighed VÆK, du er ikke den første mor der må dele sol og vind U- lige efter dit eget skøn. Selv om mon den yngste, ud af fem, nu er 34 år husker jeg godt den der indre stemme der ikke var til at få lukket munden på.......... SOV GODT

  Mange kærlige hilsener bedstemorkaren

  SvarSlet
 6. Herlig! For en koselig lapp å våkne opp til :) Vi kjenner alle på den dårlige samvittigheten innimellom - man rekker ikke over alt og alle. Dessuten vil tiden dere får sammen bli bedre med en uthvilt mor :) Ha en fin dag!

  SvarSlet
 7. Arhmen altså - det er jo ikke til at stå for:-) Jeg håber hun stadig tager det fint at hun har benet i gips - I stakler! I er godt nok også hårdt ramt lige nu.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare sødt! :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 9. Så flot og sødt af Lara ;-);-)

  Og ikke til at stå for som mor :-)

  SvarSlet
 10. Åhhhhh det kan da kun varme i et hvert mors hjerte

  SvarSlet
 11. Åhr hvor er det dejligt at vågne til sådan en kærlighedserklæring. Og hvor er hun super sej :)

  SvarSlet
 12. Nørhøj hvor sødt. Kan huske at jeg havde det på samme måde da jeg var på barsel med min nr 2. Men vi gjorde det, at jeg stod op med min store dreng og vi hyggede os SÅ meget om morgenen og han kom først i børnehave ved 9-10 tiden. Så gik jeg hjem og sov når den bette sov hvis det havde været en hård nat. Det havde jeg det bedst med. Nænnede ikke at han skulle vælte så tidligt ud af huset når min mand skulle på arbejde, når nu jeg endelig havde muligheden for at give ham en hyggelig stille morgen.....

  SvarSlet