fredag den 12. april 2013

Et overblik over mine diys
Jeg har endelig fået opdateret min side med mine sy-vejledninger, mønstre og opskrifter. Du kan finde den under min header - klik på ikonet DIY.  

Der er efterhånden 28 forskellige at vælge imellem, og der kommer jo løbende flere - og jeg vil forsøge at få dem lagt ind med link på denne side, så det er nemmere at danne sig et overblik:-)

Jeg drømmer om at få sat dem op som så billeder på en række og mere ordnet - men det er vel ikke muligt i Blogger - eller hvad?


__________________________


I have updated my DIY page - you can find it here. You can choose between 28 different tutorials and patterns. Regretfully it is in Danish, but I hope you can use the pictures and Google translator as a guiding line. 
6 kommentarer:

 1. Prøv at spørge Marthe fra Arvingen... I hendes blogshop er billederne vandret...
  Jeg aner dog ikke hvordan hun gør

  SvarSlet
 2. Du skal bare have dem ind i en tabel, Anna. Jeg tror dog, du har ret i, at bloggers brugerflade ikke har den mulighed, men det handler jo om kodning, og så er alt faktisk muligt.
  Hvis du kan holde lidt fast i drømmen, mens vi venter på at finde tid til at ses, vil jeg gerne bytte min mands kodningstalent for din mands regnskabstalent for en time eller to :D

  Kh

  SvarSlet
 3. Enten kan du måske finde en lille smart app på nettet som gør det muligt. Ellers kan du bruge HTML, men det er den nørdede løsning :-)

  SvarSlet
 4. Fantastisk, Anna. Dét er en side ved din blog, jeg sætter STOR pris på : )
  Jeg kan se Karen Elisabeth skriver ovenover, at du kan spørge mig. Jeg kan her oplyse at min blogshop (Stoffbutikken) er lavet i Wordpress, og ikke Blogger. Håber det var til noget hjælp..?

  Kh Marthe

  SvarSlet
 5. Tusind tak for dine fantastiske DIYs - jeg er (stadig) nybegynder og bruger dem ofte - er SÅ glad for dem og alt inspirationen på din dejlige blog.
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet