tirsdag den 23. april 2013

Bodysuit i svampestof

Min lille drengs første "photo-shoot" som model :-) Her i en bodysuit i det skønneste svampe-jersey, som jeg syede til ham i sidste uge. Mønsteret er fra Minikrea, men det er ikke et særlig godt mønster, synes jeg - proportionerne er ligesom ikke rigtige. Jeg har derfor målt på de heldragter, som passer ham, og ændret en del på mønstret. Denne dragt er syet med ekstra lange arme og ben, så han kan vokse i den. Derfor er ribkanterne smøget op på billederne. Mon der er nogle, som ved, hvor man kan finde et velfungerende heldragt-mønster?

Og ellers er det jo et stykke tid siden, at jeg sidst har blogget. Dagene er gået med at være mor. Jeg er træt træt træt, og jeg burde sove lige nu, for det gør han - og med en baby, som vil ammes hver anden time, også om natten (hvorefter han ikke synes, han skal sove i liften, men hos mor), er jeg i søvnunderskud og har ikke meget overskud til andet end bare at få hverdagen til at fungere nogenlunde. Det føles som evigheder siden jeg fik lov til at sove mere end tre timer ad gangen. 

Men han har så også taget 300 gram på på en uge - det er da meget godt gået?! Jeg laver så heller ikke så meget end at amme, vaske tøj og stofbleer og sove. Og syningen er - bortset fra svamepdragten - sat på standby. Jeg glæder mig til, at der kommer mere rytme, og at der igen bliver tid og overskud til andet end at være mor. 

Alt i alt er han godt tilfreds, og Lara klarer det også fint, selvom hun bliver noget tilsidesat i eftermiddagstimerne, hvor jeg er alene med hende og den lille. Jeg er glad for, at hun er så stor - og jeg kan slet ikke forstå, hvordan man kan klare det, hvis man har to små børn?

Et navn til ham - det har vi stadig ikke fundet. Vi har nu været samtlige 10.000 godkendte drengenavne igennem, men der er intet navn, vi endnu synes passer til ham. Det må godt være lidt anderledes, for det er Laras jo - men heller ikke så specielt, så han bliver drillet med det. Og måske er det sværere at have et anderledes navn som dreng, end det er som pige? Pigenavne synes jeg i det hele taget er meget nemmere at finde. Nogle gode forslag til et navn til ham?   


_________________________My little baby boy's first "photo shoot" :-) I made the bodysuit last week (I really love this mushroom fabric), but that's also the only piece of clothes, I have made, since he arrived. He only sleeps two hours at a time, and therefore I am quite tired. I really look forward to getting the time and energy to be creative again. 76 kommentarer:

 1. Hvor er han bare fin i den. God model du har der :-)

  SvarSlet
 2. Flot heldragt og super super nuttet babydreng! Hvor er han altså bare for sød! :)
  Vi var ude i det samme som jer, da vi skulle have en dreng - der lissom ikke så stort udvalg. Det skulle være specielt, men ikke "underligt". Så vores dreng hedder Adrian (måske nogle syns det er underligt - vi syns det er skønt!). ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Adrian synes jeg ikke er underligt - men jeg gik også i klasse med en dreng, der hed det, da jeg var barn. Et fint navn - det kan være vi skal tage det med i vores overvejelser.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Kære Anna

  Først et stort tillykke med den lille fyr, han ser skøn ud i dragten.
  Kan godt huske fra vi fik Lea hvor langt tid hun bare hed lille pigen fordi vi ikke helt vidste hvad hun skulle hedde - er jo nød til at lære dem at kende først. Men syntes nu godt han kunne ligne en lille Lauge eller Aske :-)

  Kh Maja

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maja

   Ja, hos os hedder han "lille musen" ;-)
   Lauge er et skønt navn - men det hedder min lillesøsters kæreste desværre:-) Aske kunne måske være en mulighed.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Det slog mig lige - vi har nogle venner der har en dreng der hedder Vilfred. Syntes også det er skønt og ret specielt :-)

   Slet
 4. Så skøn og fin lille dreng du har! Så flot dragt!! Vi kendte ikke kønnet, men havde ét drengenavn og mange pigenavne... Men selvom der kun var et skulle man lige vænne sig til det, gik og sagde det til ham når vi var alene for at fornemme om det var ok. Han hedder Bjørn (og søster hedder Naja).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan var det også, da vi ventede Lara - vi vidste ikke, at hun blev en pige, men pigenavne havde vi nok af, drengenavne derimod var en mangelvare.

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Sikke en fin dragt og en fin fyr han er.
  Håber snart der kommer mere på søvnkontoen så du kan få lidt mere overskud.
  Jeg har termin om ca. 3 uger og kender ikke kønnet, men hvis vi får en dreng skal han hedde Alvin, det passer godt til storesøster Aya.


  Ellers kan vi godt lide navne som
  Birk
  Wester
  Hector

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for input til navne. Alvin har vi også haft op og vende, men han virker ikke helt som en Alvin.

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Hvad med Malthe, Hjalte, Magne, Milas eller Valdemar - det sidste hedder vores lille dreng på 4 uger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for navne-ideer! Valdemar har jeg altid synes godt om, men der er Jonas ikke enig.

   Slet
 7. Er bare SÅ vild med den dragt :D Den er super fin, men et bedre mønster på en heldragt kan jeg nok ikke være behjælpelig med - mit er fra stof og stil, det fungere men er ikke perfekt...

  Jeg har selv en svaghed for navnet Aron :) Det er så sødt og kan altså godt fungere på dansk :) Er spændt på, hvad i beslutter jer for - vores Elias var bestemt heller ikke en Martin (som vi havde bestemt før han blev født) da han kom ud og nu da vi venter en lille pige, så må tiden vise, hvad hun skal hedde :)

  SvarSlet
 8. Hvor er han bare skøn og lækker og sikke en fin fin dragt. Bare rolig overskudet kommer igen, når det hele er faldet lidt til, og man får skabt lidt rytme.
  Ang. Navne så kan du lige få min top 10 for drenge navne:
  Villum
  Vilhelm
  Viggo
  Vilfred
  Alfred
  Linus
  Luis
  Luie
  Saxe
  Saxo
  Det kan være at det kan inspirerer lidt :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er han bare skøn og lækker og sikke en fin fin dragt. Bare rolig overskudet kommer igen, når det hele er faldet lidt til, og man får skabt lidt rytme.
  Ang. Navne så kan du lige få min top 10 for drenge navne:
  Villum
  Vilhelm
  Viggo
  Vilfred
  Alfred
  Linus
  Luis
  Luie
  Saxe
  Saxo
  Det kan være at det kan inspirerer lidt :-)

  SvarSlet
 10. Min første indskydelse var Lauge men kan se den er streget ;) Ellers synes jeg godt han kunne ligne en lille Marcus, men ja det er altid svært at finde endnu et perfekt navn. vi var evigheder om at finde pigenavn nr 2 men drengenavnet havde vi stadig klar fra den første, men det må vente til der måske engang i fremtiden kommer en lillebror :)

  SvarSlet
 11. Kære Anna

  Hvor er han skøn! Og fantastisk dragt du har kreeret :-)

  Jeg er selv vild med navnet Lau - måske fordi jeg engang kendte en skøn fyr med det navn :-)

  Knus Mette

  SvarSlet
 12. Sikken en fin dragt og sikken en dejlig lille dreng! Jeg fik selv en lille ny for tre uger siden, så kender virkelig godt til det med søvnunderskuddet! Jeg havde faktisk tænkt mig at købe minikreas mønster til bodysuits, men hvis du har dårlige erfaringer med det, vil jeg lige se mig om efter et andet - så tak for tippet! Jeg har fået en gammel mønsterbog af min svigermor, med en del mønstre i strækstof, der er også bodysuits, så jeg vil - når overskuddet er til det - prøve at sy nogle af dem, så skal jeg nok vende tilbage, hvis jeg syntes de dur til noget!

  Det med navnet er straks værre, jeg har selv kun piger... Men hvis jeg skulle få en dreng en gang tror jeg at han skulle hedde David. Det er dog ikke et særlig outreret navn, men jeg syntes det er et rigtig flot navn - også når han bliver voksen!

  Jeg håber for dig, at du snart vil få lidt mere end to-tre timers søvn i træk :-)

  SvarSlet
 13. nøj hvor er de bare sød, man kunne helt få lyst til at få sådan en lille størrelse man kunne sy tøj til. Du er simpelthen så dygtig og kreativ. ps skøn lille dreng.

  SvarSlet
 14. Sikke en fin dragt Anna - og sikke en skøn model. Hvor er han bare sød. Jeg kender alt for godt det med at det er pokkers svært med de drenge navne. Vi havde masser af pige navne og har da også fået lov til at bruge fire af dem (mine piger hedder Ida Amalie og Liva Marie), men Vores søn hedder Victor hvilket klart er et ægteskabeligt kompromis.
  Min veninde har lige fået en Hubertus, det er i hvert fald noget anderledes. Ellers så synes jeg at han kunne være en lille Ludvig.

