mandag den 27. maj 2013

En udfordring

I går brækkede Lara benet. Eller rettere sagt; hun fik en flænge i skinnebensknoglen. Men resultatet er det samme: Benet er i gips. Det kom det dog først i dag, da de onde forældre troede, at det kun var et spørgsmål om en god nats søvn for at få benet i orden igen. Især fordi det åbenbart kun gjorde ondt, når hun skulle støtte på den (hvilket hun pure nægtede - det burde nok have været et hint til os om, at det ikke kun var et slag). 

Men nu er det altså i gips. Og vi har en fireårig, som skal sidde i kørestol i i hvert fald de næste to uger, måske mere. Man kan ikke ligefrem sige, at vores hus eller grund er kørestols-venlig. Og nok heller ikke moderen, som jo i forvejen slæber rundt på en lille igle af en baby. Så det bliver en udfordring - men det må vi jo tage i stiv arm. 

Hovedpersonen har allerede taget det hele i stiv arm - og hun er vældig stolt af sit gipsben (som allerede er blevet beskidt - hvordan mon det ser ud om 14 dage?) Jeg er spændt på, hvor længe, hun synes det er så spændende at have sit ben i gips ...


_________________________


Yesterday Lara broke her leg. And now she is going to be in wheelchair for at least 14 days. It's quite a challenge for me, because I'm already carrying a baby almost all the time. But I'm sure we'll manage it somehow! 32 kommentarer:

 1. Kan hendes dygtige mor ikke sy en bekyttende sok ; )
  God bedring med alle udfordringer!
  : )

  SvarSlet
 2. Av av lille pus :-S
  Håber de 2 uger bliver bare nogenlunde lette at komme igennem for alle og at Lara bliver RIGTIG MEGET forkælet ;)

  SvarSlet
 3. Av av, godt Lara er sådan en sej lille en! Og ja stakkels mor, der vist kommer til at kigge langt efter symaskinen!
  Håber det hele kommer til at gå glidende.

  SvarSlet
 4. Neeeeej....!! Hvor er det SYND - både for Lara, men også for jer som familie.... Pyh - håber I kan holde skruen lige i vandet alle 4.
  Stort KNUS til jer alle 4

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring til Lara, den lille pus.
  Jeg håber du klarer alle udfordringer som der kommer i løbet af de næste uger. Føler med dig og håber du klarer det.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Øv - god bedring med hende

  SvarSlet
 7. Åh nej Anna!!!
  Men Lara ser sej ud :)
  Rigtig god bedring med hende

  SvarSlet
 8. Åh nej, Anna. Som om der ikke var nok...
  Gode tanker til Jer.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 9. Åh nej - stakkels Lara! Jeg håber, at I efter 14 dage med gips kan nøjes med en støttestøvle eller sådan noget... Puha - mon ikke det bliver til mange tegnefilm på sofaen:-)

  SvarSlet
 10. Sikke noget bras... brækkede selv benet for præcis et år siden, så jeg føler med Lara. Godt børn heler hurtigere end voksne... - og godt de ikke er så opmærksomme som os, på de begrænsninger der følger med at brækket ben.
  Rigtig god bedring til Lara - og god arbejdslyst til jer, I har vist nok om ørerne.

  Kh. Kristina

  SvarSlet
 11. God bedring med hende, ja de unger er tit noget mere seje end vi lige tror, synes ihvertfald at lara ser meget sej ud på det billede :-) du må lave en fed sok til hende hun kan trække ud over :-)

  SvarSlet
 12. God bedring med Laras ben. Min datter har lige brækket ringfingeren og det var 2. besøget på skadestuen i 9 åe. Men tror bestemt vi får besøgt den skadestue ofte med sådan to gymnastik springpiger jeg har.

  Håber du klarer både kørestol og bæresele det næste stykke tid ;-)

  SvarSlet
 13. Sender vist lige lidt medvind på vejen... Men i har klaret ting der var værre... Lara er sej, og i skal nok få det til at fungere...

  SvarSlet
 14. Det er da godt nok ikke lige timet, men sådan noget sker bare når det vil ske!
  Rigtig god bedring med hende, og nej, hun ligner ikke en der er plaget af det... Men tro mig, og jeg taler af flere omganges erfaring, hun bliver træt af det!!

