fredag den 5. april 2013

De næste pettiskirtsPå trods af, at det ikke ligefrem er pettiskirts eller strutnederdele, som Lara mangler, er der alligevel planlagt to - en gul med lilla kant og en pink med lyserød kant. Især sidstnævnte skal nok falde i god jord - ingen tvivl om det. Og står det til Lara, kan hun vist ikke få nok af disse nederdele.

Chiffonen, som jeg har købt hos amerikanske AFC-Express, har stået klar længe - men jeg har besluttet mig for først at gå i gang, når jeg har fået mig denne fod. Det vil uden tvivl lette arbejdsprocessen betydeligt.

Og så har jeg fået tilsendt prøver af deres udvalg af chiffon. (Sådanne prøver kan man i øvrigt få tilsendt gratis, hvis man skriver en mail til dem). Og jeg må indrømme, at jeg ærger mig lidt over, at jeg ikke også kastede mig ud i dyreprintene, nu når jeg alligevel var i gang. 

For se lige her:


Kunne det ikke blive fine - og super moderne - pettiskirts? Derudover drømmer jeg om at lave et klassisk sort med hvid kant - det kunne også være fint. Jo med bloggen Brumbas-Brumbas har fundet denne side med de skønneste pettiskirts - og så er det bare at beslutte sig for hvilke, man gerne vil sy:-)

Og jo, så sælger AFC-Express også andre metervarer, men det er nu deres chiffonruller, som jeg er mest interesseret i. 

Der er mange kønne farver (som man skal regne med er kraftigere i det endelige resultat, da de så ligger i lag), og det er en del nemmere at vælge farve ud fra prøverne end farveskalaen. 


_________________________


Two more pettiskirts are on their way - I just want to invest in a ruffler food, before I begin sewing. It will make the sewing process so much faster. I have bought the chiffon rolls at AFC-Express, and I also got free samples of their products. I really like the animal prints, and think I'll need to make such a pettiskirt too. You can write to AFC-Express and ask for free samples - it's much easier to see the colours in that way. 


7 kommentarer:

 1. Aaw hvorfor trykkede jeg nu på det link med alle pettiskirts, det så jo helt fantastisk ud!
  Det beige skørt med støvet lyserød kant!!!!

  Kan voksne godt bære dem? Bare derhjemme... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro, de kan! :-) Se bare her:
   http://www.etsy.com/listing/128488088/yellow-tutu-tulle-skirt-for-adults?ref=shop_home_active

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Jeg har bestilt rullerne sammen med Mette (Kirkesjov) og en del andre her fra blogland.
  Når nu jeg ser de fine prøver du har modtaget, så er det lige jeg tænker -ej hvorfor bestilte jeg ikke lige lidt flere ruller...
  Jeg har dog bestilt en med zebraprint, den glæder jeg mig vildt til at modtage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldige dig hvad angår zebraprintet - glæder mig til at se det færdige reultat:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. I spot a lot of lovely tulle! :) xo

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig også helt vildt til at modtage mine ruller, så jeg kan få lavet et skørt eller ti. Og ingen piger kan da få nok af disse nederdele ;)

  SvarSlet
 5. Jeg er også med i Kirkesjov-bestillingen og jeg glæder mig helt vildt :D

  Jeg har nu også skrevet til dem og bedt om stofprøver - jeg skal helt sikkert have lavet flere pettiskirts. Især fordi jeg har en lille babypige i maven og hun skal jo også have ;)

  SvarSlet