torsdag den 25. april 2013

Mit syrum - i en pæn og ryddelig udgave
Billeder fra husets allerbedste rum - nemlig mit syrum. Rummet har jeg vist før, men der er kommet lidt ændringer samt jeg har fået ryddet op - og det holder kun en dags tid, så det er om at forevige det hurtigst muligt. For sådan ser der altså ikke normalt ud (selvom det var den oprindelige aftale med Jonas, nu når han gik med til at give syrummet en så central placering i huset). Jeg har dog også, før jeg har taget billederne, fjernet en kæmpe bunke stof og andre syting, som endnu ikke har fået en placering. 

Syrummet er endnu ikke helt færdigt. Jeg drømmer om at få malet bordet hvidt, og jeg vil gerne finde plads til en opslagstavle, hvor jeg kan sætte inspirationsbilleder. Men mange ting er der kommet styr på, og nu håber jeg så bare, at det snart bliver muligt at komme i gang med at sy igen. 


_________________________Pictures from my favorite room - my workroom or sewing room. I have cleaned up the room - normally it is not that tidy :-) 46 kommentarer:

 1. Ih, hvor ser det fantastisk ud! Og selvom det er lækkert med orden så tror jeg det er de færreste kreamennesker, som holder orden ;)

  Lækkert glimt ind i det andet rum også.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Skøøønt, skønt rum!!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare flot dit syrum. Jeg ville ønske at jeg også havde et rum til alle mine sy-ting.
  Hilsen Heidi
  www.ehv16.dk

  SvarSlet
 4. Sikke et sy/krea mekka du der har ;-)

  Er vildt imponeret over alle dine flotte stoffer ;-)

  SvarSlet
 5. Hvor er det lækkert. Næe et syrum der bruges er vist ikke sådan at holde styr på. Mit er heller ikke.

  Hvor har du bare mange fine, lækre stoffer.
  Din kjole på *Ginen er jeg da lige lidt forelsket i.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Hvor skønt og indbydende! Virkelig lækkert rum. Bare jeg havde plads til mit eget syrum. Jeg har til gengæld fordelt mig lidt i ALLE lejlighedens (få) rum. DET er kaotisk:-) Vh Rikke

  SvarSlet
 7. hold nu op hvor bliver jeg misundelig. glæder mig til jeg engang får plads til et sådant, men det må vente til su-tiden er ovre ;) det ser i øvrigt fantastisk ud

  SvarSlet
 8. Det ser SÅ skønt ud!!! Sikke en oase :-) sy energien skal nok komme igen, søde Anna :-) du kan tro at jeg glæder mig til dit Come back :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare for feeedt! tænk at have så god plads kun til krea. Jeg synes også altid at jeg har en bunke sygrej og stof der mangler en plads. Det er som om det formerer sig...
  Der er et billede af nogle blonder i lilla og pink. Er det elastikblonder og kan du huske hvor du har købt det?
  Ha en dejlig dag.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line

   Den pink er i elastik, den lilla er desværre ikke. Jeg har købt dem på Trøjborg i Århus - der ligger en lille butik, der hedder Ritas Stoffer, og hun har mange blonder - også ret mange elastikblonder. Der er desværre ikke websalg, men kommer du forbi Århus, er den et besøg værd - også butikken overfor, Trøjborg Isenkram, hvor der er et helt skatkammer af stoffer i deres baglokale.

   Kh
   Anna

   Slet
 10. Åh, jeg drømmer om et eget syrom, men det blir nok ikke med det første... Det ser flott ut. Sikkert en super ide´med en stor oppslagstavle/moodboard.

