onsdag den 15. maj 2013

Lykken er ...



... at sove så tæt på mor som muligt. Faktisk er det det eneste sted man lige for tiden vil sove fra først på eftermiddagen til sidst på aftenen.
(At mor så synes det er knap så fantastisk, er en hel anden sag!)


________________________________


Happiness is sleeping close to mummy. Actually it's the only place he'll sleep in the evening. Mummy doesn't think it's that wonderful, but what can one do, when baby won't sleep anywhere else?


12 kommentarer:

 1. Det er både helt vidunderligt og samtidig hårdt med tryghedssøgende babyer.. Men fredfyldt og dejligt ser det nu ud.. :) Han er så fin!

  SvarSlet
 2. Jeg husker det tydeligt, min lille Neel ville også så gerne putte i starten... Jeg forsøgte bare at nyde det... Men det ER HÅRDT, for man har altså også brug for lige at trække vejret en gang imellem.... Jeg håber du både nyder og får lidt ro en gang imellem.

  Knus

  SvarSlet
 3. Hvor er han fin! Min Ida levede de tre første måneder i strækviklen!
  Har I fundet et navn?

  SvarSlet
 4. Nåhhh, hvor er han sød! Stort tillykke!

  SvarSlet
 5. Sikke en sød lille én der ligger der og sover :-)

  SvarSlet
 6. Nyd det, nyd det... Lige med et er det forbi og han ligger igen og sover i sin lille seng. Den tid er så hård men også dejlig.

  Skøn billed.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare skønt ud! :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. Åh, det er så dejligt at putte, men forstår også godt din frustration... Du bliver sikkert mødt med masser af gode råd fra velmenende mennesker, og jeg kan heller ikke lade være... Min ældste datter havde det også bedst med at ligge tæt op ad mig og sove, og mærke og lugte mig. Det hjalp (nogen gange - andre gange ikke) at lægge en af mine "brugte" bluser foran hende i vuggen og lægge hende tæt op af kanten og en dyne i ryggen for at skabe en dejlig hule, som gav tryghed... Det er måske et forsøg værd. Vil han kun falde i søvn ved dig, kan han måske stille og roligt lægges over i vuggen, når han er i en lidt dybere søvn...
  A.W.S

  SvarSlet
 9. Dejligt billede! Det ser altid hyggeligt ud med sådanne billeder - selvom det nok kan være hårdt midt i det hele :)

  Skøn er han!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 10. Ååhhh altså, hvor er han dejlig Anna. Men kan godt huske, hvor rart det er, når de små godt kan li' også at ligge selv :-)KH Maria

  SvarSlet
 11. men han er da for skøn... ;) han måtte gerne putte hos mig....

  SvarSlet
 12. Hvis du eller faderen trænger til afveksling til strækviklen kan jeg anbefale beco bæreselen, er selv rigtig glad for min. Min er lige nu lånt ud til en veninde med barn nr 3 hvor barn nr 2 er en lille fyr der også kræver stor opmærksomhed, hun er lige så glad for den. Bonus er at den er hurtig at tage af og på og også passer far - stadig med ergonomien i orden for far og bærer. Læs mere på slyngebarn.dk
  Når jeg nævner det er det også fordi jeg lige har set den til halv pris (og jeg har ingen aktier i foretagenet!)her: http://www.myfirstdeal.dk/deals/deal-215?bypass=1
  Tilbudet gælder kun i dag btw

  PS tilykke med ham!

  SvarSlet