fredag den 24. maj 2013

Før regnen kom

Første år i et nyt gammelt hus med en ny gammel have giver overraskelser af både glædelig og knap så glædelig karakter. Dette er en af de glædelige - de blomstrende frugttræer. Deres skønhed er fantastisk at opleve. Især det japanske kirsebærtræ står smukt med de store lyserøde blomster. Jeg fik foreviget det hele i pinsen sidste weekend - før regnen kom og skyllede en del af blomsterbladene væk. 

Lad os håbe, at weekenden bliver som sidst, men det ser vist ikke sådan ud. 
Under alle omstændigheder ønskes I alle en god weekend.


______________________________


Last week I took some pictures of the flowering trees in our garden. They are so beautiful, don't you think?


7 kommentarer:

 1. Den japanske kirsebær er noget af det smukkeste der findes, og desværre står blomsterne så kort tid... og alle naboer får glæde af den når den afblomstrer! Og ja, æbletræer i blomst er et flot syn, og du har da en del af dem! God weekend til dig og dine!

  SvarSlet
 2. Nydelige bilder og fantastisk vårfølelse! Ha en riktig så fin helg :)

  SvarSlet
 3. Nydelige bilder. Deilig å ha så mye skjønnhet i umiddelbar nærhet. Ha en fin weekend

  SvarSlet
 4. smukke billeder - drømmer selv om sådan en skøn have omkring en gammel gård eller lignende :)

  SvarSlet
 5. Jeg forstår så godt din fascination, virkelig smukke billeder. Da jeg ventede mit første barn havde jeg en drøm om at jeg fødte et bundt æblegrene i blomst og jeg kan stadig huske lykkefølelsen her 38 år efter, drømmen var ikke uden mening, hun blev virkelig et naturbarn:O)
  Jeg gik også en tur i haven pinsemorgen, med mit lille kamera, hvis du har lyst så kig med her:
  http://nuets-tanker.blogspot.dk/2013/05/pinsemorgen-2013.html
  Eva

  SvarSlet