tirsdag den 14. maj 2013

Løvebukserne in action
Ja, så er han så stor, at han kan passe løvebukserne, som jeg syede til ham, før han blev født, og som jeg viste i dette indlæg. Diy og mønster på bukserne kan du finde her.

Faktisk fik han bukserne på første gang for 14 dage siden, og de har da også været vasket en del gange efterhånden - men først i dag fik jeg taget et billede af dem. Jeg synes, de er super fine til ham - ærgerligt, at de snart er for små (og hvor går det bare hurtigt - det er den omvendte verden af det, vi er vant til - Lara passede str 50/56 til hun var tre måneder gammel, og han er allerede på vej i en str 62 kun fem uger gammel ...) 


___________________________


My "lion baby pants" in action. I made them before he was born, and I've shown them in this post. I also made a pattern, which you can download as a pdf-file - you can find it right here. I really like these pants, but they'll soon be too small for him. He grows and grows and grows - it's the opposite of what we are used to (Lara could fit the smallest size the first three months of her life). 26 kommentarer:

 1. Hvor er han bare sød og lækker i sine løvebukser.

  Jeg har syet et par bukser efter dit mønster. Ikke til en baby, men min datters Silles buildabear abe . jeg har lavet et indlæg om bukserne og linket til dig- indlægger finder du på min blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. http://pustetrolden.blogspot.dk/2013/05/retro-bukser-model-abby.html?m=0

   Der kom linket til bukserne;-)

   Slet
  2. Herligt du kunne bruge det! :-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Buksene var flotte på. Godt at han vokser fint :)

  SvarSlet
 3. Lækker baby og super fine bukser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er lækker:-) Tak for din søde kommentar.

   Slet
 4. De er bare smukke, også på.

  Han er da bare for lækker.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde kommentar, Lis:-)

   Slet
 5. Skønne bukser til en skøn baby!

  Det er altid lidt vemodigt, når de små pus vokser ud af deres tøj - og når man så finder det længe efter, bliver man blæst fuldstandig tilbage af nostalgien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan havde jeg det, da jeg sorterede Laras babytøj. Jeg har gemt lidt af det, som hun kan få, når hun bliver voksen. Resten har min lillesøster fået til sin baby. Jeg ville ønske, at min mor havde gemt mere af mit babytøj.

   Kh
   Anna

   Slet
 6. hvor er han dejlig, I må jo få en skøn baby mere, så bukserne kan blive brugt igen :) har I fundet et navn ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, lige nu er det vist rigeligt med to børn! ;-) Nej, endnu intet navn - vi må snart tage os sammen og få taget os en beslutning.

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Nårh hvor er han fin :-) Kom også lige til at tænke på, om han mon har fået et navn?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nope - vi rider ikke samme dag som vi sadler - i hvert fald ikke hvad angår at finde et navn:-)

   Slet
 8. hvor vokser han bare hurtigt, man kan tydeligt se hans kinder er blevet mere fyldige :) men nr 2 bliver også altid (næsten) større end nr 1. og skønne bukser i øvrigt

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vidste jeg slet ikke. Tænkte det er fordi han er en dreng?

   Slet
 9. Det er kun et sundhedstegn, at han vokser hurtigt. Han vil frem i livet. Han ser også kernesund ud, med de søde runde kinder. Oliver har altid også været et størrelse foran, for han vokser som ukrudt. Så har jeg oftere eb undskyldning for at købe nyt tøj til ham :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den undskyldning vil jeg også bruge:-) Vi har nu vist rigeligt til ham til de næste par størrelser. Vi vidste ikke, hvilket køn Lara blev, så vi har en del kønsneutralt tøj i de små størrelser.

   Slet
 10. Skønne skønne billeder :) sig endelig til hvis du sælger ud af hans tøj. Vi venter os nemlig en lille dreng om mindre end to måneder :
  Lisa.lindgren@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Jeg tror ikke, jeg vil sælge hans tøj - men skal nok skrive til dig, hvis det bliver aktuelt:-)

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 11. Herlig, både gutten og buksene! Det ser ut som om de har tålt godt å bli vasket, også vinyl-trykket. Jeg er litt treg til å være med på sånne motebølger som Silhouette-maskin, enda jeg tror jeg ville trivdes med den typen dekor. Men så så jeg på din vejledning til strygestoff der du klipper ut en hund manuelt, og du gjør det jo utrolig fint! Jeg innbilte meg at du hadde anskaffet sånn Silhouette-maskin i senere tid, men jeg har kanskje tatt feil, er løven også klipt manuelt? Utrolig stilig, uansett (enda stiligere om du har klippet manuelt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, løven er klippet ud i hånden:-) Jeg bruger også udstikkere, men man kan sagtens klippe i hånden. Og ja, det holder fint i vask, så længe man sørger for at få det strøget ordentligt på og så vasker nænsomt (dvs ikke kogevaske) og ikke tørretumbler:-)

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 12. Åh, så fin han er! Og lækkert hår :-) Ja, det er vildt som de vokser - vores Villum bliver 4 mdr i weekenden og har været i str 74 nogle uger nu.. En ordenlig basse! Og selvom storesøster var stor, så slår han altså hende :-)

  SvarSlet