fredag den 10. maj 2013

Heldragt med knaplukning i halsen




I dag har været en god dag! Min lille søn har sovet det meste af dagen i sin lift - forholdsvis fredeligt, kun engang imellem afbrudt af mavekneb (om det så er Bio Gaia, der er redningen, eller om det er noget helt andet - det ved jeg ikke). Så jeg har fået lov til at sy! :-) Og det er der kommet denne heldragt ud af.

Mønsteret er fra Ottobre, men med en halslukning, som jeg selv har konstrueret. Jeg har taget billeder undervejs, så snart kommer der en syvejledning på heldragten (hvor man også kan se, hvordan jeg laver pipingbåndet i ærmesømmene - det er der flere der har spurgt efter, siden jeg lovede en diy på det i dette indlæg). 


__________________________



Today has been a good day - my little baby boy has slept most of the time, almost without having stomach ache. I have made this body suit for him - soon I'll make a tutorial on it. 


15 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre, at det går fremad eller at du i hvert fald har haft en dejlig dag i dag!
  Stort kram og fingerkryds for at det varer ved :)

  SvarSlet
 2. Hold da op den er fin:) godt at det går bedre med maven. Hvor kan man leve længe på sådanne dage, hvor man får lidt mor kvalitetstid:)

  SvarSlet
 3. Hvor er den dog bedårende!!

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Super sød! Og tillykke med 'sove-dagen'! :-)

  SvarSlet
 5. Så sød en dragt.. :) Han er en meget velklædt ung herre.

  SvarSlet
 6. Sikke en fin dragt! Dejligt med en god dag, håber det er et tegn på forbedring. Jeg synes det er imponerende hvad du trods alt når - jeg fik stort set ikke lavet noget det første halve år efter min søn kom til!

  SvarSlet
 7. Det er da utroligt hvad du overkommer så hurtigt, så fin en dragt! og hel færdig og foto's ... jeg er meget imponeret ;-)

  SvarSlet
 8. Den ble utrolig flott - og så flink du er som gjør det så kjapt! Jeg er livende redd for knapphull og går derfor glipp av mange flotte plagg :( Må visst ta meg i nakken...

  SvarSlet
 9. Ej, den er simpelthen for lækker.

  SvarSlet
 10. Mega sød, og skønne farver :-)

  Kh Nanna, Stjernepus

  SvarSlet
 11. Nydelig drakt, og hyggelig å høre at det finnes noen gode dager også! Vet så alt for godt hvordan det er å ha barn med kolikk. En klem til deg!

  SvarSlet
 12. Ej hvor er den bare fin!! :)

  SvarSlet
 13. Så utrolig flott disse var. Elsker de grønne detaljene og så lurer jeg veldig på hvor du har funnet det stoffet med flodhestene på? :)

  SvarSlet
 14. Hej Anna.
  Venter med spænding på den DIY på halslukningen på denne skønne dragt.

  SvarSlet
 15. Jeg er vild med dragten, og ikke mindst stoffet. Jeg glæder mig også rigtig meget til at du får tid igen, til at lave en diy på halslukningen. Jeg kan se på meget af mit eget tøj, at det ikke er lavet på samme måde som du laver det. På mit eget tøj afsluttes ribben (eller hvad man nu har syet halslukningen i) nemlig udvendig på tøjet. hvis du lige ved hvordan man laver begge typer, kunne det være så fedt med en diy :)

  SvarSlet