fredag den 26. april 2013

Smækbukser i orange twillI dag har jeg haft tid og overskud til at sy, og det er skønt at komme i gang igen. Længe har jeg haft et  stykke twill i en vidunderlig orange farve liggende, og nu skulle det bruges. Det blev til et par smækbukser til min lille dreng, godt nok str. 86/92, så det varer længe, før han kan bruge dem.
Mønsteret er fra det nyeste Ottobre blad, og jeg har fornemmelsen af, at pasformen er god (omend jeg jo ikke kan afprøve det, da min model pt. er en str. 50/56).  

Bukserne er endnu ikke helt færdige, så her er bare et detaljefoto af lommen, som er pyntet med et træ i strygestof. Strygestof er perfekt til twill - det smelter godt ned i stoffet, og min oplevelse er, at det holder sig pænt vask efter vask. 


_________________________


Today I found time for sewing. I have made a pair of pants for my little son. He's not going to use them for a long time, cause they are size 2 years. The crawlers aren't quite finished yet, but I think they are going to be great. The fabric is twill, and I have decorated the front pocket with a tree made of "ironing fabric".


12 kommentarer:

 1. skøn farvekombination :) inspirerende som altid :)

  SvarSlet
 2. Så fine! Tror da jeg må ha' fat i det nyeste nummer ;o). God weekend.

  SvarSlet
 3. hvordan synes du strygestof er på isoli? Har lige haft lavet noget hvor det har løsnet sig efter første gang. Det andet jeg har lavet fra samme ark sidder fint nok.
  Er det mon bare mig der ikk har fået varmet det nok?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det fungerer fint på isoli, synes jeg. Og ja, det er vigtigt at få varmet det tilpas meget, så det ikke løsner sig igen. Hvis det løsner sig, kan du højst sandsynligt hive det forsigtigt af og stryge et nyt stykke på.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Jeg kunne nemlig lige så fint trække det af igen. Hvor meget plejer du at give det? Har ikke arbejdet så meget med det.

   Slet
  3. Det er svært at sige, for det handler også meget om strygejernet og hvor varmt det er. Man skal have det smeltet ned i stoffet, men samtidig stoppe inden det bliver klistret. Prøv at se i min vejledning, som du finder i højre sidebar - her forklarer jeg det nærmere.

   Kh
   Anna

   Slet
  4. den er super. Har du ikk også en gang lagt en masse skabeloner ind eller husker jeg helt galt, kan nemlig ikk lige finde dem nu. :D

   Slet
  5. Jo, jeg har bare ikke fået lagt link ud i sidebaren endnu:-) Men kig under fanen DIY (under min header), så finder du dem - længst nede på siden.

   Kh
   Anna

   Slet
  6. mange tak Anna, de er nemlig SÅ fine

   Slet
 4. Jeg har da en model, der kan teste pasform for dig :D

  SvarSlet
 5. Super flot. Jeg kan begrædte at twill og strygestof går godt sammen og holder flot!
  Kh viola

  SvarSlet
 6. Det ser mega lovende ud. Jeg kan næsten ane ham suse rundt på små buttede ben og nye smækbukser på.
  Jeg er vil med lommen og smækken.

  God lørdag aften til dig.

  kh. Lis

  SvarSlet