  Kh
  Maria

  SvarSlet
 15. Hvor er han bare dejlig og dragten er bare så flot, kan godt forstå at du har lavet lange ben og arme, de vokser jo så hurtig.
  Du må have det godt - hilsen Heidi
  www.ehv16.dk

  SvarSlet
 16. Han kunne godt ligne en Bror eller Ask

  SvarSlet
 17. Hvor er han fin, Anna. Har du nogensinde prøvet heldragt-mønstre fra Ottobre? - der plejer vi jo begge at have succes med pasform og proportioner.

  Jeg synes også, drengenavne er svære. Jeg har altid tænkt, at Oliver var sådan et fint navn, der var lidt særligt (for os der er vokset op med Christian og Peter), men ikke for præget af tidens navnetrend - det kan nemlig nemt blive for fjollet efter min mening. Det blev min nevø, der fik navnet Oliver, så vi håber på endnu en pige, når vi skal have nummer to - så ved vi nemlig allerede, hvad hun skal hedde :)

  SvarSlet
 18. Lækker lille fyr! Da vi i 2009 fik vores Liam, kendte vi ikke nogle børn som hed det. Og vi kunne se at der ikke var særlig mange i Danmark som bar det navn (mener det var omkring 200). Men nu, næsten 4 år senere, ligger Liam nr.3 over de mest brugte drengenavne. Så man kan ikke være helt sikker på at ens barn får et unikt navn. Det vigtigste er vel at det passer til barnet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, og vores yngste fra 2012 hedder Linus. Vi havde virkelig kæmpe udfordringer med at finde et navn til ham og var slet ikke enige. Pludselig stødte vi på Linus og så var det heldigvis en Linus vi fik :-) At begge navne så starter med Li er rent tilfælde.

   Slet
 19. Han ser virkelig lækker ud :)
  Jeg har selv en datter på 8, Nanna, og venter endnu en datter, Siri, til juni.
  Senere håber vi på at få et par drenge som skal hedde Storm og/eller Vidar :) Jeg elsker de navne :D

  Når du på et tidspunkt får overskud til det så vil jeg meget gerne høre mere om det at bruge stofbleer. Hvordan gør I, hvad har I af udstyr og så videre. Jeg er blevet temmelig interesseret i at prøve stofbleer når Siri kommer, men jeg synes samtidig at det er jungle at finde rundt i og lidt for dyrt at fejl indkøbe.

  SvarSlet
 20. Åhh hvor er han fin ;-)

  Mine bud på navne:

  Birk (drengen fra Ronja Røverdatter)
  Lei
  Anton
  Aske
  Theis

  Spændende hvad lille fyren kommer til at hedde;-)

  SvarSlet
 21. Det er altid nogle flotte ting du får lavet til dine børn - denne inkl ;)

  Da vi fik vores søn for snart ½ år siden var Bertil et ønske fra min side, men vi blev "halv enige" om navnet Julius?!. Så blev han født og farmand fik trumfet Julian igennem.

  Så jeg synes altså han er en lille Bertil, jeres lillebror <3

  SvarSlet
 22. Kæreste Anna. Så skøn han er jeres lille søn, og sikken en fin lille dragt, den klær ham godt. Mmmmm drengenavne bum bum hva med Anton, Magnus, eller Oskar;-) mvh helena

  SvarSlet
 23. Smuk dreng i en fin fin dragt. Jeg ser ham som bærer af et kort navn, Men jeg kan godt se at dem jeg næner ikke er specielle, men kald lige på ham når han suser rundt på sin første trehjuler.....Kim....Kaj...Mark...Jorn....Knud....Mads....Alfred....Og jeg tror også at jo mere man søger noget specielt jo lettere er chancen for at andre også gør det o så sker det som med vores Nikolaj.....der er mange af dem, og barnebarnet Freja går der mindst to af i hver klasse.
  Nå ja bare lige for at beundre jeres smukke pode.

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
 24. Jeg synes, han ligner et barn, der starter med A (Altså det lyder lidt mærkeligt, når man skriver det sådan :-D ) Men jeg tænkte han hedder:
  Albert eller Alfred - eller måske Ebbe?

