tirsdag den 16. april 2013

Forår i luften


I går fejrede Lara og jeg årets første forårsdag med en tur rundt i haven. Det er utroligt så hurtigt, at alting vokser, når først varmen kommer. Og efter en hård, mørk og kold vinter i vores nye hus, kan jeg nu mærke, at det var det rigtige valg, vi i efteråret traf - og at vi nok skal blive rigtig glade for vores lille landsted.

Krokusser, vintergækker og erantisser er der nok af i haven, og påskeliljerne og tulipanerne er på vej mange steder. Lara fik lov til at plukke løs (i sine nye sølvgamacher, som hun har fået af en god ven - moderen er ikke begejstret, men det er hun). Imens tog jeg billeder og glædede mig over nu at have to skønne børn og et trygt og rart liv.

Mine tanker går i dag til Anne, som har skrevet dette indlæg. Anne har jeg mødt et par gange i forbindelse med krea-dagene med de andre bloggere, og hun er simpelthen så sød og rar. At hun nu skal gennemgå endnu et svært forår er alt andet end retfærdigt. Lige så skønt, som livet kan være, lige så hårdt og brutalt kan det også være. 


_________________________      


Yesterday Lara and I enjoyed the first day of spring in the garden. We have a lot of spring flowers, and Lara picked a wonderful flower bouquet. In the meantime I took some pictures and was gratified over life. I am so grateful to have two wonderful children and a nice and secure life. 5 kommentarer:

 1. Aaarhhh men altså, der er da ikke noget så skønt som en køn lille pige i gummistøvler og tylskørt...og som plukker blomster. - Sofie

  SvarSlet
 2. Ikke noget som forår kan få optimismen frem hos de fleste af os, små skud som pipler op af jorden, skaber den skønneste følelse selv om det sker hvert eneste år. Dejlige billeder du har taget, jeg skal hente mine unger (børnebørn) i dag, og så skal der leges og arbejdes i haven, ærter skal sås i potter og huler bygges af afklippede grene og legehuset indtages for i år
  God dag
  Eva

  SvarSlet
 3. Hvor er hun sød, og hvor er det lækkert med sådan en have fyldt med blomster. Lige noget for min store pige (6).

  Vi har fundet rigtig mange af de lilla blomster, men de var ingensteder at finde i de blomsterbøger vi lånte på biblioteket. Er det dem der hedder krokus, eller er det erantis? Vi har nemlig lavet en blomsterpresse og skal klistre dem ind i vores naturbog, og så skal de selvfølgelig identificeres.

  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Undskyld mit sene svar! Håber du læser med alligevel. De skønne lilla blomster er krokus - de fås også i andre farver, bl.a. hvid og gul. De små gule hedder erantis.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Hvor er Lara bare skøn!
  Og sikke et blomsterflor - det giver forårsfornemmelser helt her ud på den anden side af skærmen :)

  SvarSlet