  SvarSlet
 11. Hold da op!! Lidt misundelse breder sig i min mave ;)

  kh Ditte

  SvarSlet
 12. Et drømmerom. Virkelig til inspirasjon. D

  SvarSlet
 13. Her snakker vi skikkelig orden ja. Misunner deg alt utstyret og alle stoffene og tilbehøret må jeg si. I tillegg lager du utrolig mye flott :)

  SvarSlet
 14. UTROOOLIG inspirerende syrom du har!!
  Elsker alle de fargespreakende stoffene :)

  SvarSlet
 15. Sewing room of my dreams! <3

  SvarSlet
 16. Ej hvor bliver jeg da misundelig. Det er det fedeste syrum ever.....og alle de fantastiske stoffer du har samlet. Jeg god weekend!

  SvarSlet
 17. Aaaa, lekkert!
  Skulle gjerne hatt noe av det farge glade i grønt ;)

  Takk for titten! God sying :)

  SvarSlet
 18. Uhhhh Anna det er simpelthen det dejligste syrum jeg længe har set, gid det var mit. Det er vidst en hver kvindes drøm at have så dejlig et rum. Mvh helena

  SvarSlet
 19. Oh, la, la! Fineste sy-rummet!! :D Skønne billeder, Anna!

  Er vild med sådan ca. ALT her, men især din smarte sytråd-holder <3

  Og så et spørgsmål: Hvor køber du dine "krok-lisser" (ved ikke, hvad det hedder på dansk), men altså de zig-zag bånd i alle de smukke farver? Synes ikke jeg kan finde dem i så mange fine farver her i nærheden..

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marthe

   De fleste er købt i stof 2000, hvor du kan købe dem i metermål. Jeg ved ikke, om de også sælger dem over websiden? De smalle er købt i Stof og Stil - og dem sælger de i hvert fald via nettet.

   Kh
   Anna

   Slet
 20. Ej men.... hvor er jeg misundelig! Jeg har også et lille syrum i kælderen og selvom jeg efterhånden har fået det rigtig fint, så er det da ikke nær så lækkert og inspirerende som dit! Ihh jeg er misundelig! Og så skuer mit øje da et konge lækkert udvalg af stof... Fedt :-)

  SvarSlet
 21. muuuuums filibaba! ville ønske mit var så ordenligt.. altså det har det været men det blir hurtigt vildt rodet.. hvor er den blå rullevogn fra? den er virkelig lækker!:-)

  SvarSlet
 22. Wow, det er flott! Og så mange fine stoff og så ryddig. Hvordan klarer du det med en liten en i huset?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den største er heldigvis så stor, at hun ikke hiver stof ud fra hylderne mere:-) Den anden så lille, at der endnu går en del måneder, inden den udfordring er der. Og så har jeg tænkt mig at lade ham hive alt det stof ud, han lyster - det skal nok gøre ham træt af det (det var sådan vi gjorde med Lara - og det tog kun 14 dage, så gad hun ikke mere).

   Kh

   Anna

   Slet
 23. Fikk litt raskere puls nå! Det er jo helt fantastisk! Og jeg er så misunnelig på alle stoffene. WOW!!

  SvarSlet
 24. Kan godt forstå du kalder det for husets besdte rum, jeg ville ikk være til at få i seng eller på job hvis jeg havde sådan et. Mine ideer løber løbsk bare jeg ser billederne. LÆKKERT!!!

  SvarSlet
 25. Sikke et dejligt rum, og sikke en masse FANTASTISKE STOFFER, og bånd og knapper og alt mulig andet lækkert.

  SvarSlet
 26. Det er da ikke stof, du løber tør for sådan lige med det samme ;O). Sådan et rum må være guds gave til en hver krea-kvinde.

  Mona

  SvarSlet
 27. Det er et super fedt rum og hold nu op en stofsamling! Hvis du vil sælge dit stof som ligger nr to i første bunke (fra venstre) på billede et så siger du bare til. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis ikke Anna er interesseret i at sælge dette, har jeg et mindre stykke, som er lidt lysere i farven, som jeg gerne sælger, men jeg vil lige lade Anna svare først :)

   Kh. Mirjam

   Slet
  2. Hej Villa

   Det er desværre ikke til salg - så hvis Mirjam har et stykke, du kan købe, så kunne det være alletiders.