  Tillykke med ham :)

  SvarSlet
 25. Hvor ser han fin og dejlig ud!

  ja, vi har jo valgt de fire fineste navne -hø, hø! ;-) Feel free:

  Arthur
  Ludvig
  Sigurd
  Julius

  SvarSlet
 26. For en nydelig navneløs gutt. Alt kler den smukke :) her kommer et par forslag fra meg :)
  Laurits, Liam, Melvin, Kristoph, Martinus, Kristoffer :)

  SvarSlet
 27. Han er en lækker-mås, ham den lille :). Og en flot body du har fået lavet.
  Drengenavme er svære, vi var længe om at finde et til vores fidus - det blev så Villum :) - nogle skulle lige vænne sig til det, men jeg er helt vild med det navn. Dengang var der 625 Villummer i DK, men jeg synes nu jeg hører navnet flere steder, også nævnt her hos dig.
  Af andre drengenavne på min liste stod:Elias, Oscar, Noam, Bertram, Ludvig, Albert, Pelle (det sidste er jeg faktisk ret vild med og skulle jeg få en dreng mere, håber jeg at jeg kan overtale faren til det :))
  Jeg er ikke misundelig på din søvnmangel, men på din barsel og symbiose - det er det mest fantastiske!

  SvarSlet
 28. For en skjønning - han er helt til å spise opp :) Jeg er veldig svak for sjeldne navn, jeg samler faktisk på dem :) Men- hvis det ikke skal være for spesielt: Jaran, Jared, Viljar, Imre eller Gard ...
  Håper du får deg litt søvn fremover,
  klem :)

  SvarSlet
 29. VI har nogle bodyer og dragter syet efter det mønster. De var alt alt for store til Anton da han var lille selvom det var den mindste størrelse. Han voksede dog lidt til i dem efterhånden, så måske det er et bedre mønster når de bliver lidt større?
  Super fin stof ja, og SÅ lækker model:)

  Kh
  Anne

  SvarSlet
 30. Stort tillykke med jeres basse - han ser sød og lækker ud! Mit ynglings navn til en dreng er Bastian:)

  SvarSlet
 31. Han kan da hedde Laust..... ;-)

  SvarSlet
 32. Hvor er både han og dragten fine ;o)
  Jeg tænker at Lara & Linus lyder så fint sammen.
  Men ellers så husker jeg drengenavne-udfordringen alt for godt fra vores yngste (født 2008), han kom så til at hedde Linus, og på det tidspunkt var der ikke mange med det navn, så mange synes vi var lige lovlig underlige ;o) Men han ER en skøn Linus.

  Ellers synes jeg han ligner en Alfred, Bertil eller en Emil ;o)

  Held & lykke med jagten.
  Og håber snart du får lidt mere sammenhængende søvn...

  SvarSlet
 33. Altså Bastian er jo mit ynglings navn for det hedder min skønne søn. Vi havde mega svært ved at vælge et navn til vores søn for 4 år siden. Der gik da nogle måneder før vi besluttede os. Spændende hvad for er navn I finder frem til ;o)

  SvarSlet
 34. Hvor er han bare kær din lille dreng.
  Han kunne godt ligne en Ludvig eller en Lau.
  Kh Anja.

  SvarSlet
 35. Vilson:-)
  hilsen Mm

  SvarSlet
 36. NOAM, han ligner en NOAM! Ligesom Lara ligner en LARA :)

  SvarSlet
 37. Hvor er han altså bare sød som han ligger der, lille og lækker i den fine dragt... Jeg kan næsten ikke vente til det bliver september :) Måske lige bortset fra søvnunderskuddet! Men det glemmer man alligevel med tiden. Heldigvis!
  Det er SÅ svært, det med de navne. Vi har egentlig dregnenavnet sådan rimelig på plads, hvis det er sådan en, der kommer...
  Pigenavne efterlader derimod en fuldstændig blank tavle.
  Jeg glæder mig til at se hvad I ender med at vælge til ham :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
 38. Der er godt nok mange skønne forslag til din søde lille dreng. Jeg tror, jeg har skimmet de fleste forslag igennem... Et sødt navn synes jeg ville være Laus eller Laurits. Det har en dejlig "klang" sammen med Lara.
  Mvh. Anja

  SvarSlet
 39. Ih, han er en lækker lille en. Jeg kan anbefale Hans - Det hedder min søn på 7år...
  Kh Eline

  SvarSlet
 40. Hej

  På min ønskeseddel over skønne drengenavne er følgende:


  Oliver, William, Ludvig, Malthe, Joachim, Noah, Valdemar, Gustav, Axel/ Aksel, Benjamin, Conrad, Oscar, Otto, Theo, Theodor

  Vores første søn hedder Oliver. Det synes jeg passer godt til vores lille forsigtige fyr..

