søndag den 14. april 2013

Stille dageMens Jonas og Lara er i Springhallen med nogle gode venner, slapper jeg af i sofaen med en sovende og - heldigvis - veltilpas baby. Det har været nogle stille dage uden barselsbesøg, og det har været helt bevidst. Amning er for mig ikke den nemmeste ting i verden, og dyrekøbte erfaringer fra sidste gang har fået os til at træffe den beslutning, at der skal være ro omkring os, indtil det fungerer. At den lille har fået en smule gulsot gør det bare endnu mere vigtigt, at der er ro til det.  

Der bliver sovet meget på sofaen i løbet af dagen - med en baby som vækker os hver 2. - 3. time er der brug for det. Kattene nyder, at vi er hjemme - og de har åbenbart også et enormt søvnbehov. Lara derimod er frisk som en havørn, og det kan godt være lidt af en udfordring. Hun har nogle humørsvingninger, men tager ellers omvæltningerne i stiv arm - indtil videre.

_________________________ 


We have some quiet days in our home. It's important for us to get to know our little son, and therefore we don't have any guests in these days.


24 kommentarer:

 1. Åhrrr hvor er han dejlig! Tillykke! ...Og held og lykke med amningen, det kan godt være en udfordring :-) :-)

  SvarSlet
 2. Tillyke med det smukke barn. Allerede nu har han meget meget personlighed, og han ser ud som om han er en modsætning til storesøster.
  Hvor er det fornuftigt at bede om ro til amningen er på plads.
  Svære efterveer?

  Dejlige Lara ser ud til at være en god storesøster, det er ikke helt nemt at være den store ;-)

  SvarSlet
 3. Hold kæft så sød han dog er!!! :O og fantastisk smukke billeder <3

  nu siger jeg noget man ikke siger højt, men hold kæft hvor er det bare ikke alle babyer der er lige pæne! HAM HER er da så smuk og lækker. tillykke med ham :)

  Knus Meena

  SvarSlet
 4. Hvor er han da dejlig og afgjort nogle dejlige billeder. Hvor godt at høre at I tager det stille og roligt med besøg. Det er bare så vigtigt for alle i familien og også vildt skønt. Vi gjorde lige precies det samme med vores piger den gang de blev født og det var guld værd.

  SvarSlet
 5. Hvor er han bare fin! Stort tillykke, Anna!

  SvarSlet
 6. Hold op en skøn lille baby.....hvis bare man lige kunne sidde med ham lidt i armene :)
  Tillykke med ham, og held og lykke med amningen :)

  SvarSlet
 7. Tillykke! Sikke nogle vidunderlige billeder! Man kan næsten fornemme roen... Held og lykke med amningen!

  SvarSlet
 8. Gratulerer med den lille :)
  Nyt barsel tiden med rikelig søvn, kos og mat... Så kommer ammingen ... Det er min erfaring ;)

  Riktig god søndag!

  SvarSlet
 9. Skønne billeder af jeres dejlige dreng :)
  Godt i nyder ham og slapper af..
  KH Micha

  SvarSlet
 10. Hvor er det lækre billeder af den lille familie. Du har helt ret, amning skal læres det er ikke medfødt. Der skal meget stædighed og masser af energi til, så hvor er jeg glad for at du får hvilet i løbet af dagen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 11. Dejlige billeder. Hvad skal den lille fyr mon hedde?
  Jeg havde også startvanskeligheder med amningen, så det er klogt gjort. Jeg synes det er værd at kæmpe for at få etableret amningen. Det er det hele værd bagefter.

  SvarSlet
 12. Det er i sandhed nogle henrivende billeder.
  Han er noget så bedårende, den lille nye søn.
  Jeg kan godt forstå, at I må have brug for nogle stille dag.
  God fornøjelse med at nyde dagene.

  SvarSlet
 13. Åh, fik helt sug i maven da jeg scrollede ned over din skønne billedserie! Babyer, mmmm!! Han er simpelthen bare skøn. Og rigtig god idé med en rolig start, det valg traf vi også sidste år, og det var lige det, der skulle til :-)

  SvarSlet
 14. Kære Anna og Jonas
  Stort og varmt tillykke med jeres skønne lille dreng. Det er så skønt at kunne følge med her på bloggen, og jeg er virkelig glad på jeres vegne. Jeg bliver stadig meget rørt når jeg ser og læser om andres små nye poder, og får et helt sug i maven af glæde over at tænke på da vores Laurine kom til verden. Det er nu en skøn ting at bliver forældre!

  De varemest hilsner
  Louise

  SvarSlet
 15. Åh hvor er han altså bare dejlig. Sikke nogle fantastisk søde børn I har. Og godt at lytte til sig selv, hvad angår ro, det er jo bedst for Jer alle. Glæder mig til at følge lidt med på sidelinien. Og endnu engang tillykke med den lille prins. Kh Maria

  SvarSlet
 16. Uha han er skøn. Kan næste dufte ham helt her ud igennem skærmen:-) sikke en stolt søster han har:-)

  SvarSlet
 17. Kære Anna,
  stort tillykke med din fine lille dreng <3 Hvor ser han bare sød ud!

  Det lyder rigtigt fornuftigt at tage den lidt med ro til en start. Jeg kender alt til problemer med amningen. Det er rart med ro til at få det til at fungere og bare lige nå at mærke hinanden som familie.

  Tillykke også til Lara med at hun er blevet storesøster - det er stort. Og så godt for hende med den udelte opmærksomhed som fx. nå hun er med far på tur. Selv hvis der skulle komme nogle reaktioner, så husk at det at få en bror eller søster er den største gave, man kan give sit barn.

  Kram <3

  SvarSlet
 18. Vidunderlige billeder! Og synes det lyder som en rigtig god beslutning for jer at have ro på her i starten... Det er en stor omvæltning for hele familien med sådan en lille ny, og det kræver tid at falde på plads i :-)

  SvarSlet
 19. Tillykke med lillebror. Hvor er han dog kær !!!
  I gør det helt rigtige, med at tage jer ro til at få amningen på plads, - det er en meget vigtig ting, og når det så kører, er der god tid til barselsbesøg :)

  SvarSlet
 20. Two little cutie pies! ;) xo

  SvarSlet
 21. Deilige bilder av dine skjønne små :)

  SvarSlet
 22. Hvor ser det hyggeligt ud!! Stort tillykke med ham - han er en smuk lille sag. Jeg synes, at han ligner dig på billede nr. 2, men det kan være at jeg skyder helt i skoven? Håber I alle har det godt. Lara ligner en der sagtens kan finde ud af det der med at være blevet storesøster - det må være kæmpestort for hende også :-)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 23. Nøj! Så kom han endelig til verden. Hvor er han lille og fin!
  Tillykke med ham - er sikker på at Lara nok skal blive en skøn storesøster :)

  SvarSlet