   Kh
   Anna

   Slet
 28. Whou for et lækkert syrum.
  Jeg har lige nogle navne til jeres lille lækre dreng, Uffe, Thue, Ebbe, Aksel, Asger, Anker, men I har måske allerede valgt et godt navn. Husker godt hvor svært det var at finde et navn til vores søn, vi prøvede os lidt frem og fandt frem til Mathias, som der ikke rigtig var nogen der hed dengang for næsten 25 år siden, men siden skal jeg da love for det har ændret sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte

   Tak for ideer til navne. Nej, vi er stadig ikke kommet så langt, at vi har valgt et. Det kommer vist til at tage lidt tid. Og ja, det er sjovt, som populariteten hvad angår navne ændrer sig - jeg har en 7. kl., hvor der er tre Mathias'er i:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 29. Ej hvor er det et fedt rum! Jeg er helt vild med at materialerne skaber farverne i rummet. Jeg er blever forelsket i dine rammer på billede 6, hvor har du dem fra? Håber alt går godt med lillemanden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Joan

   Jeg er i tvivl om, hvilket firma de stammer fra - der er desværre ikke noget mærke på bagsiden. Jeg købte dem i en københavnsk interiørbutik for nogle år siden - der havde de masser af RICE ting, så måske mærket er RICE? De har i hvert fald lavet nogle lignende rammer, ved jeg.

   Kh
   Anna

   Slet
 30. Hold nu helt k... :-). En smule misundelse kan du måske ane fra mig..

  De fedeste farver og stoffer, tilbehør og bare alt det hele sat sammen:-). Den er så fed den kjole du har på ginen. Hvilket mønster er det du dér har brugt, og sådan noget fedt stof også.. Er det noget man mon stadig kan købe??

  God dag :-)

  P.S. Det må gerne "rode" i et krearum... Det giver inspiration :-).

  Kh Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine

   Mønsteret er et ægte 50er mønster, som jeg så har tilpasset til mig selv. Jeg er dog spændt på, om jeg kommer til at kunne passe denne kjole, da der vist gik et eller andet galt i processen - jeg måtte i hvert fald tage en del cm ind i nederdelen, og det burde jeg ikke skulle:-)

   Stoffet hedder Woodland Delight og kan helt sikkert stadig findes - prøv at google det!

   Kh
   Anna

   Slet
 31. Suk, hvor er det lækkert! Jeg skal selv til at lave krea værelse i mit nye hus. Tak for god inspiration :D

  SvarSlet
 32. Hold op et lækkert rum, hvor er der dejlig orden :D hvor har du dog fundet de kasser du bruger til mønstre? de er da for lækre :D

  mvh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla

   De er såmænd fra Ikea - så har jeg selv sat mærkater på, lavet af retrotapet.

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 33. TUSIND TAK for jeres kommentarer og tilkendegivelser - jeg får vist ikke svaret hver enkelt, men det er som altid dejligt, at I tager jer tid til at kommentere:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 34. For et fantastisk syrom! Elsker alle de fine fargene og stoffene, og kjolen på prøvedukka var bare knalltøff :D

  SvarSlet
 35. Tusen takk for at du tar deg tid til å dele dette, det er så utrolig friskt og fint, masse herlige farger, rene terapien å se på! I allefall er det veldig inspirerende! Og for deg selv også, kanskje, når syrommet i hverdagen ikke er så ryddig, kan du ta fram disse bildene, og la deg inspirere :-)

  SvarSlet
 36. Mums Anna - det er da lige det jeg drømmer om. Sikken en masse fantastiske ting du har fået samlet dig :)

  SvarSlet
 37. Skønt rum - jeg er også i gang (igen) med mit - som også fungerer som kontor - og det er altid lækkert med lidt inspiration..;)

  SvarSlet