  SvarSlet
 41. Jeg er helt vild med din skønne dreng. Han er bare køn.
  Jeg tænker Larus
  eller Laurits.

  Din dragt er bare køn. Virkelig skøn farvekombi og mønster. Model kan jeg ikke hjælpe dig med, desværre.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 42. Hej Anna
  Nu er jeg meget præget af, at jeg selv har en Carl 4½ år - og det sidste er vigtigt, men i mine øjne ligner han en lille Carl. Har lige været inde og kigge babyfotos og fik helt en klump i hals....det er næsten en lille kloning af min lille Carl I har fået jer. Lige meget hvad han kommer til at hedde er han lækker. Held og lykke med det hele - Anne

  SvarSlet
 43. Ihh hvor er han bare sød!! Ved hvor svært det er med navnet. Vi kunne heller ikke bestemme os. Jeg mente Alvin og kæresten mente Vildfred. Det vi kunne blive enige om var Anton, og det blev det :-) Jeg er selv vild med Cilius, Vilbert, Vilhelm, Halfdan eller Vitus. Ihh, der er så mange fine navne! Pøj pøj med valget ;-)
  Kh Ann

  SvarSlet
 44. Deeejlig lille fyr I har fået der - TILLYKKE! Jeg har selv termin om et par dage med vores tredje, og hvis det blev en dreng, skulle han nok hedde Herbert eller Niels Ole. De store hedder Bertel og Holger.

  SvarSlet
 45. Hvor er han sød og hvor er dragten fin.

  Min erfaring er med mønsteret fra stof og stil. Det er lige det bredeste til min dreng. Men det passer bedre og bedre, som også er skrevet ovenfor.

  Vi havde det også svært med navne, udover det vi valgte havde vi Storm, Nord og Jonathan i spil. Held og lykke med at vælge og finde det helt rigtig til ham.

  KH Gitte

  SvarSlet
 46. Så fin dragt og smuk søn :)

  Håber at I finder et navn, der føles helt rigtigt.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 47. Sikke en lækker søn!!!!! Jeg fik en søn for 10 mdr. Siden og han hedder Texas, vi har fået mange forskellige reaktioner, både negative som positive, men har ikke fortrudt, for han er en rigtig Texas:-) Glæder mig til at høre hvad i finder på!!!!!!
  Mange hilsner Anja

  SvarSlet
 48. Hvor er han fin og dragten lige så. Mindes selv hvor svært det er at finde det helt rigtige drengenavn. Vores første barn vidste vi blev en dreng og vi havde besluttet os for at han skulle have et navn der passer til hans fars initialer (PM) men at finde et navn der er anderledes og er et de ikke altid skal stave for andre er svært. Vi endte med Pelle - et anderledes men lige ud af landevejen navn - hans mellemnavn blev Marius. Jeg har personligt en lille forkærlighed for lidt ældre navne. Da vi skulle have vores andet barn havde vi besluttet at mine initialer skulle i brug (RM). Vi vidste ikke hvad vi skulle have, så vi dykkede både i kassen med pigenavne og drengenavne. Vi fik en pige, men havde vi fået en dreng var vi endt op med Ruben. Held og lykke med navnejagten.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 49. Han er da en Charlie:-) et super navn. Tillykke

  SvarSlet
 50. Ååååh Gud - lækkerheden vil jo ingen ende tage!!! Han er skøn :-)

  Et par navne forslag...

  Oscar (det hedder min store dreng:-)
  Charlie
  Bertil
  Walther
  Eigil
  Nor
  Birk

  Blot et par ideer - er spændt på at følge "valgrunden" :-)

  /Malene

  PS. Sender lige lidt god energi din vej - hvor jeg dog husker den tid, hvor barn nummer 2 var lille bitte og ny og man gik rundt i zombie agtig tilstand i flere måneder. Det går over - håber solen gør dig godt :-)

  SvarSlet
 51. Han er bare såååå smuk....
  Jeg har jo en Gabriel...men hvis jeg nu en dag fik en søn til...skulle han Hedde Birk el Demitri :-)
  Knusser :-)

  SvarSlet
 52. Skøn bebs! Jeg synes Julian er det smukkeste drengenavn, men jeg er gift med en af slagsen, så det må jeg "nøjes med";)

  Jonna

  SvarSlet
 53. Flot fyr :)
  Ingen har foreslået mine drenges navne, men der er også mange, der synes de er lidt "fjollede".. Jeg elsker dem og de passer perfekt til mine banditter! De hedder Elliot og Sylvester.