  SvarSlet
 15. Øv også!
  Håber ugerne går hurtigt ;-)

  SvarSlet
 16. arhhhh øv. Men hun klarer det sikkert i stiv arm, Lara. Børn er jo ind i mellem sejere end man lige går rundt og tror :-) Kh Maria

  SvarSlet
 17. Å, nej! Enda godt Lara tager den pænt, og endda er stolt af "sin nye" gips! Rigtig god bedring til seja Lara, og pøj, pøj med de næste 2 uger! åber ikke det bliver længere, at hun skal sidde i kørestol! ;-)

  Kh Marthe

  SvarSlet
 18. Nårrrh, lille pus, men hun ser ud til at tage det pænt indtil videre.
  Håber I klarer den. God bedring med hende :)

  SvarSlet
 19. Nej altså. Det bliver vel stoffet som må vente.

  SvarSlet
 20. God bedring lille Lara! Og Gud hvor ser hun dog stor ud på billederne!! Mon hun er vokset med storesøster-rollen?? :)

  SvarSlet
 21. Oj, så kjedelig for dere nå som dere har den lille baby også. Min eldstemann brakk armen i helgen. Det var veldig stress, for det måtte opereres og det var mye venting på sykehus. MEN- det er bedre å brekke armen enn benet... Håper det går bra for dere. Go bedring til lille Lara :)

  SvarSlet
 22. Nårh lille pus da, god bedring med hende! :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 23. Ej for filen da hvor uheldigt. Det ser ud til at det er hele benet, altså op over knæet - er det korrekt. Hvor er det træls for hende. Det har jeg selv prøvet, og det var jeg selv pisse træt af. Men små poder heler hurtigere end os ældre poder. :-)

  Heldigvis er hun jo så lille at I godt kan bære hende, når der er behov for det.

  God bedring til hende.

  SvarSlet
 24. Seje Lara, du må godt sidde og sige "jeg er sulten, jeg er tørstig og jeg skal tisse", det er fordelen ved at have et skadet ben. Men desværre varer det jo ikke evigt for dig, tror dine forældre synes det er skønt når du kan selv igen.

  God bedring til din far og mor hvis de nu skulle blive syge.

  SvarSlet
 25. Stakkels lille Lara. Heldigvis er hun sluppet billigere end Trines(Søhesten) pige...

  SvarSlet
 26. Stakkels Lara! Jeg håber at det kommer til at gå okay med det hele den næste tid. Er det ikke der man springer over, hvor gærdet er lavest og tillader lidt mere fjernsyn og computer end ellers ;)

  God bedring med hende!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 27. Ååhh lille stakkel... Men sikke sød hun er - og fint med neglelakken ;-))

  SvarSlet
 28. God bedring med hende, håber det er overstået efter de 2 uger :)

  SvarSlet
 29. TUSIND TAK for jeres søde kommentarer! :-) Humøret er stadig højt hos Lara - nu må vi se, hvor længe det varer :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 30. uff stakkar Lara!
  Min gutt brekte beina i fjor i mai. Han var ca 3 år da. Han hadde gips i 4 uker. Det var bare de første dagene som var vanskelige. Han fant fort ut hvordan han kunne bevege seg selv på gulvet, og ute. Vi brukte barnevogna når vi gikk tur. Etter hvert klarte han selv å klatre opp trappa med gips ;) Håper det ordner seg fort for Lara! Kjedelig!

  SvarSlet
 31. Åh nej dog! God bedring med hende og så håber jeg de næste fjorten dage flyver afsted!

  SvarSlet
 32. Stakkels Lara :-(. Elisabeth kom hjem og fortalte at Lara har brækket benet, og som den skeptiske mor der ved at fantasien nogle gange løber hurtig, troede jeg ikke helt på hende. Men sørme jo - det er jo rigtigt. Lara ser ud til at tage det i stiv arm (eller ben), og jeg kan fortæller at det lyder til det giver street credit i børnehaven ;-).
  Kh Tina

  SvarSlet