  Virkelig lækker dragt! Jeg får altid lyst til at købe mig en symaskine og bare gå igang når jeg ser dine fine ting! Holder mig dog stadig til hækling og strik.. "sikker grund"!

  SvarSlet
 54. Jeg tror det er en lille lækker Viggo, Storm, Birk eller Buster I har fået jer:-)
  /Mai -Britt

  SvarSlet
 55. Hvis jeg kunne få flere børn, og fik en dreng så skulle han klart hedde Charlie, det er jeg helt vild med :) Det var også oppe og vende, men vi endte med en dejlig Bertram.

  En anden skriver i en kommentar, at han ligner en Carl. Carl er rigtig fint, og jeg er enig, han ligner faktisk en Carl :) Og han ligner sin mor :)

  SvarSlet
 56. Eller Valdemar. Lara og Valdemar...jo jo, det er ikke så tosset endda :)

  SvarSlet
 57. TUSIND TAK for de mange kommentarer! Jeg får desværre ikke svaret hver enkelt, men jeg siger tak for jeres forslag til navne. Der er mange gode, som nu er kommet i spil (men stadig ingen afklaring).

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 58. Kære Anna

  Han er så sød, jeg får helt lyst til at få én til (selvom jeg først lige er begyndt at få min nattesøvn igen efter at have født min anden datter i juli).

  Jeg fik en datter, men hvis jeg havde fået en søn var jeg gået i brechen for navnet Marsk.
  Jeg synes det er SÅ fint, det er jo en gammel titel, og jeg ksn slet ikke forstå at det ikke er godkendt som drengenavn?

  Det var bare endnu et forslag.

  Kh

  SvarSlet
 59. Jeg hepper på DANIEL! :-) - (og så lige LUCA som outsideren)

  SvarSlet
 60. Hvor er han skøn.

  Lidt drenge navne forslag.

  Nor
  Birk
  Virgil
  Valdemar (min egen søns navn;)

  Mvh
  Mai-Britt

  SvarSlet
 61. Jeg kan se at mange af mine er nævnt, en tænkte så også lige på Milo, Asger eller Emil
  Mine børn hedder Christian, Laura og Caroline så de falder nok ikke ind under de sjældne navne . . . Hvis jeg fik en dreng mere skulle han hedde Valdemar

  SvarSlet
 62. Jeg synes at Lara & Ludvig er helt perfekt :-) Han er virkelig så fin, jeres lille dreng. Nyd solen, tiden med børnene og din mand og mind dig selv om, at stunden er så kort.

  SvarSlet
 63. Hvad med Lynge eller Wessel?

  SvarSlet
 64. Eller....

  Otto
  Elton
  Ludvig
  Hugo
  Storm
  Viggo

  SvarSlet
 65. Så vidt jeg har kunnet se, er i stadig ikke kommet frem til et navn. Jeg vil byde ind med Loke, som jeg selv er helt tosset med, men som min Jonas ikke synes om. Og bebs lignede heller slet ikke en Loke da han kom ud 9. april med en masse lyst hår, så vi endte med Sigge. Men med den mørke manke din herre har, kunne han godt ligne en Loke, men jeg ved ikke om det måske er for tæt på Lara?

  SvarSlet
 66. Så vidt jeg har kunnet se, er i stadig ikke kommet frem til et navn. Jeg vil byde ind med Loke, som jeg selv er helt tosset med, men som min Jonas ikke synes om. Og bebs lignede heller slet ikke en Loke da han kom ud 9. april med en masse lyst hår, så vi endte med Sigge. Men med den mørke manke din herre har, kunne han godt ligne en Loke, men jeg ved ikke om det måske er for tæt på Lara?

  SvarSlet
 67. Så vidt jeg har kunnet se, er i stadig ikke kommet frem til et navn. Jeg vil byde ind med Loke, som jeg selv er helt tosset med, men som min Jonas ikke synes om. Og bebs lignede heller slet ikke en Loke da han kom ud 9. april med en masse lyst hår, så vi endte med Sigge. Men med den mørke manke din herre har, kunne han godt ligne en Loke, men jeg ved ikke om det måske er for tæt på Lara?

  SvarSlet